Гороскоп на тиждень 20-26 лютого 2023: Скорпіону - надихаюча любов, Водолію - конфлікти

19 лютого 2023, 15:07
Гороскоп на тиждень допоможе зрозуміти вектор дій і намітити плани на тиждень так, щоб вони реалізувалися успішно.
Гороскоп на тиждень 19-25 грудня
Гороскоп на тиждень 20-26 лютого / pixabay.com

Астрологічний прогноз на тиждень підкаже, кому готуватися до любові і радості, а кому до роботи над собою і конфліктів.

Гороскоп на тиждень - Овен

Новий тиждень дасть Овнам можливість поліпшити свій фінансовий стан і все це буде можливо. У разі, якщо достаток залежить від підвищення на роботі – варто позбутися страхів і поговорити з начальством про підвищення.

Гороскоп на тиждень - Телець

Тельці на прийдешньому тижні будуть дуже енергійні і запальні. Ймовірно, захочеться палити мости і різко обрубувати відносини. Однак зірки радять постійно стежити за своїми емоціями і не дозволяти їм приймати рішення замість вас.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Новий тиждень для Близнюків обіцяє бути наповненим і вражаючим, особливо – новими ідеями. Головне - не піддаватися протиріччям і берегти відносини з тими, хто вас оточує. При таких умовах все буде добре і успішно.

Гороскоп на тиждень - Рак

Тиждень для Раків почнеться рівно, а ось вже в середині можна буде порадіти раптовим успіхам і радості, особливо в особистому житті. Головне намагатися відігнати від себе хвилювання і незібраність. У вихідні необхідно відпочити і не думати про роботу.

Гороскоп на тиждень - Лев

Новий тиждень Левам варто присвятити відпочинку і навіть взяти відпустку за потребою. Все тому, що зірки не пророкують особливих успіхів на прийдешньому тижні. Зараз дуже важливо набратися сил і, бажано, поспілкуватися з психологом.

Гороскоп на тиждень - Діва

Зірки пророкують Дівам скандали і прийняття нестандартних рішень. Для того, щоб не зробити занадто зухвалих дій – варто намагатися думати перш, ніж приймати рішення і вступати в конфлікти.

Гороскоп на тиждень - Терези

Дипломатичність Терезів йде на другий план, тепер їм захочеться йти до мети безпосередньо. Звичайно, такий вибір сподобається не всім, проте єдиним завданням є вміння не завдати шкоди іншим людям.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

Скорпіони можуть чекати прийдешній тиждень з нетерпінням, адже вона подарує їм багато романтики і несподіваних любовних зустрічей. Варто не забувати про роботу, проте зараз можна дозволити собі зануритися в любов з головою.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Тиждень амбіцій У Стрільців принесе успіх і результати. Але тільки за однієї умови – якщо правильно розрахувати свої сили. Намагайтеся не братися за проекти, в яких ви сумніваєтеся, щоб не розчаруватися в собі.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

Новий тиждень проявить Козерогам колег і співробітників. Важливо підтримувати відносини з тими, хто добре до вас ставиться, щоб відчути колективний дух. Також сприятливо на початку тижня почати планувати найближче майбутнє.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Понеділок і вівторок будуть напруженими, можливі конфлікти і непорозуміння з оточуючими. В інші дні варто обмежити коло спілкування і спілкуватися тільки з найближчими, щоб виконати все, що ви собі намітили.

Гороскоп на тиждень - Риби

У риб тиждень буде творчим і романтичним. Можна готуватися приймати несподівані сюрприз і подарунки долі. Однак ваш успіх все одно залежить тільки від вас, тому не варто пускати справи за течією.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти