Гороскоп на тиждень 23-29 травня: Тільцям - повернення додому, Левам - визнання

21 травня 2022, 02:05оновлено 24 травня 2022, 15:24
Кому зі знаків не варто витрачати час на розмови, які не приносять задоволення, а для кого цей тиждень стане хорошим для навчання.
Гороскоп на наступний тиждень
Гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп на тиждень розповість, кому з представників зодіакального кола можна побалувати себе приємними покупками, хто буде в центрі уваги, а кому пощастить зустріти важливу людину.

Про те, які сюрпризи варто очікувати від першого місяця літа, читайте в матеріалі: Гороскоп на червень 2022 для всіх знаків зодіаку: Терезам - несподівані гроші, Стрільцям - заздрість.

відео дня

Гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овнам випаде шанс продемонструвати свої сильні професійні сторони і заручитися підтримкою впливових союзників. Ви можете займатися довгостроковим плануванням. Ваші мрії з початку року нарешті починають набувати форму. Тепер вам просто потрібно зосередитися на підвищенні безпеки і ресурсів, грамотно прорахувавши кожен крок, щоб уникнути помилок на шляху до досягнення бажаного.

Гороскоп на тиждень - Тілець

Коридор затемнень міг принести чимало змін в життя Тільців. Однак коли метушня останніх днів вляглася, ви зможете реально оцінити ситуацію і побачити, куди тепер рухатися далі. Венера в кінці тижня входить в ваш знак і не виключено, що може наступити момент довгоочікуваного повернення додому. Також можна побалувати себе приємними дрібницями або улюбленими смаколиками, ви пройшли нелегкий шлях і чимало потрудилися – винагорода чекає вас.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Близнюкам слід приготуватися до того, що найближчим часом вам належить прийняти важливе рішення. Присвятіть цей тиждень плануванню другої половини року. Поставте собі реалістичні цілі і продумайте шляхи їх досягнення. Можна і помріяти. Чим сильніше ви візуалізуєте бажане, тим швидше залучаєте бажані зміни в своє життя. На цьому тижні важливо правильно розставити пріоритети і визначитися з головним і другорядним.

читайте такожНайнебезпечніші дні червня 2022: що потрібно робити, щоб не накликати біду

Гороскоп на тиждень - Рак

На цьому тижні Ракам можна очікувати істотного прогресу в професійній діяльності. Марс входить в знак Овна, тим самим підвищуючи ваші комунікативні навички. Завдяки цьому, ви зможете задовольнити свої амбіції як в діловій, так і в особистій сферах. Не виключені нові знайомства, які виявляться корисними. Одиноким представникам знака посміхнеться удача, ви зможете зустріти людину, яка розділить ваші інтереси.

Гороскоп на тиждень - Лев

Цього тижня Леви багато часу проведуть у спілкуванні. Вам легко знаходити спільну мову з оточуючими і зав'язувати нові знайомства. Приємні зустрічі з друзями та рідними людьми принесуть масу приємних вражень. У професійній сфері Левів чекає визнання за виконану роботу. Начальство оцінить ваш труд, а ваш авторитет в очах колег зросте.

Гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні Діви зможуть згадати про свої старі ідеї і бажання і зайнятися їх втіленням. Ви можете планувати подорож або поїздку, які відклали на більш сприятливі часи. Тепер вони настали! Гарний тиждень для навчання та отримання нових знань. Ви швидко засвоюєте інформацію і схоплюєте все на льоту. Не поспішайте поки втілювати задумане в життя, почекайте поки ретроградний Меркурій почне свій нормальний рух 3 червня.

читайте такожЧарівність і харизма: 5 знаків зодіаків чоловіків, перед якими складно встояти

Гороскоп на тиждень - Терези

Для Терезів на цьому тижні на перший план виходить особисте життя. З входженням Марса в сузір'я Овна 24 травня, ви можете відчути бажання перейти на новий рівень відносин – початок спільного життя, переїзд, пропозиція руки і серця або зачаття дитини. Коли ваша правляча планета Венера 28-го числа переходить в знак твердого Тільця, це може стати нагадуванням, що ви можете знайти щось цінне, проте також чимось доведеться і пожертвувати.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

Скорпіони, які втомилися від хаотичності останніх тижнів можуть направити всі зусилля на зміцнення своїх професійних позицій. На початку тижня ваша продуктивність підвищиться і ви будете з ентузіазмом братися за вирішення навіть найскладніших завдань. Однак не варто звалювати на свої плечі непосильний тягар обов'язків, правильно розраховуйте свої сили і можливості.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

І знову романтика витає в повітрі для вас на цьому тижні, особливо 23 числа, коли сонце в кокетливих Близнюках з'єднується з Юпітером в сміливому Овні. Ви привертаєте багато уваги і так весело проводите час на побаченнях, але цей вплив також означає, що ви зустрічаєте людей, яких хочете зберегти у своєму житті на довгий час. Вас лякає зобов'язання? Ну, це ще одна причина, щоб піти на це. Ризикнувши і сказавши, що ви відчуваєте, ви отримаєте солодку нагороду.

читайте такожГрошове везіння і великий куш: три знаки зодіаку не торкнуться проблеми з фінансами в червні 2022

Гороскоп на тиждень - Козеріг

Попередній період був дещо метушливим і виснажливим для Козерогів. Однак на цьому тижні прийшов час проявляти свою творчу сторону, повернення до улюбленого заняття допоможе зібратися з силами після такого невдалого часу. Більше часу приділяйте відпочинку і улюбленому дозвіллю, будь то читання, перегляд серіалів або зустрічі з друзями.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Входження Марса в сузір'я Овна додасть Водоліям популярності. Ви будете в центрі уваги, ваше чарівність і привабливість притягують до себе людей як магнітом. Однак необхідно уважніше придивитися до оточення і бути розбірливіше в контактах. Не всі люди можуть бути налаштовані доброзичливо і під маскою благопристойності можуть приховувати недобрі наміри. Не варто витрачати свій час на токсичних людей і розмови, які не приносять задоволення.

Гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні Рибам потрібно зменшити оберти і більше часу приділяти відпочинку. Можна вирушати за покупками. Особливо вдалими будуть придбання для облаштування будинку. Проводьте більше часу на свіжому повітрі, фізична активність допоможе зміцнити захисні сили організму. Добре проводити час в колі рідних і близьких друзів, це принесе вам масу приємних вражень. Вибір іншого шляху під час післяобідньої прогулянки може привести до приємного сюрпризу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти