Гороскоп на тиждень 23-29 січня 2023: Рибам – урок від життя, Близнюкам – низка випробувань

22 січня 2023, 17:59оновлено 24 січня 2023, 02:27
Гороскоп на тиждень допоможе правильно підготуватися до майбутнього тижня.
Гороскоп
Гороскоп на тиждень 23-29 січня 2023 / ua.depositphotos.com

Астрологічний прогноз на тиждень підкаже, чого варто очікувати від прийдешніх нових днів майбутнього тижня і на що варто звернути особливу увагу.

Гороскоп на тиждень - Овен

Прийдешній тиждень для Овнів буде приємним і успішним. Представників цього знака чекає радість і гордість результатами, які вони досягли. Тиждень буде хорошим для домашніх справ і змін у побуті. На жаль, романтичні стосунки не порадують, проте ніяких критичних ситуацій не відбудеться.

Гороскоп на тиждень - Телець

У разі, якщо Телець дуже любить свою роботу – зараз саме час розвивати цю сферу діяльності. Однак головне - чітко відчувати залученість в роботу, як тільки вам стане нецікаво – міняйте зайнятість. Також на цьому тижні може статися знайомство, яке вплине на все життя.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Майбутній тиждень для Близнюків буде сумбурним і складним. Будь-яке рішення буде даватися з працею. В цей час думка з боку буде підливати масло у вогонь. Головним завданням в період з 23 по 29 січня буде збереження спокою і упокорення емоцій. Врятує Близнюків романтична сфера життя - представників знака очікують приємні події, пов'язані з партнером.

Гороскоп на тиждень - Рак

Розвиток раку буде стрімко продовжуватися, в цей час будуть реалізовуватися всі плани у всіх аспектах життя. Сили, натхнення і бажання прагнути до більшого – приведуть до успіху. Найщасливішими і успішними Раками будуть ті, хто вміє ризикувати і сподівається тільки на себе.

Гороскоп на тиждень - Лев

Прийдешній тиждень для Левів буде наповнений сімейними негараздами. На жаль, будь-яка суперечка буде набагато серйознішою, ніж очікується. На цьому тижні варто бути економним, стриманим в емоціях і уважним до своєї втоми – фізичне нездужання може прийти в будь-який момент.

Гороскоп на тиждень - Діва

Дівам буде важко і це факт. Не варто прагнути до штучної зміни ситуації, краще довіритися обставинам. Допоможе Дівам терпіння і самостійність і головне – вміння знаходити компроміс. Однак є і хороші новини - з фінансами все буде в порядку.

Гороскоп на тиждень - Терези

У тиждень з 23 по 29 січня Терезам належить пройти сильну ностальгію за минулим. Це може призвести до повернення в минулі відносини і відновлення "покинутих" проектів. Майбутній тиждень буде хороша виправлення минулих помилок. У сфері здоров'я можуть виникнути неприємності, до лікаря краще звертатися за першим покликом.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

Серця Скорпіонів дуже давно вимагають змін - і вони почнуться вже в новому тижні. Зміни прийдуть не тільки в сам життя, але в зовнішній вигляд. Не виключено, що Скорпіонам захочеться поміняти місце роботи або місце проживання. У любові і сім'ї чекають випробування.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Стрільцям варто накопичити енергії і сил – тиждень прийде активна і витратна. Проблеми будуть виникати і в домашніх питаннях і в стосунках з близькими. Для всіх Скорпіонів призначені зміни в робочій сфері, можливо – підвищення. А ось з грошима проблем не буде.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

На жаль, Козероги на цьому тижні будуть сумні: у відносинах з партнером почнеться низка сварок, конфліктів і непорозумінь, яка зробить з Козерогів – справжніх тигрів. Козероги не будуть мовчати і, нарешті, висловлять все, що так довго їх мучить.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Сонце в знаку Водолія зробить представників цього знака апатичними і спокійними. Незважаючи на те, що прислухатися до своїх бажань і станів дуже важливо – астрологи радять Водоліям зараз не усамітнюватися і продовжувати спілкуватися з людьми.

Гороскоп на тиждень - Риби

Риб очікують емоційні витрати. На цьому тижні належить вирішувати питання, які представники цього знака давно відкладали в дальній ящик і не хотіли вирішувати. Зараз виконання старих завдань буде даватися непросто, проте це послужить хорошим уроком – коли не відкладати "на потім".

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти