Гороскоп на тиждень 26 грудня-1 січня: Левам - конфлікти, Рибам - нервозність, Козерогам - новини

26 грудня 2022, 10:00
Астрологічний прогноз на тиждень розповість, що чекає всіх знаків Зодіаку в передсвяткові дні.
Гороскоп на тиждень 26 грудня - 1 січня
Гороскоп на тиждень 26 грудня - 1 січня / Фото ua.depositphotos.com

Новий тиждень ознаменується новорічними святами. У ці дні потрібно зберігати позитивний настрій, щоб зарядити Новий рік хорошими і позитивними подіями. Гороскоп на тиждень 26 грудня 2022-1 січня 2023 допоможе дізнатися, що чекає всіх представників зодіакального кола в останню семиденку року.

Гороскоп на тиждень - Овен

Тиждень розпочнеться з наведення порядку на роботі, вдома і в душі. Важливо викинути все зайве - сміття, спогади, все, що може гальмувати на шляху до нових цілей. Гороскоп на тиждень Овнам обіцяє нервозність і підозрілість, яка пройде, залишивши неприємний осад. Не варто нагнітати ситуацію. В особистому житті все складеться добре. В кінці тижня у Овнів з'явиться бойовий настрій, і робота буде кипіти. Частина обов'язків доведеться перекласти на рідних, щоб зустріти Новий рік в хорошому настрої.

Гороскоп на тиждень - Телець

Представники цього знака почнуть тиждень з реалізації давно запланованих справ. Все нове гороскоп на тиждень 26 грудня-1 січня Тельцям радить відкласти на Новий рік. Позитивні результати принесе командна робота. Все вдасться закінчити за допомогою колег. Середина тижня буде нервовою, але до кінця ситуація зміниться. Кінець тижня буде активним - вам доведеться пройтися по магазинах, щоб підготуватися до свята.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Представникам цього знака Зодіаку доведеться проявити стриманість на початку тижня, не варто ризикувати, щоб не розгрібати чужі помилки. Гороскоп на тиждень Близнюкам обіцяє передноворічну метушню, але в цих умовах не варто забувати про економію. Ви можете витратити більше грошей, ніж планували. Середина і кінець тижня пройдуть в напрузі, але святкові дні не залишать і сліду від неприємних відчуттів.

Гороскоп на тиждень - Рак

Початок тижня буде сприятливим часом, щоб проявити свої таланти, створити команду і закінчити всі справи перед святами. Гороскоп на тиждень Ракам радить проявити стриманість по відношенню до рідних. Не критикуйте близьких. Це може їх образити. Кінець тижня потрібно провести за підведенням підсумків року, що минає. Також в ці дні Раки отримають великий прибуток або грошову винагороду. Свята краще провести з рідними.

Гороскоп на тиждень - Лев

Передсвятковий тиждень для Левів розпочнеться з конфліктів. Настрій буде поганим. Однак його вдасться загладити, визнавши свою неправоту. Гороскоп на тиждень 26 грудня-1 січня обіцяє Левам активність на роботі. Завдяки цьому вдасться зробити безліч справ. В середині і в кінці тижня Левам доведеться доводити свою правоту і сперечатися. У ці дні ви зможете виконати купу роботи і стати авторитетом для колег. Свята проведіть з рідними.

Гороскоп на тиждень - Діва

Тиждень почнеться з поганого самопочуття, є ризик застудитися. Також гороскоп на тиждень Дівам радить все чітко спланувати, щоб не заплутатися в діях і нічого не забути. Завдяки цьому ви завершите всі важливі справи. Також варто стримувати емоції, незважаючи на активні провокації оточуючих. Кінець тижня і передсвяткові дні краще провести на самоті. Свята - це період активних ігор і прогулянок.

Гороскоп на тиждень - Терези

Представникам цього знака захочеться почати нове життя саме в останній понеділок року, що минає. Гороскоп на тиждень радить слідувати прийнятому рішенню і змінити життя. При цьому не варто вчити оточуючих, як правильно жити. В середині тижня з'явиться можливість вирішити всі проблеми одним махом, скористайтеся нею. Наприкінці тижня підбийте підсумки та вирішіть усі конфлікти вдома, щоб весело провести святкові вихідні.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

Представникам цього знака доведеться проявити свої таланти, щоб зробити їх основним заняттям. Будь-яке творче заняття принесе прибуток. Також гороскоп на тиждень 26 грудня 2022 по 1 січня 2023 року Скорпіонам радить відвідати семінари або лекції. В середині тижня краще бути стриманими, щоб не накликати біду. Ну а кінець тижня буде наповнений передсвятковою метушнею. Вихідні пройдуть відмінно в колі рідних і друзів.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Для представників цього знаку тиждень розпочнеться з вирішення складних питань. Вам допоможуть обставини і оточуючі вас люди. Також представники вогняного знаку отримають прибуток, а гороскоп на тиждень 26 грудня-1 січня 2023 року радить приймати всі пропозиції та винагороди. Не варто забувати про правильне харчування і здоровий спосіб життя. Кінець тижня буде насиченим, тому варто уважно ставитися до всього і всіх.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

Представникам земного знака варто притримати свої емоції на початку тижня, щоб не розігралася велика сварка. Ситуація швидко зміниться спокоєм. Також Козерогів очікують хороші новини. Гороскоп на тиждень для Козерогів обіцяє вирішення проблеми, яка мучила весь рік. З четверга Козероги будуть ходити в гості і запрошувати гостей. Свята пройдуть відмінно в колі рідних.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Передсвятковий тиждень почнеться з нервозності і натягнутості. Гороскоп на тиждень Водоліям радить закінчити всі важливі справи, які залишилися. Також потрібно не забути про роботу над помилками. Обміркуйте і оцініть все, щоб більше не повторилися неприємності. Особливої уваги заслуговує здоров'я. Не варто піднімати велику вагу і експериментувати з важкими роботами. Кінець тижня буде хвилюючим, але не принесе труднощів.

Гороскоп на тиждень - Риби

Представники водного знака будуть займатися робочими питаннями, проблеми з'являться не відразу. Вівторок обіцяє бути нервовим, не уникнути сварок і сутичок з колегами. Гороскоп на тиждень Рибам радить прислухатися до порад рідних, які допоможуть вирішити всі проблеми. В кінці тижня вам доведеться надати допомогу другові, а потім можна з чистою совістю готуватися до свят.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти