Гороскоп на тиждень 27 лютого - 5 березня 2023: Тельцям - знайомства, Левам - вдалі покупки

23 лютого 2023, 17:00
Астрологічний прогноз дасть рекомендації і розповість, на що звернути увагу.
Гороскоп на тиждень 27 ферваля-5 березня 2023
Гороскоп на тиждень 27 лютого - 5 березня 2023 / ua.depositphotos.com

Тиждень почнеться з другої місячної доби, Місяць перейде в знак Риб и продовжить своє зростання. Настав сприятливий час для налагодження відносин з близькими, а також в цей період вдасться відновити гармонію в родині. Гороскоп на тиждень 27 лютого-5 березня 2023 року розповість, які починання і плани краще поставити в пріоритети.

Гороскоп на тиждень - Овен

Наступний тиждень буде особливим, тому представникам вогняного знака слід притримати свій егоїзм і стати уважнішими до близьких. Гороскоп на тиждень Овнам обіцяє сварки в родині на початку тижня. Причиною стане все той же егоїзм і небажання чути оточуючих. Виправити ситуацію вдасться до кінця тижня. На вихідних краще провести час з сім'єю, щоб згладити наслідки конфлікту.

Гороскоп на тиждень - Телець

Прийдешній тиждень приготував представникам земного знаку знайомства, цікаві події. Гороскоп на тиждень Тельцям радить зайнятися домашніми справами і пригостити домашніх смачною вечерею. Також можна приділити час собі і своїм інтересам. При цьому не варто відкидати пропозиції про зустрічі з колегами або друзями. Вони закінчаться корисними діловими контактами, які допоможуть втілити задумане в життя. Тельцям потрібно буде використовувати інтуїцію і позитивним мисленням.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Тиждень буде сприятливим для вирішення робочих питань. Протягом робочих днів вдасться вийти на нові рішення старих проблем. Також добре будуть складатися відносини в родині. Гороскоп на тиждень Близнюкам радить не відмовлятися від пропозицій виїхати за Місто або прийняти гостей. Ви зможете здивувати близьких дуже смачним блюдом і втілити свої кулінарні мрії.

Гороскоп на тиждень - Рак

Представникам цього знака потрібно вийти за рамки звичної поведінки і приділити час другій половинці. Гороскоп на тиждень 27 лютого-5 березня Ракам радить поговорити з коханою людиною і заявити про те, що викликає дискомфорт у відносинах. Також варто бути уважними на роботі. Робочі справи не повинні страждати від особистих неприємностей, тому будьте уважні.

Гороскоп на тиждень - Лев

Представникам цього знака доведеться постаратися і попрацювати старанно, щоб до кінця тижня отримати очікувану винагороду. Гороскоп на тиждень Левам радить згадати про впевненість в собі і свої здібності. Це допоможе вам подолати всі труднощі на роботі. До кінця тижня варто остерігатися великих витрат і невдалих покупок. Вихідні компенсують втрати у вигляді вдалих покупок.

Гороскоп на тиждень - Діва

На прийдешньому тижні з'явиться можливість втілити в життя давні задумки про зміни в зовнішності. Гороскоп на тиждень Дівам радить скористатися цими можливостями і записатися в салон краси. Всі процедури будуть вдалими. Робочі моменти будуть вирішуватися за заздалегідь складеним планом. На цьому тижні потрібно вирішити рутинні завдання, які давно чекали своєї черги, а великі проекти залишити на потім.

Гороскоп на тиждень - Терези

Прийдешній тиждень не пройде без конфліктних ситуацій. Тому гороскоп на тиждень Терезам радить піти, якщо назріває конфлікт. Не варто брати участь у сварках і суперечках. Якщо неприємності трапилися, краще піти на компроміс, щоб не погіршити ситуацію. Головним завданням Терезів буде заспокоїти і підтримати близьких, а не влаштовувати "концерти". При цьому не можна забувати про робочі завдання. У цій сфері поки не передбачається неприємностей.

Гороскоп на завтра - Скорпіон

Зусилля, докладені раніше принесуть плоди у вигляді гонорарів і винагород. Цікаві пропозиції, які ви отримаєте за результатами виконаної роботи потрібно прийняти. Гороскоп на тиждень Скорпіонам радить не надто сильно занурюватися в робочі справи інакше вдома можуть назріти конфлікти. Зберігайте золоту середину і бережіть здоров'я.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Представники вогняного знака будуть купатися в приємних сюрпризах і новинах. Гороскоп на тиждень Стрільцям радить уважно поставитися до ділових зустрічей, які пройдуть в середині періоду. Вони можуть стати вирішальними для досягнення поставлених цілей. Не можна випускати з уваги деталі, вони допоможуть знайти правильний шлях до успіху. Справи сімейні будуть на висоті. Будинки-порядок і мир, що не може не радувати.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

Представники земного знаку стануть учасниками цікавих подій, в яких знайдуть нові можливості для реалізації планів. Гороскоп на тиждень Козерогам радить не відмовлятися від пропозицій, брати участь в акціях і презентаціях. Новий знайомства допоможуть отримати однодумців, які допоможуть вирішити безліч робочих моментів. У родині буде мир, але за умови, що Козероги не зазіхнуть на свободу коханої людини.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Представникам цього знака слід бути уважними, щоб не потрапити в неприємну ситуацію. Гороскоп на тиждень Водоліям радить обходити будь-які сварки і конфлікти. Також є ризик стати жертвою маніпуляторів. У робочих справах потрібно змінити ставлення до ситуації, щоб отримати позитивний результат і впоратися зі своїми завданнями. В кінці періоду можна буде розслабитися і побалувати себе смачненьким.

Гороскоп на тиждень - Риби

Представникам цього знака потрібно проявити співчуття і спробувати пробачити всіх, хто спробує образити вас. Гороскоп на тиждень Рибам радить підтримувати близьких добрим словом, проявити увагу до повсякденних турбот. Також варто приділити увагу дому - зробити прибирання і побалувати рідних смачною вечерею. На роботі Риби будуть на висоті, але не варто п'яніти від успіху, щоб не впасти в прірву.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти