Гороскоп на тиждень 30 січня-5 лютого 2023: Близнюкам - доходи, Терезам - великі покупки

27 січня 2023, 08:48
Астрологічний прогноз на тиждень допоможе подолати труднощі і перешкоди, а також підкаже, коли можна реалізувати плани.
Гороскоп на тиждень 30 січня - 5 ферваля 2023
Гороскоп на тиждень 30 січня - 5 ферваля 2023 / Фото ua.depositphotos.com

Тиждень почнеться зі зростаючої фази Місяця, а закінчиться повним місяцем. Такі метаморфози світила не пройдуть безслідно для представників зодіакального кола. Гороскоп на тиждень 30 січня-5 лютого 2023 року для всіх знаків Зодіаку розповість, у кого період пройде легко і спокійно, а кому зірки пророкують роботу над собою.

Гороскоп на тиждень - Овен

Прийдешні 7 днів для представників цього знака пройдуть під знаком "все виходить без особливих зусиль". Такі умови будуть діяти за умови, що Овни збережуть позитивний настрій на результат всіх справ протягом тижня. Гороскоп на тиждень Овнам радить боротися з лінню і апатією, не давати роздратуванню нахлинути. Протягом тижня потрібно буде надавати допомогу. В кінцы періоду потрібно зменшити темпи і відпочити.

Гороскоп на тиждень - Телець

Робочий тиждень почнеться з бажання зробити висновки за всіх, не розібравшись в ситуації. Гороскоп на тиждень 30января-5 лютого Тельцям радить почекати і отримати достовірну інформацію з різних джерел про хвилюючі вас питання. Також тиждень принесе напружені стосунки в родині. Причиною їх стане близька людина, з яким доведеться переглянути відносини.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Представникам цього знака на початку тижня пощастить знайти ще одне джерело доходу. Не варто відразу відкидати пропозицію про заробіток, краще їх обміркувати. Незабаром ви переконаєтеся, що це реальний шанс заробити кошти. Також гороскоп на тиждень Близнюкам радить приділити час дітям і сім'ї, надайте підтримку, яка так потрібна близьким. Протягом тижня можна здійснювати великі покупки. Вони будуть вдалими.

Гороскоп на тиждень - Рак

У представників цього знака буде можливість реалізувати свої плани. Для цього можна використовувати колег і друзів, які відчувають до вас симпатію. Вони із задоволенням допоможуть. Гороскоп на тиждень Ракам радить приділити час собі, зробити покупки, про які давно мріялося. Важливо не забути і про здоров'я. На цьому тижні не можна пускати на самоплив хронічні захворювання.

Гороскоп на тиждень - Лев

Представники цього знака з самого початку тижня будуть багато спілкуватися. Активно контактувати доведеться, як зі знайомими людьми, так і зі сторонніми. Гороскоп на тиждень Левам радить залишатися собою і не намагатися здатися кимось іншим, не пускати пил в очі і не обманювати. Також важливо обережно витрачати гроші. Не варто перетворюватися в командира будинку, рідні цього не оцінять і з'являться складності.

Гороскоп на тиждень - Діва

Новий тиждень буде плідним, але тільки за умови послідовної роботи над поставленими завданнями. Якщо Діви спробують встигнути все і відразу, то плани зруйнуються. Гороскоп на тиждень 30 січня-5 лютого Дівам радить створити план дій і слідувати йому. Так у вас залишиться час на відпочинок і на спілкування з близькими. Не варто старатися в спортзалі, щоб не заробити проблеми зі здоров'ям. На роботі можна очікувати нових можливостей.

Гороскоп на тиждень - Терези

Тиждень буде спокійним і рівним в емоційному плані. Гороскоп на тиждень Терезам радить не піддаватися меланхолії і не пускати поганих думок до себе в голову. Протягом робочих днів не варто брати в роботу важкі завдання, які буде важко виконати. На прийдешньому тижні у Терезів буде сприятливий період для здійснення великих покупок і угод. В особистій сфері також все буде складатися спокійно. Ви зміцните відносини з партнером.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

На початку тижня представники цього знака потраплять в зону підвищеної уваги з боку близьких. Не варто турбуватися, так як це прості прояви ніжності чоловіка або дітей. Гороскоп на тиждень Скорпіонам радить прийняти цю ніжність, а також зробити важливі покупки. Прийдешні 7 днів будуть сприятливим періодом для цього. Крім того, на цьому тижні можна сміливо приступати до ремонту або генерального прибирання. Робочі завдання будуть вирішуватися, а колеги здивують.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

У житті представників цього знака настав період, коли можна сміливо розлучитися з усім, що вас обтяжувало і дратувало. Це стосується не тільки шкідливих звичок, але і речей, людей. Гороскоп на тиждень Стрільцям радить звести такі контакти до мінімуму або взагалі відмовитися від них. На цьому тижні потрібно обов'язково вирватися в кіно або на прогулянку з рідними. Всі ділові зустрічі будуть ефективні і результативні, але не варто вступати в суперечки.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

Представникам цього знака прийшов час подивитися на свої вчинки з боку і переоцінити зауваження, які робляться оточуючими. Гороскоп на тиждень Козерогам радить зробити висновки і скорегувати свою поведінку, щоб не погіршувати ситуацію. Поїздки і відпочинок краще відкласти, вони не принесуть задоволення. Також варто відмовитися від контакту з тими, хто вас про щось просить. Його прохання будуть занадто наполегливі. В даному випадку великий ризик конфлікту.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Період буде сприятливим для тих, хто вирішив проявити турботу. Ваші зусилля і старання будуть винагороджені. Однак гороскоп на тиждень 30 січня-5 лютого 2023 Водоліям радить відмовитися від вирішення фінансових питань. Не варто позичати і брати в борг гроші, брати кредити. При цьому не варто відмовлятися від зустрічей з друзями і рідними, від цікавих заходів. Позитивні емоції допоможуть подолати складний період.

Гороскоп на тиждень - Риби

Представників цього знака чекають тільки позитивні моменти на прийдешньому тижні. Успішними і результативними будуть всі справи. У прийдешні 7 днів можна зайнятися складанням складних звітів і об'ємних документів. Всі завдання будуть виконані. Гороскоп на тиждень Рибам радить не роздувати суперечки, так як поганий настрій скоро пройде, а образи від суперечок залишаться. Не можна залишити без уваги фінанси - оплатити рахунки і віддати борги.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти