Гороскоп на тиждень 5-11 грудня 2022: Рибам - несподіванки і нерви, а Скорпіонам - розмови

5 грудня 2022, 11:00
Астрологічний прогноз на тиждень розповість, як подолати труднощі і зберегти самовладання.
Гороскоп на тиждень 5-11 декбаря 2022
Гороскоп на тиждень 5-11 грудня 2022

Поточний тиждень розписаний, обрані сприятливі дні для роботи і відпочинку, і вже хочеться знати, що готує гороскоп на тиждень 5-11 грудня 2022 для всіх знаків Зодіаку. Відповідь на це питання ви дізнаєтеся зі статті нижче. Ми розкриємо для вас найнесподіваніші повороти долі, попередимо про нові можливості і неприємності, які чекають в прийдешньому тижні.

Гороскоп на тиждень - Овен

На початку нового тижня представників цього знака очікують нові яскраві враження. Гороскоп на тиждень 5-11 грудня для Овнів рекомендує не ігнорувати запрошення на зустрічі друзів, однокласників або випускників університету. Імпровізовані вечірки подарують бажані враження та сюрпризи. Середина тижня буде сприятливою для підписання угод і навіть укладення договорів. В кінці тижня варто відволіктися від справ і сконцентруватися на сім'ї.

Гороскоп на тиждень - Телець

Початок тижня для представників цього знака Зодіаку буде сприятливим для втілення задуманих планів. Також посилиться тяга до творчості. Звідки не візьмися з'являться оптимізм, гарний настрій. Гороскоп на наступний тиждень для Тельців рекомендує скористатися шансом і внести вклад у відносини з другою половинкою. В середині тижня очікуються сюрпризи. В кінці тижня потрібно сконцентруватися на коханій людині і приділити їй 100% вашого часу.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Представники цього знака після періоду нервозності і занепокоєння отримають бажаний спокій. Вже з понеділка у вашому домі, душі і серці будуть панувати умиротворення і спокій. Гороскоп на тиждень 5-11 грудня 2022 для Близнюків обіцяє відпочинок від труднощів, які супроводжували весь минулий тиждень. В середині періоду можна сміливо брати кредити і давати гроші в борг. Наприкінці тижня краще присвятити час собі і своєму здоров'ю – більше гуляти, відвідати масажний кабінет або басейн.

Гороскоп на тиждень - Рак

Представники цього знака можуть перебувати під впливом власних мрій. Гороскоп на тиждень для Раків радить приземлитися і подивитися на життя прагматично. Також потрібно провести багато часу в колі близьких. Це позитивно позначиться на стані здоров'я. Доведеться проявити свої найкращі якості - наполегливість і цілеспрямованість. До п'ятниці потрібно завершити всі справи, які були заплановані.

Гороскоп на тиждень - Лев

Представникам цього знака потрібно буде більше часу приділяти рідним. Якщо до цього потрібно було займатися справами і встановлювати нові зв'язки, то зараз сприятливий час для рідних. Гороскоп на наступний тиждень для Левів радить знизити активність на роботі і зануритися в справи сімейні. Так ви зміцните родинні зв'язки. Також варто приділити час своєму здоров'ю, щоб застуда не перейшла в справжню катастрофу.

Гороскоп на тиждень - Діва

Прийдешній тиждень буде сприятливим для досягнення цілей в колективі. Гороскоп на тиждень 5-11 грудня 2022 для Дів радить триматися перевірених людей. У колективі буде легше впоратися з поставленими завданнями і подолати труднощі. В середині тижня ситуація зміниться на більш сприятливу і можна буде розслабитися після напруженої роботи. До п'ятниці буде гарний час для зустрічей, а вихідні можна приділити домашнім турботам.

Гороскоп на тиждень - Терези

Період почнеться з несподіваних знайомств при дуже дивних обставинах. Для одиноких Терезів гороскоп на наступний тиждень радить не пропустити момент романтичного знайомства, яке змінить життя. Однак цей зв'язок не обіцяє бути довгим. Зв'язок буде пригодою, але не більше. В іншому другий тиждень грудня пройде рутинно.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

Представникам цього знака зірки обіцяють досягнення мети завдяки активному спілкуванню з оточуючими. З початку тижня потрібно вступати в діалог і говорити з усіма, залучатися до справ родичів і друзів. Також гороскоп на тиждень для Скорпіонів рекомендує вести активну діяльність і допомагати. За рахунок цього вдасться вирішити проблеми, які давно Вас хвилювали. До кінця тижня всі питання будуть вирішені на вашу користь.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Багато представників цього знака зодіакального кола поринуть з головою в домашні справи і відносини в родині. Гороскоп на тиждень для Стрільців не рекомендує забувати про особисте життя. Кохана людина вимагає уваги і часу, а відносини з ним – вкладення часу і сил. Тому варто зупинитися і приділити час близьким, щоб не втратити їх.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

Період буде насиченим емоційно, тому варто згадати про те, як відмовитися від мирської метушні. Після цього можна сміливо приймати важливі і доленосні рішення. Гороскоп на тиждень Козерогам радить приймати рішення тільки на тверезу голову і без зайвих емоцій. Також в середині тижня можуть виникнути суперечки з колегами, але і вони до кінця тижня зійдуть нанівець.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Представники цього знака отримають дуже насичений тиждень. У житті Водоліїв гороскоп на тиждень 5-11 грудня 2022 обіцяє радикальні зміни. Все перевернеться з ніг на голову, а ситуація змусить вас розгубитися. Як би не складалися обставини на цьому тижні потрібно керуватися розумом, але не емоціями.

Гороскоп на тиждень - Риби

Період обіцяє бути непередбачуваним і знервованим. Гороскоп на тиждень для Риб рекомендує приймати рішення виважено і обдумано. Не можна кидатися на дивні і сумнівні пропозиції. "Дешева рибка" ще нікому не приносила удачі, тому варто уважно придивитися до тих, від кого походять ті чи інші пропозиції.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти