Гороскоп на тиждень 6-12 лютого 2023: Скорпіонам - прийняття рішень, Козерогам - розрив відносин

4 лютого 2023, 19:20
Гороскоп на тиждень допоможе правильно підготуватися до майбутнього тижня.
Гороскоп
Гороскоп на тиждень 6-12 лютого 2023 / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астрологічний прогноз на тиждень підкаже, як краще провести новий тиждень і на що звернути особливу увагу кожному знаку Зодіаку.

Гороскоп на тиждень - Овен

Перша половина тижня для Овнів буде досить напруженою, швидше за все – доведеться стримувати негативні емоції. Після середи стане краще - Овни будуть спілкуватися зі старими друзями і згадувати минуле. Можливо, вам захочеться повернутися до колишнього партнера і це бажання не буде помилковим.

Гороскоп на тиждень - Телець

Прийдешній тиждень не буде сприятливий до складання грандіозних планів або вирішення серцевих проблем. Куди краще присвятити її звичайним побутовим питань. В кінці тижня ви дізнаєтеся, що таке справжній тиждень, так що якщо у вас вийде – сміливо їдьте на відпочинок, хоча б на пару днів.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Близнюкам як ніколи раніше дуже важливо зберегти баланс в емоціях, а головне - віру в себе. Тим, хто закоханий - випаде шанс на зближення з коханою людиною. Вихідні бажано присвячувати тільки собі і своєму комфорту.

Гороскоп на тиждень - Рак

Для Раків тиждень пройде рівно. Зараз можна згадати про те, що Ви так давно відкладали на потім – і почати реалізовувати. Є маса можливостей приступити до нового проекту або отримати грошову винагороду.

Гороскоп на тиждень - Лев

Леви проведуть тиждень досить спокійно. Це буде час цікавого спілкування з оточуючими, коли ви нарешті зможете говорити все те, що так давно хотіли сказати. Не соромтеся своїх почуттів, вони мають право на існування.

Гороскоп на тиждень - Діва

У новому тижні представники знака дів отримають новий досвід і інформацію, яка допоможе в майбутньому зробити їм своє життя кращим. Будуть відкриватися нові двері, а разом з ними перспективи, які не можна упускати.

Гороскоп на тиждень - Терези

Ваги на прийдешньому тижні будуть справжніми меценатами. Вашої допомоги потребуватиме дуже велика кількість людей. Зірки подарують вам багато ресурсів, так що допомагайте іншим без краплі сумнівів, вам за це воздасться!

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

Скорпіонам необхідно поступати рішуче і дуже швидко, зараз як ніколи важливо в прискореному режимі приймати рішення і реалізовувати свої бажання. Один з кроків, які ви зробите на тому тижні зможе змінити ваше життя на краще.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Незважаючи на те, що кількість енергії і ресурсу У Стрільців достатня – необхідно приділити час і спокою, і собі, і близьким. Також можна обговорювати плани з близькими, проте не розповідайте нікому про свої таємні мрії. Ще НЕ час.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

У Козерогів буде хороша можливість проявити свої таланти і здібності. Також настане відповідний момент для розриву гнітючих відносин. Не забувайте балансувати між роботою та особистим життям, порушення балансу спричинить за собою неприємні наслідки.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Водолії можуть бути впевнені, що все роблять правильно. Можна багато думати про плани і бажання, але головне – не перевтомлюватися на роботі. Зараз не можна впадати в стан апатії, який дарує перевтома і небажання рухатися далі.

Гороскоп на тиждень - Риби

Відносини з оточуючими будуть складатися як ніколи добре. Це дасть Рибам багато позитивних емоцій і бажання робити ще більше. Все, що риби задумають – незабаром почне збуватися.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти