Гороскоп на листопад 2022 для Дів: починається період несподіваних подій та змін

30 жовтня 2022, 20:37оновлено 30 жовтня 2022, 21:41
Все станеться зовсім не так, як ви планували. Зміни можуть відбутися в будь-який день упродовж трьох місяців після місячного затемнення 8 листопада, каже гороскоп.
Гороскоп
Гороскоп 2022 - що чекає на Дів у листопаді / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на листопад 2022 року для Дів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, місяць розпочнеться з місячного затемнення 8 листопада. Також в цей день закінчиться коридор затемнень, який тривав з 25 жовтня. Енергія в ці два тижні була досить турбулентною, а окільки Діви - чутливі натури, то могли відчувати напружену енергетику.

На Дів чекають події, пов'язані з подорожами, переїздами, розширенням горизонтів, духовним зростанням. У цих сферах можуть статися несподівані події. Все відбутеться зовсім не так, як ви планували. Зміни можуть статися не обов'язково 8 листопада, але і в будь-який день упродовж трьох місяців після затемнення.

"Події можуть бути пов'язані з навчанням, освітою, вивченням іноземної мови або можливо це буде знайомство з іноземцями. Проясниться якась юридична або судова ситуація. Ви можете відкрити в собі несподіваний талант", - розповіла фахівець.

Варто позбутися шкідливих звичок, проявити дисципліну.

17 листопада Діви отримають хорошу новину з дому або від родичів. Також ви можете робити покупки для дому або влаштувати свято для всієї родини.

18 листопада Діви будуть вести переговори, підписувати документи, укладати угоду.

Молодик 23 листопада принесе Дівам нову ідею щодо переїзду або умов проживання. Наприклад, вам можуть підвищити вартість оренди, якщо ви знімаєте квартиру.

Зміни торкнуться не лише Дів, а й тих людей, які їх оточують - чоловіка, дружини, друзів, родичів. Якщо у них щось не виходило, повільно просувалося, ви ніяк не могли з ними зв'язатися або зустрітися, то зараз ситуація зміниться.

Останній тиждень листопада буде дуже вдалим для стосунків і з романтичними, і з діловими партнерами, свідчить гороскоп.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти