Гороскоп на листопад 2022 для Раків: проблеми з грошима, криза і знаки Всесвіту

29 жовтня 2022, 02:23
В останній місяць осені фокус у Раків буде на темі фінансів. Може несподівано виникнути кризова ситуація - вам терміново знадобляться гроші, свідчить гороскоп.
Гороскоп
Гороскоп на листопад для Раків - робота, фінанси, любов / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на листопад 2022 року для Раків.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, листопад для Раків почнеться з місячного затемнення в 11 будинку гороскопу.

"Це затемнення буде незвичайним, тому що Місяць з'єднується з планетою непередбачуваних подій Ураном, який може поміняти ваші плани або принести події, яких ви не очікували. Може виникнути кризова ситуація, вам раптом знадобляться гроші, наприклад, на термінову операцію. Або фінансова допомога потрібна буде вашій подрузі", - розповіла фахівець.

В цілому, місячне затемнення змінить фінансову ситуацію. Джерело доходу зникне, на роботі загрожує звільнення. Але водночас зміни можуть відбутися і в позитивну сторону. Наприклад, ви раптом отримаєте прибуток або дохід за раніше виконану роботу.

Також Раки можуть посваритися з кимось із друзів, в результаті кожен піде своїм шляхом.

17 листопада варто звернути увагу на здоров'я і спосіб життя. Ви можете взяти собі помічника на роботі, друзі запросять на вечірку.

18 листопада чекайте на новину по роботі. Раки будуть проводити переговори, проходити співбесіду, відбудеться відрядження або потрібно буде робити закупівлі.

23 листопада - вдалий час для того, щоби позбутися шкідливих звичок і зайнятися спортом. Наче ви навіть можете дати собі якусь обіцянку.

Раки, які народилися з 10 по 20 липня, отримають подарунки. На вас чекає подорож, поїздка за кордон, знайомство з іноземцями, міжнародні контакти.

В кінці місяця добре зробити обстеження, здати аналізи, взяти відпустку і відпочити, а також закінчити всі старі справи, позбутися від непотрібного.

"Загалом, фокус в цьому місяці саме на завершенні та звільненні від чогось. Може бути для цього потрібно буде навіть повернутися в минуле. Також фокус буде на фінанси. А ось теми кохання вас не хвилюватимуть. Напевно, тут у вас все чудово", - зазначила астролог.

"Міняйте себе, міняйте свої звички, робіть своє життя здоровішим, і якщо якісь будуть знаки, що стосуються здоров'я або фінансів, то це Всесвіт вам говорить, що потрібно зробити ваші звички і фінансові, і по здоров'ю кращими для вас",-резюмувала Анжела Перл.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти