Гороскоп на листопад 2022 для Терезів: несподіванка, прибуток і любовний трикутник

30 жовтня 2022, 21:39
Листопад 2022 буде дуже активним місяцем. Терези будуть дуже зайняті, очікується багато зустрічей, нової інформації, знайомств і спілкування, каже гороскоп.
Гороскоп від Анжели Перл
Терези витрачатимуть дуже багато енергії та будуть надзвичайно активні в соціумі, каже гороскоп Анжели Перл / Фото ua.depositphotos.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на листопад 2022 року для Терезів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, до 8 листопада Терезам варто побоюватися хаотичної та тривожної енергетики через коридор затемнень. Місячне затемнення 8 листопада принесе представникам знака несподіванки в сфері фінансів. Це можуть бути як приємні сюрпризи, так і не дуже. Щось може змінитися глобально, причому ситуація може залежати не стільки від вас, скільки від глобальної ситуації в світі. Наслідки Терези можуть відчути не лише 8 листопада, але і впродовж трьох місяців після цієї дати.

Терези можуть отримати спадщину, несподівану фінансову допомогу або, навпаки, залишитися без джерела доходу. Вам можуть знадобитися гроші для дітей, свідчить гороскоп.

У романтичних стосунках також існує ризик несподіваних ситуацій, таких як любовний трикутник.

17 листопада чекайте приходу грошей, ви повинні почуватися добре фінансово. Також відбудеться приємне знайомство.

"Буде багато спілкування, багато переговорів. Це ще коли ми розмірковуємо, коли ми думаємо про щось і радимося з кимось. Таке відчуття, що ви починаєте багато думати, говорити, дзвонити, можливо навіть їздити, дивитися щось. Може, ви вирішили переїхати?", - припустила астролог.

23 листопада - молодик в третьому будинку гороскопу Терезів.

"Ви шукаєте нове місце проживання, отримуєте нові документи, паспорти, права або йдете вчитися кудись. Може нові сусіди у вас з'являться або приїдуть родичі", - йдеться у гороскопі на місяць.

Терези витрачатимуть дуже багато енергії та будуть надзвичайно активні в соціумі.

23 листопада Терезам пощастить у роботі. З'являться нові клієнти, буде прибуток. Відносно здоров'я Терези почнуть краще почуватися. Темна смуга закінчується, і ви йдете вперед.

В цілому, листопад - дуже хороший місяць для одужання, реабілітації, для того, щоби встановити новий режим і добре почуватися.

Астролог додала, що листопад 2022 року буде дуже активним місяцем. Терези будуть дуже зайняті, очікується багато зустрічей, багато нової інформації, знайомств та спілкування.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти