Гороскоп на листопад 2022: на Левів чекає щасливий та прибутковий місяць

28 жовтня 2022, 18:52
У житті Левів на початку місяця відбудуться несподівані події, а після 23 листопада представників знака закрутить вихор кохання, свідчить гороскоп.
Гороскоп
Гороскоп на листопад для Левів - робота, фінанси, любов / ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на листопад 2022 року для Левів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, місячним затемненням 8 листопада закінчується коридор затемнень у 10 будинку гороскопу Левів. Це найвищий будинок гороскопу, який показує нашу мету, призначення, репутацію, те, чим ми хочемо пишатися. Місячне затемнення, як правило, щось закінчує. Можливо у Левів буде завершення якогось проекту, звільнення і зміна роботи. Не виключено, що ви вирішите змінити кар'єру, зміниться статус або посада.

"Може бути щось таке, чого ви абсолютно не очікуєте. Наприклад, у вас є пункт призначення, і раптом ви різко розвертаєтеся, повертаєте в інший бік. У кожного на це може бути своя причина. Можливо це навіть буде пов'язано зі стосунками, з любов'ю, з партнером або партнеркою, з шлюбом, з розлученням", - розповіла фахівець.

Ці події можуть відбутися не лише 8 листопада, але і в будь-який день протягом трьох місяців, додала фахівець.

17 листопада у Левів може початися роман, вас запросять на побачення або ж ви займетеся творчим проектом. Прийде натхнення. Також чекайте на хорошу новину про дітей. Можна вирушати у відпустку.

18 листопада Меркурій - день розмов, переговорів, знайомств. Відбудеться підписання документа, контракту, пов'язаного з шоу, семінаром, участю у виставці, отриманням акторської ролі.

З 23 листопада починається хороший період для зачаття, якщо ви хочете завести дитину. На вас чекає новина про вагітність або народження дитини. Можливо вас покличуть на хрестини, торжество, в театр або на виставку. Може народитися нова ідея.

"Це може бути як курортний роман, так і довгострокові стосунки. Починається час, коли Леви будуть щасливі. Ви будете посміхатися, хтось або щось буде доставляти вам задоволення. Чекайте квітів, компліментів, подарунків", - сказала астролог.

Все добре буде і у фінансовій сфері. На Левів чекає прибуток, каже гороскоп.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти