Гороскоп на листопад 2022: названо 4 невдахи місяця

2 листопада 2022, 10:29
В останній місяць осені деякі знаки зодіаку можуть пережити найнеприємніші ситуації, попередив астролог Влад Росс.
Влад Росс, гороскоп
Влад Росс назвав невдах листопада-2022 / Фото УНІАН, ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс склав гороскоп на листопад 2022 і розповів, яким знакам зодіаку пощастить найменше в останній місяць осені.

Зокрема, невдахами листопада стануть такі знаки зодіаку: Телець, Рак, Лев і Водолій. Про це Влад Росс розповів в інтерв'ю Главреду.

Гороскоп на листопад 2022 для Тельців

Жорсткий удар місячного затемнення в листопаді 2022 року буде завдано по представникам знака Тельця. Цей знак дуже не любить змін, він дуже консервативний, а в цьому місяці йому доведеться пережити дуже багато змін – всьому виною Уран.

"Листопад для Тельця буде багато в чому показовим. Можливі серйозні зміни в плані партнерства, стосунків, сексу, любові, шлюбу, розуміння себе і своїх потреб. Якщо якісь проблеми довго залишалися невирішеними, то саме зараз почнуться зміни. І в листопаді Телець побачить наслідки глобальних змін у фінансовому та особистому житті, а також у взаєминах з партнером", - розповів астролог.

Перша половина листопада 2022 року може бути досить стресовою і виснажливою для представників цього знака зодіаку. Не виключені розлуки, розставання, кризи у стосунках з партнерами, може виникнути нерозуміння.

"Через Уран Телець вимагатиме свободи і незалежності. Однак все в цей час може валитися, передусім, фінансова сфера життя. Можлива поява обмежуючих обставин, коли з'явиться можливість чесно в чомусь зізнатися собі або партнеру.

У другій половині місяця, коли швидкі планети перейдуть в знак Стрільця, ситуація для Тельця може налагодитися: загостриться інтуїція, емоції відійдуть на другий план, надійде корисна інформація з приводу інвестицій. Можуть повернутися гроші з минулого, наприклад, старий борг", - каже гороскоп на листопад 2022.

читайте такожГороскоп на листопад 2022 для Тельців: що принесе останній місяць осені у коханні, кар'єрі, фінансах

Тельцю в другій половині місяця краще нікуди не виїжджати, оскільки велика небезпека ДТП і нещасних випадків.

Натомість не виключено, що в другій половині місяця з'явиться додатковий дохід або в бізнесі Тельцю посміхнеться фінансова удача. Також можливі сюрпризи в шлюбі, зокрема, друга половина може піднести хороший презент.

Гороскоп-Рак

Раків в листопаді 2022 року не чекає нічого хорошого. Представники цього знака Зодіаку в цьому місяці можуть пережити найнеприємніші ситуації, можуть бути зачеплені їх почуття, особливо пов'язані з дітьми, коханими, творчими проектами або бізнесом. Можлива втрата мотивації, творча криза, нерозуміння, що далі робити, як реалізовувати задумане. Також у Раків може бути апатія та депресія.

Діти можуть засмутити Раків, у них можливі складнощі в навчанні. Крім того, є загроза, що в будинок Раків може влучити ракета, тому їм не можна нехтувати сигналами повітряної тривоги і потрібно одразу бігти в укриття.

"Ракам потрібно бути спокійнішимми, тому що перша половина листопада-2022 може виявитися стресовою, виснажливою. До 10-12 листопада Ракам краще не брати на себе зайві зобов'язання. Не потрібно змушувати себе генерувати нові творчі ідеї - краще дати собі перепочити і розслабитися", - порадив астролог.

читайте такожГороскоп на листопад 2022 для Раків: проблеми з грошима, криза і знаки Всесвіту

У другій половині місяця Ракам буде простіше реалізовувати свої задуми, з'явиться мотивація діяти і працювати. Почнуть вирішуватися побутові питання. Звичні справи і рутина не дратуватимуть, Раки відчують прилив сил. Якщо Рак хворів і відчував дискомфорт, то в кінці місяця він швидко піде на поправку.

Гороскоп на листопад 2022 для Левів

Листопад-2022 у Лева пройде під знаком мінус, оскільки він потрапить під удар місячного затемнення. Цей знак зодіаку відноситься до фіксованого хреста, тому в цьому місяці на Лева чекатимуть стреси і напруга, особливо поблизу 8 листопада.

"Перша половина місяця обіцяє бути особливо складною і жорсткою для Лева. Можуть спливти питання, пов'язані з сім'єю і нерухомістю. Несприятливо в цей час укладати будь-які угоди, що стосуються нерухомості, здавати, продавати або купувати її. Не виключено, що доведеться розв‘язувати сімейні проблеми або проблеми у стосунках з найближчими родичами, можуть бути засмучення через рідних, або з ними трапиться щось, через що за ними потрібно буде доглядати",-попередив Влад Росс.

Леву потрібно бути готовим до несподіванок. Якщо він буде ледь контролювати хід подій в цьому місяці, то йому і його партнеру по шлюбу буде складніше досягти взаєморозуміння. Краще в листопаді не з'ясовувати стосунки, перечекати складний період, інакше є ризик дійти до лінії розриву або розлучення.

читайте такожГороскоп на листопад 2022: на Левів чекає щасливий і прибутковий місяць

У другій половині листопада у Лева буде більше удачі. Настрій буде поліпшуватися. З'явиться бажання зайнятися творчістю, більше спілкуватися з людьми, розповідати про свої почуття, ділитися новинами з коханими.

Хтось із Левів в цей час може завести коханця або коханку. Можливі нові почуття та емоції.

Не варто сидіти в цей час вдома, краще відвідувати різні заходи, ходити на прогулянки і в ресторани. Також можна вести рекламну кампанію, радувати своїх близьких і коханих. Тоді Лев у відповідь отримуватиме більше позитиву і його будуть любити оточуючі.

Гороскоп на листопад - Водолій

Листопад 2022-го року для Водолія буде місяцем зі знаком мінус. Це буде вкрай складний період. У цьому місяці можливі зміни, пов'язані з роботою, професійними досягненнями і особистими цілями. Може настати криза в роботі, аж до звільнення. Навіть якщо позиції Водолія на роботі міцні, то йому все одно потрібно бути обережнішим, щоб репутація не постраждала. Можливо несподіване звільнення.

"Водолій в цьому місяці відчує потребу в змінах, тому йому слід бути більш ініціативним і самостійним. Це більш виграшний варіант. Однак все це варто робити вкрай обережно, без різких рухів", - каже гороскоп.

читайте такожГороскоп на листопад 2022 для Водоліїв: повернення додому, великий прибуток і нові можливості

У листопаді важливо проаналізувати минулий досвід. Можна звернутися до психолога і переосмислити все пережите. Якщо це не вийде, слід почекати, поки напруга – жорсткий квадрат Урана і Сатурна – не спаде. Взагалі, цей аспект планет загрожує зруйнувати все життя Водолія, оскільки обидві ці планети керують цим знаком, тому жорсткий аспект Урана і Сатурна може бути фатальним. Тому Водолій у листопаді буде найбільшим невдахою", - каже гороскоп для Водоліїв на листопад 2022.

У другій половині листопада очікування та надії Водолія почнуть виправдовуватися, а мрії та бажання збуватися. Можна отримати серйозну підтримку від друзів і однодумців, тому варто бути на виду в колективах. Не варто відмовлятися від допомоги інших людей, якщо Водолій дійсно її потребує. Гарний час, щоби заручитися підтримкою різного роду спільнот.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти