Гороскоп на листопад 2022: на Скорпіонів чекає місяць сюрпризів у коханні та фінансах

1 листопада 2022, 06:16оновлено 1 листопада 2022, 07:03
Місяць починається місячним затемненням 8 листопада в секторі стосунків з іншими людьми. Це буде дуже важливе затемнення для Скорпіонів, каже гороскоп на місяць.
Гороскоп
Листопад принесе Скорпіонам багато сюрпризів, свідчить гороскоп / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на листопад 2022 року для Скорпіонів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, місяць починається місячним затемненням 8 листопада, яке буде дуже важливим для Скорпіонів.

"Місячне затемнення - у вашому 7 будинку стосунків з іншими людьми, секторі партнерства, шлюбу, розлучення. Все, що ми робимо з іншими людьми - одружуємося, розлучаємося, виходимо заміж, домовляємося про щось, які у нас стосунки з цими людьми, це все програється. Якась тема програється 8 листопада. Але ми не завжди відчуваємо затемнення саме в той день, коли воно відбувається. Хтось відчує його через тиждень або два, хтось рівно через місяць - 8 грудня", - розповіла фахівець.

За словами Перл, це затемнення може здивувати Скорпіонів, тому що Місяць буде в поєднанні з Ураном - планетою несподіванок і сюрпризів.

Особливо сильно місячне затемнення відчують ті Скорпіони, які народилися з 5 по 11 листопада.

17 листопада включається тема фінансів. Чекайте на прибуток, нову роботу або хорошу фінансову новину. Можливо Скорпіони отримають подарунок або зроблять вигідну покупку.

"Наче ваша цінність може зрости. Це може проявитися як підвищення самооцінки, так і підвищення зарплати", - говорить гороскоп.

23 листопада - кульмінація, що стосується вашого бюджету, доходу та фінансових потреб. У світі можуть відбутися глобальні зміни, які торкнуться і вас.

Продовження отримає справа, яка заглохла в минулому, відновляться переговори про інвестиції у ваш бізнес, які велися раніше. Це може бути також повернення податків, перепланування фінансів.

У романтичних стосунках - також повернення до минулого. У ваше життя може повернутися людина, з якою раніше у вас вже були стосунки, каже гороскоп.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти