Гороскоп на жовтень 2022 для Близнюків - коли чекати прибуток, гарну новину і успіх

30 вересня 2022, 03:32
В кінці місяця Близнюки будуть більше піклуватися про своє здоров'я, відмовляться від шкідливих звичок і поміняють режим дня, свідчить гороскоп 2022.
Гороскоп для Близнюків
Гороскоп на жовтень для Близнюків - робота, фінанси, любов / Фото ua.depositphotos.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп для Близнюків на жовтень 2022 року.

2 жовтня планета-управитель Близнюків Меркурій розвертається в прямий рух в секторі, який пов'язаний з нерухомістю і з місцем проживання.

"Якщо у вас запланована угода, підписання договору на оренду або купівля-продаж нерухомості, то все складеться після 2 жовтня. Якщо ви купуєте нерухомість, то бажано почекати до 5-6 жовтня і потім вже підписувати документи на покупку. Може відбутися переїзд або, навпаки, ви повернетеся додому. До вас можуть приїхати родичі або ви поїдете до них в гості", - розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі.

З 8 жовтня розпочнеться прогрес у сфері фінансів. Якщо у вас щось не виходило або ви очікували якусь суму, яка не приходила, то в другий місяць осені справа зрушиться з мертвої точки. Гроші прийдуть після 8 жовтня. Астролог не радить брати кредити, тому що виплачувати їх буде складно.

9 жовтня - повня в одинадцятому будинку. Чекайте на запрошення в гості, на день народження, весілля. Деякі Близнюки почнуть працювати онлайн. До представників знака прийде розуміння, в якому напрямку вони хочуть рухатися і які кроки для цього потрібно зробити.

11 жовтня чекайте звісточку від коханої людини або хорошу новину від дітей. У Близнюків почнеться активне соціальне життя.

З 23 жовтня Сатурн дасть "зелене світло" для поїздок, відпустки і подорожей. Якщо у вас є якісь справи, пов'язані з закордоном, то ви вже можете подавати документи. Можна планувати зустріч або весілля, особливо якщо ваша друга половинка з іншої країни.

24 жовтня у Близнюків з'явиться нова робота, бізнес або проект. Зміниться начальство.

"Можливо вам нову посаду запропонують або у вас нова ідея з'явиться, чим займатися", - зазначила Перл.

Також Близнюки займатимуться проблемами здоров'я після сонячного затемнення 25 жовтня. Ви будете більше піклуватися про своє здоров'я, почнете по-іншому харчуватися, займатися спортом, кинете палити, пити каву або алкоголь або поміняєте режим.

29 жовтня у Близнюків є шанс отримати посаду або роботу. У вас зміниться статус. Причому повториться ситуація, яка вже відбувалася раніше.

"Може, ви вирішите вийти заміж за чоловіка, який вже робив пропозицію або це буде ще одна спроба завагітніти, яка йього разу увінчається успіхом", - свідчить гороскоп на жовтень.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти