Гороскоп на жовтень 2022 для Дів: чого чекати в роботі, кар'єрі, коханні

29 вересня 2022, 03:23
У жовтні у представників знака зодіаку Діва може виникнути кризова ситуація, на яку можуть терміново знадобитися гроші, попередив гороскоп.
гороскоп на липень 2022 для Левів
Гороскоп на жовтень 2022 для Дів - що принесе другий місяць осені / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на жовтень 2022 року для Дів. У другий місяць осені очікується дуже турбулентний період - відбудеться сонячне затемнення 25 жовтня і почнеться коридор затемнень до 8 листопада. Дуже важливо не ухвалювати важливих рішень, оскільки підніметься зоряний пил і сплутає всі карти, ви не будете ясно бачити ситуацію і можете помилитися. Спеціаліст радить цей період перечекати і не робити нічого важливого.

Як розповіла астролог на своєму Youtube-каналі, 2 жовтня Меркурій розвертається в прямий рух. Вже можна буде вести переговори, робити важливі покупки. Сильніше за інших розворот Меркурія відчують Діви, які народилися 14-21 вересня. Ви можете поміняти думку про когось, висловлювати свою позицію, змінити імідж. Можна буде планувати і починати щось нове вже з 5 жовтня. Це гарний час для переговорів, поїздок, угод. Крім того, проясниться ситуація у стосунках.

8 жовтня Плутон розвертається в прямий рух п'ятому будинку гороскопу. Ця планета відповідає за трансформацію і зміни. Якщо щось загальмувалося з квітня-травня, то зараз справи почнуть просуватися. Сильніше за інших розворот Плутона відчують ті Діви, у яких день народження 18-20 вересня. Гороскоп говорить про те, що проясниться ситуація в романтичних стосунках, ви возз'єднаєтеся з людиною, з якою були в розлуці. Можуть зрушити з мертвої точки справи ваших дітей. Діви будуть ухвалювати рішення, пов'язані з бізнесом. Деякі представники знака зустрінуть людину, яка змінить ваше життя.

Повня 9 жовтня висвітить питання, пов'язані з кредитами, спадщиною, податками, аліментами, державною допомогою. Виникнуть проблеми з фінансами у вашого чоловіка чи дружини. Чекайте важливих фінансових новин. Не виключено, що виникне кризова ситуація, на яку можуть знадобитися гроші.

11 жовтня події також будуть пов'язані з фінансовою сферою. Діви більше уваги приділятимуть думкам про гроші або роботу. З'являться нові клієнти, доходи, ідеї як заробити. Чекайте на прибуток.

23 жовтня - прогрес у справах, пов'язаних з роботою. Можна знайти колектив, вийти на роботу, отримати проект/замовлення. Діви почнуть більше планувати своє життя і піклуватися про здоров'я. Щось зміниться в щоденній рутині. Якщо накопичилися проблеми, то їх потрібно буде розв‘язати. Гороскоп радить Дівам бути більш дисциплінованими.

25 жовтня - в день сонячного затемнення - у Дів відбудеться важливий контакт, знайомство, важлива розмова або подія в житті родичів. З'являться нові сусіди. Деякі представники знака відправляться в поїздку або на них чекає переїзд.

29 жовтня з'явиться шанс завести стосунки, помиритися, познайомитися. У бізнесі можна перепідписати контракт/ договір, здійснити операцію. Деякі Діви зустрінуть майбутнього чоловіка або укладуть шлюб.

З кінця жовтня і до 12 січня Діви займатимуться пошуком нової роботи, обмірковуванням зміни професії, потрібно буде переробити проект, повернутися до чогось, що ви робили раніше. До кінця місяця актуальною буде тема фінансів. Якщо ви спробуєте розв‘язати проблему старими методами, то, найімовірніше, потрібного результату не буде. Варто винайти нове рішення, діяти по-іншому. Можливо навіть потрібно набратися сміливості, показати себе, опанувати нову професію.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти