Гороскоп на жовтень 2023 для Овнів: що принесе другий місяць осені

26 вересня 2023, 04:35
Відомий астролог Анжела Перл розповіла, яким буде жовтень у представників знака зодіаку Овен.
Анжела Перл, гороскоп
Гороскоп Овен - що принесе жовтень у роботі, любові та фінансах / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на жовтень 2023 для Овнів. У другий місяць осені очікуються два затемнення. Два тижні між ними називаються коридором затемнення, коли енергія більш інтенсивна та непередбачувана, тому не рекомендується ухвалювати життєво важливі рішення.

"Ті рішення, які ми ухвалюємо під час затемнення, дуже складно потім скасувати, поміняти, змінити. Тому думайте. Запитують зазвичай, а чи добре виходити заміж, одружуватися в затемнення? Якщо ви на 100% впевнені, що це на все життя, якщо ви хочете бути з цією людиною, то так. Затемнення - це те, що скріплює дуже надовго, ну, щонайіенше років на 18, тому що цикл затемнення - 18,5 років", - розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі.

6 жовтня на Овнів чекають знайомства, спілкування, інформація, важливий дзвінок, лист, який підкаже, чого чекати в затемнення. Також стане актуальною тема переговорів, угод, контрактів.

10 жовтня Плутон, який відповідає за великі гроші, увагу, кар'єру (підвищення), буде розвертатися у прямий рух.

Вам доведеться несподівано заплатити за щось, проясниться ситуація у стосунках, з'являться проблеми, які потрібно буде вирішувати.

Деякі Овни, навпаки, отримають гроші за якийсь проект на роботі або хорошу новину, буде свято на роботі. Якщо у вас щось пригальмувалося з травня, то тепер почнеться рух. В першу чергу, це стосується підвищення статусу.

13 жовтня хтось буде хотіти з вами зв'язатися. Відбудуться переговори. Можливі конфлікти у стосунках. Також Овни будуть ухвалювати спільні рішення в бюджеті, ви отримаєте новини про доходи чоловіка або дружини, прийдуть чужі гроші. Доведеться займатися податками, погашенням кредиту.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Затемнення 14 жовтня програється в сфері стосунків (шлюб, розлучення, романтичне знайомство або, навпаки, розставання). Сильніше за інших його відчують Овни, які народилися з 8 по 14 квітня.

23 жовтня Меркурій входить в сектор фінансів. В цілому, ця сфера життя буде дуже важливою в жовтні. Програються питання, пов'язані з доходами, майном, грошима, бізнесом і цінностями.

28 жовтня - місячне затемнення в другому будинку заробітків і доходів. Затемнення завжди прояснює, показує реальну ситуацію такою, яка вона є насправді.

"Буде тема і доходів, і витрат, і цінностей. Вас, як професіонала і як особистості, плюс тема самооцінки підніметься. Наскільки ви високо себе цінуєте, чого ви заслуговуєте, скільки ви собі дозволяєте в житті, у всіх сферах, в сфері грошей, в сфері стосунків. Наскільки ви себе любите або не любите", - сказала фахівець.

Дивіться відео - Гороскоп Овен на жовтень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти