Гороскоп на жовтень 2023 для Тельців: що принесе коридор затемнень з 14 по 28 жовтня

27 вересня 2023, 05:34
Відомий астролог Анжела Перл розповіла, яким буде жовтень у представників знака зодіаку Телець.
Анжеда Перл, гороскоп
Гороскоп Телець - що принесе жовтень у роботі, коханні та фінансах / Колаж: Главред, фото: скріншот, depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на жовтень 2023 для Тельців. У другій місяць осені будуть два затемнення - 14 і 28 жовтня, період між ними називається коридором затемнень. У ці два тижні енергія інтенсивна та непередбачувана.

"І якщо ви будете ухвалювати якісь рішення з 14 по 28-е число, то знайте, що їх буде дуже складно змінити, особливо якщо вони якісь дуже такі життєво важливі, тому що затемнення ніби ставлять печатку, що все це надовго, щонайменше років на 18-19, це цикл. Тож, думайте дуже добре, перш ніж пухвалитит якесь рішення. Ну, або почекайте", - розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі.

6 жовтня Меркурій, планета комунікацій та знайомств, увійде шостий будинок гороскопу. Він відповідає за режим, здоров'я, побут і роботу, рутину. Ви отримаєте дзвіночок, інформацію або послання, пов'язане з тим, чого вам очікувати від затемнення 14 жовтня. Щось нове увійде у ваше життя або з'явиться нова звичка, свідчить гороскоп.

10 жовтня Плутон розвертається в прямий рух в дев'ятому будинку горосокопа, це сектор сенсу життя. Плутон - потужна планета, вона символізує владу і вплив, когось від кого ви залежите. Також це сфера освіти, судів тощо. Зрушаться з місця справи, які стосуються отримання віз, закордонних паспортів, документів на ПМП або на еміграцію.

Венера 10 жовтня переходить в п'ятий будинок гороскопу. З 1 по 10 число ця планета перебуватиме в четвертому будинку гороскопу. З 10 жовтня включаться теми любові, романтичних стосунки, віри в казку. Також це будинок відпочинку, відпустки. На вас чекають хороші новини про дітей, про вагітність, весілля, дітей. Венера дасть натхнення для творчості.

З 13 жовтня Марс входить в сьомий будинок гороскопу, який відповідає за сектор стосунків. Саме сфера стосунків буде ключовою в центрі уваги в жовтні. На вас чекає багато зустрічей та спілкування з іншими людьми.

14 жовтня - сонячне затемнення в шостому будинку гороскопу. Це затемнення почне коридор затемнень. Цей будинок у вас управляється Венерою і відповідає за сектор роботи, бізнесу, боргу. Можливо у вас буде нова робота, нова професія, з'явиться хтось новий в колективі. Може змінитися режим, з'являться нові правила для себе. Також це може бути вимушено: харчування, лікування, дієта тощо. Можлива зміна лікаря.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

23 жовтня Меркурій входить в сьомий будинок гороскопу, де і Марс. Тема стосунків, інших людей. Меркурій символізує папери, документи, договори, контракти тощо. Ви можете подати заяву в РАГС (шлюб/розлучення).

28 жовтня — місячне затемнення у вашому знаку. Ним керує Венера. Вона буде дуже сильна в жовтні. Це найважливіше затемнення для вас у жовтні. Сильніше за інших його відчують ті Тельці, які народилися з 22 по 28 квітня. Воно вплине і на самооцінку, почуття, кар'єру, в цілому, на вашу особистість. Ви можете змінити прізвище, образ, стиль, імідж, плани.

Дивіться відео - Гороскоп Телець на жовтень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти