Гороскоп на сьогодні 10 серпня для всіх знаків Зодіаку: підступи недругів, хаос або застуда

10 серпня 2021, 17:54оновлено 10 серпня 2021, 18:25
Гороскоп Главреда розповість кому варто збиратися на побачення, а кому загрожує емоційний зрив
Гороскоп на сьогодні 10 серпня
Гороскоп на сьогодні 10 серпня / bizim . media

День насичений емоціями. Чутливість деяких знаків Зодіаку може зіграти з ними поганий жарт. Необхідно намагатися тримати емоції під контролем, щоб не образити оточуючих різким словом. Важливо сьогодні стежити за здоров'ям, можливі застуди або травми.

Про те, які пригоди загрожують знакам Зодіаку на любовному фронті, читайте в нашому матеріалі: Любовний гороскоп на тиждень 9-15 серпня: пристрасний роман, зради або знайомство з іноземцем.

Гороскоп на 10 серпня: Овен

Сьогодні день, коли варто подбати про своє здоров'я. Не варто економити на лікуванні. Немає нічого важливішого за ваше здоров'я. Ставтеся до свого тіла з пошаною і повагою, якого воно заслуговує. У цей день сприятлива помірність в їжі і утримання від алкоголю. Підвищується ризик травматизму.

Гороскоп на 10 серпня: Тілець

Тільці відчують, що утримати баланс сьогодні особливо важко. Не варто форсувати проблеми. Чим більше ви зможете відпустити і прийняти, що все не завжди буде мирним і гармонійним, тим краще ви зможете впоратися з раптовим емоційним потрясінням, яке неминуче виникне. Добре скласти план дій на майбутнє.

Гороскоп на 10 серпня: Близнюки

У цей день у Близнюків можливий як і емоційний зрив так і прозріння. Щоб домогтися позитивного результату, не ставтеся до себе занадто серйозно. Один необережний рух міг призвести до катастрофи, ретельно продумуйте кожен крок. Робіть все можливе, щоб послабити напругу, а не збільшувати її. Проведіть вечір у спокої.

Гороскоп на 10 серпня: Рак

У вівторок Раки сповнені енергії та оптимізму для нових звершень. Однак настрій інших може йти в розріз з вашим. Не піддавайтеся маніпуляціям, щоб не потрапити в роль, яку, як ви знаєте, хочуть, щоб ви грали інші. Вечір проведіть в спокійній обстановці і не давайте обіцянок.

Гороскоп на 10 серпня: Лев

Поспішні висновки, які продиктовані високою чутливістю, можуть поставити Левів на невірний шлях. Ви можете припускати найгірше, змушуючи вас нервувати через ситуацію більше, ніж потрібно. Однак не варто намагатися тримати все під контролем, відпустіть ситуацію і спостерігайте за її розвитком. Є ймовірність погіршення здоров'я.

Гороскоп на 10 серпня: Діва

Ви можете дуже самовпевнено ставитися до певного питання, навіть якщо підозрюєте, що це може змусити когось іншого відчути загрозу або засмутити. Однак краще бути гранично чесними і висловлювати всі свої ідеї. Проведіть вечір на свіжому повітрі.

читайте такожФінансовий гороскоп на тиждень 9-15 серпня: обман, вдалі обставини або несподіваний сюрприз

Гороскоп на 10 серпня: Терези

Сьогодні емоції буде стримувати важко. Підвищена чутливість може змусити вас розплакатися навіть через дрібниці. Однак виплеснувши свої накопичені емоції, ви відчуєте себе краще. У професійній сфері можливі підступи недругів, варто остерігатися нових знайомств.

Гороскоп на 10 серпня: Скорпіон

Емоції дня можуть накрити Скорпіонів з головою і спровокувати хаос. Головне - не реагувати занадто гостро. Чим спокійніше і стабільніше ви будете залишатися, тим краще вам буде. Врегулювання ситуації в реактивному спалаху тільки перетворить сцену у вибухонебезпечну лють. Порах*йте до десяти або посидьте деякий час на самоті, перш ніж приступити до вирішення проблеми. У другій половині дня уважніше ставитеся до свого здоров'я, можливі застуди.

Гороскоп на 10 серпня: Стрілець

Стрільцям може знадобитися більше свободи у вирішенні певних сіуацій. З одного боку, ви прагнете до компанії та близькості, щоб заповнити внутрішню порожнечу. З іншого боку, ви обурені своїми бажаннями. Сьогодні зростає ймовірність конфлікту з близькими людьми. Заняття спортом - сприятливі.

Гороскоп на сьогодні
Гороскоп на сьогодні 10 серпня / kleo.ru

Гороскоп на 10 серпня: Козеріг

Ваш шарм і чарівність допоможуть залагодити напружену ситуацію і згладити гострі кути. Почуття гумору і вдалий жарт в потрібний момент проблему не вирішить, але відмінно розрядить обстановку. І це те що потрібно в даний момент. У цей день ваша привабливість для протилежної статі особливо сильна - час збиратися на побачення.

читайте такожМісячний календар стрижок на тиждень 9-15 серпня: найкращий день для нової зачіски

Астролог Влад Росс склав гороскоп на серпень для всіх знаків Зодіаку. Детальніше про те, що очікувати в останній місяць літа, читайте в нашому матеріалі: Гороскоп на серпень-2021 для всіх знаків від Влада Росса: Діву чекає космос, а Скорпіона - випробування.

Гороскоп на 10 серпня: Водолій

Ваші емоції активні і можуть проявлятися потужними спалахами. Всередині є імпульс, який ви не повинні ігнорувати або пригнічувати. Можливо, ви відчуваєте, що те, що ви говорите, не відповідає ситуації. Швидше за все, буде більше шкоди, ніж користі, якщо ігнорувати ці почуття, а не позбавлятися від них, навіть якщо це здається руйнівним.

Гороскоп на 10 серпня: Риби

Не варто накопичувати в собі невдоволення. Про ту проблему, яка вас турбує варто поговорити відкрито. Ви тільки шкодите собі, роблячи вигляд, що все в порядку, коли це не так. Можна присвятити цей день домашнім клопотам або розсортувати по поличками думки і почуття.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти