Гороскоп на сьогодні 9 лютого 2023: Рибам - лінь, Водоліям - кардинальні зміни

9 лютого 2023, 02:48
Астрологічний прогноз на сьогодні підкаже, кому варто провести день в ліжку з чашкою, а кому варто приступити до розвитку себе.
Гороскоп
Гороскоп на сьогодні 9 лютого / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Експерти по зірках в своєму астрологічному прогнозі на 9 лютого показали, що пророкують зірки на четвер. Також ми нещодавно писали: Не поділяться і не подарують: ТОП-3 найбільш жадібних знака зодіаку.

Гороскоп на сьогодні - Овен

Сьогодні у представників цього знака великі шанси фізичних ушкоджень, тому варто бути якомога акуратнішими. Спробуйте зайнятися чимось спокійним, такою справою, яка розслабить і мозок і тіло.

Гороскоп на сьогодні - Телець

Початок дня для Тельців має бути багатообіцяючим, можливо ті, хто народився під цим знаком – отримує важливе повідомлення. Також цілком можливі непередбачені витрати і відкриття кредиту. Головне - сподіватися тільки на себе.

Гороскоп на сьогодні - Близнюки

Сьогодні завдяки своїй стійкій чесності Близнюки зможуть вийти з давнього конфлікту і налагодити відносини з давнім ворогом. Головне - не намагатися нікого обманювати і бути настільки відвертим, наскільки це можливо.

Гороскоп на сьогодні - Рак

Незважаючи на те, як Раки вже хочуть відпочити – ще рано складати ручки. Саме сьогодні представників цього знака очікує багато можливостей досягти в своєму житті балансу. Займатися цим краще в першій половині дня.

Гороскоп на сьогодні - Лев

Прийшла пора вчитися довіряти і приймати допомогу. Не соромтеся говорити і свої проблеми і почуття і не бійтеся отримати відмову. Сьогоднішній день дуже сприятливий саме для психологічної роботи над собою.

Гороскоп на сьогодні - Діва

Дівам сьогодні вкотре доведеться вчитися вмінню справлятися з гнівом, який з'являється тому, що зруйнувалися заздалегідь намічені плани. Спробуйте відпустити цей форс-мажор і прожити день якомога щасливіше.

Гороскоп на сьогодні - Терези

Для Терезів зірки пророкують покірність. Сьогодні буде один з тих небагатьох днів, коли важливо розслабитися і віддати життя в руки Всесвіту. Постарайтеся миттєво відпускати все, що вас засмучує і не сваритися з людьми.

Гороскоп на сьогодні - Скорпіон

У Скорпіонів намічається явна можливість відволіктися від побутової рутини і відправитися в пригоду. Про те, наскільки сильно вам варто зануритися в новий досвід – розповість внутрішній голос і настрій в момент пригоди.

Гороскоп на сьогодні - Стрілець

Для стрільців, у яких є сім'я – зірки приготували розбіжності і суперечки, все для того, щоб перевірити міцність відносин і любові. Не потрібно вперто стояти на своєму, шлях до компромісів допоможе вирішити будь-який конфлікт.

Гороскоп на сьогодні - Козеріг

День очищення настав. Сьогодні, 9 лютого, саме той день, коли варто позбутися від усього, що давно робить ваше життя неповноцінним, а саме - старі речі, неприємну роботу і відносини, які себе зжили.

Гороскоп на сьогодні - Водолій

День зміни іміджу вже сьогодні. Зірки натякають Водоліям, що зовнішні зміни необхідні прямо зараз. Також можна переглянути своє харчування і влаштувати день-детокс для свого організму.

Гороскоп на сьогодні - Риби

Сьогодні не варто змушувати себе бути продуктивним і все встигнути. Якщо у вас немає настрою і сил – дозвольте собі відпочити і поспати стільки, скільки захочеться. Увечері краще приділити час собі і своєму комфорту.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти