Гороскоп на вересень 2021: що можна і не можна робити цього місяця

2 вересня 2021, 00:20оновлено 2 вересня 2021, 11:46
У вересні на передній план вийде робота, й багато хто повернеться до звичайного робочого графіку.
Астролог Влад Росс розповів, яким буде вересень 2021
Астролог Влад Росс склав гороскоп на вересень 2021 року / ua.depositphotos.com

Прощаючись із літом, не варто сумувати, оскільки попереду – у вересні 2021 року – на нас чекає щось цікаве і захоплююче. При цьому практично завжди буде можливість дізнатися і отримати те, чого ви хочете. Планети у вересні будуть допомагати зрозуміти, що на нас чекає, а також підкажуть, коли варто вжити ті чи інші дії, коли – трохи почекати і знайти більш вдалий момент.

Вересень 2021-го пройде під знаком Діви: безтурботна літня пора і відпочинок відійдуть на другий план, а на першому місці в цьому місяці буде робота. Діва – це знак роботи, навчання, аналізу, чітких дій і повернення до звичного робочого графіку.

Сонце і Марс у першій половині вересня розташуються навпроти Нептуна, створюючи відчуття невизначеності, а часом і самообману. Комусь у цей час буде складно визначитися зі своїми бажаннями, хтось визначить цілі не зовсім правильно. Тому в першій половині місяця буде важливо оцінювати реальність об'єктивно і не будувати ілюзій щодо різних актуальних для вас питань.

Також не рекомендую в цей час звертатися до лікарів, оскільки їм легко буде помилитися і поставити неправильний діагноз. Також слід триматися подалі від води – велика небезпека втопитися в першій декаді вересня. Крім цього, протипоказано зловживати алкоголем.

У першій декаді вересня також не варто вплутуватися в сумнівні справи і вкладати гроші в оманливі бізнес-структури. Не варто довіряти підозріло привабливим пропозиціям, особливо телефонним дзвінкам, під час яких вам повідомляють, що ви нібито щось виграли.

Меркурій – планета комерції – більшу частину місяця буде гармонійним і рухатиметься по знаку Терези. Тому серед іншого в першу половину місяця курс біткоїну тільки зростатиме.

Але після 20 вересня Меркурій почне змінювати рух: 22-27 вересня він стане стаціонарним, а з 27-го – ретроградним. З цього часу почнеться суттєве падіння цінних паперів і курсу електронних валют.

Перші дві декади місяця, до 20 вересня, у зв'язку з директним рухом Меркурія буде зберігатися час спілкування і підвищеного прагнення до комунікації. Прекрасно в цей час їздити на курорти, заводити нові знайомства, любити один одного, розробляти нові плани, в тому числі швидкого збагачення. У цей час люди будуть менш категоричними і вимогливими, легше приходитимуть до згоди. Тому, якщо у вас є мета переконати когось у чомусь, то, цілком можливо, ви це зробите до 20 вересня.

читайте також"Вибух успіху" і вступ до НАТО: астролог розповів, що чекає Україну в найближчі 10 років

24-27 вересня, коли Меркурій буде статичним, складеться найгірший час для подорожей. В дорозі будуть можливі найрізноманітніші перешкоди: раптово зупиниться ваш поїзд посеред дороги, не вилетить літак із Борисполя, станеться запізнення на важливу зустріч... У цей час не варто починати ніяких важливих справ, особливо пов'язаних із торгівлею і транспортом. Краще в ці дні не оформляти документи і не робити великі покупки, особливо не купувати техніку і гаджети.

27-30 числа буде сприятливий момент для того, щоб відновитися у вузі, який ви раніше закинули, відновити навчання, повернутися на курси з вивчення іноземної мови тощо.

Коли Меркурій буде ретроградним (27 вересня-18 жовтня) різко впаде гривня. Тому шанс купити відносно дешево долар зберігатиметься тільки в першій декаді вересня.

Наприкінці місяця можуть відновитися старі зв'язки і може повернутися колишнє подружнє життя. Цей час сприятливий для примирення. Однак можливі складнощі у взаєморозумінні з друзями, а з діловими партнерами – розриви. Також є ризик зіткнутися з необ'єктивністю. При цьому кінець місяця стане прекрасним часом, щоб повернутися до старих нерозкритих тем і переглянути свої уявлення про щось.

Найцікавіше, що на нас чекає у вересні – входження Марсу, планети війни і активних дій, у знак свого ослаблення, тобто в Терези. По суті, Марс увійде в знак миру і злагоди, а тому не варто очікувати ніякого загострення, в тому числі на Донбасі. Якщо буде якась війна, то дипломатична, і вона в жодному разі не переросте в "гарячі" ситуації.

читайте такожТоп-4 знаки Зодіаку з найжахливішим характером: від яких знаків краще триматися подалі

Молодик з'явиться 7 вересня о 3:52. У цей час варто запалити свічки в ім'я кращого життя і проектувати майбутнє, будувати плани, обмірковувати проекти. Цей молодик принесе терпіння, бажання все розкласти по поличках, а також звернути увагу на ті деталі, які раніше вислизали від вашої уваги, але були важливими і значущими для розвитку подій.

У цей місячний місяць, який триватиме до 6 жовтня, можна провести інвентаризацію речей і думок, навести лад на робочому місці, викинути все зайве, що може забирати у вас енергію, замінити меблі на роботі або навіть просто стіл переставити.

Напружений аспект Нептуну до точки молодика може вказувати на те, що цього місяця слід проявляти обережність. На поверхню може піднятися все те недоброзичливе, що раніше було прихованим. Наприклад, ваш близький друг несподівано може виявитися таємним ворогом. Обман і таємниці в цей час стануть надбанням громадськості, в тому числі може з'явитися несподівана інформація про наших політиків – ми дізнаємося, де і хто вкрав гроші. У зоні ризику мери великих міст, особливо голова найбільшого міста в Україні. Когось можуть навіть зняти з посади або зробити маріонеткою, що нічого не вирішуватиме.

Венера буде у дисгармонії з Плутоном в карті молодика. Це означає, що цей період не буде занадто вдалим для налагодження партнерських відносин. Загострення пристрастей може бути дуже суттєвим. Важливо буде стримувати себе поблизу 7 вересня.

До того ж, уже зовсім скоро – 11 вересня – Венера опиниться в знаку Скорпіона. А Венера в такому положенні дає величезне сексуальне тяжіння, хотітиметься всіх "любити" і зраджувати другій половині. Гормони будуть вирувати! Друга і третя декади вересня – саме час зайнятися секс-туризмом і вирушити у Франкфурт-на-Майні або Амстердам.

Ділова активність

У вересні 2021 року буде безліч ризиків, тому слід бути максимально обережними в плані ділових партнерств. Марс продовжуватиме рух по знаку Діви до середини місяця, а потім перейде в Терези. У цей час слід приділяти особливу увагу роботі: деталям, відповідальності і порядку.

Також цей період сприятливий для пошуку роботи, особливо перша половина місяця буде блискучою, щоб знайти вдалий варіант. Гарний час для складання планів і детального прописування майбутніх кроків у бізнесі.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

7-15 вересня – найкращий час для бізнес-проектів. Тому влаштовуйте летючки, збори і наради з колегами – це найкращий час для подібних справ.

2 вересня Марс створить напружений аспект із Нептуном. Це означає, що перші дні вересня не підійдуть для прийняття важливих рішень і активних дій. У цей період набагато легше буде наробити безліч нових великих помилок, ніж знайти старі й виправити. Цей аспект буде впливати на наше життя 1-3 вересня.

15 вересня Марс перейде в Терези, і почнеться період укладення ділових партнерств. Терези – це знак досягнення компромісів і миру. Тому не виключено, що ми будемо спостерігати, як після поїздки Зеленського в США у нас почнуться активні переговори про припинення військових дій на сході України, адже Терези – це знак домовленостей, а Марс – планета воєнних дій. Тому точно ніякої війни у цей період не буде.

Це не надто вдалий час для активних напористих дій. Однак непогано в цей час домовлятися про співпрацю, починати спільні ділові проекти і діяти через третіх осіб. У цей період можна розраховувати на партнерів і зібрати надійну команду для реалізації нових цілей і проектів.

Варто подумати про делегування низки завдань, на які у вас не вистачає часу. Варто наймати послів, репетиторів та адвокатів.

Бізнес, відкритий у цей період, буде залежати від кваліфікації співробітників, особливо від партнерських відносин і взаємин у колективі.

У другій половині місяця слід починати спільну діяльність або вирушати на пошуки ділових партнерів, якщо у вас їх немає. Непоганий час для запуску реклами і використання нових маркетингових стратегій буде з 15 по 23 вересня.

Гроші

У справах, пов'язаних із грошима, дуже заважатимуть емоції – через це можливі деякі фінансові втрати, особливо наприкінці вересня.

Цей місяць не надто вдалий для фінансових ризиків та інвестицій. Цінні папери можуть раптово злетіти в ціні, а потім так само раптово впасти наприкінці місяця. Тому краще не оформляти кредитів і не позичати грошей. Напружені аспекти Венери можуть гальмувати вільний потік фінансів і перешкоджати йому. Тому слід із великою обережністю підходити до вирішення грошових питань.

У другій половині місяця Венера буде перебувати в знаку свого вигнання – в Скорпіоні. В цей час почуття і емоції будуть зашкалювати, часто переростаючи в загострення пристрастей. В цей час буде легко зачепити людей за живе і грати на їхніх почуттях.

Не дуже вдалими будуть рішення в області особистих фінансів, є небезпека грошових втрат. Складніше буде збирати на щось, легше витрачати. Раджу в цей період бути дуже зосередченими, стежити за витратами, контролювати емоції і почуття.

читайте такожАстролог розповів, які міста в Росії та Україні до 2050 року підуть на дно

5-7 вересня гостро постануть питання, пов'язані з аліментами, страховками і кредитами. Є небезпека опинитися залученим у чужу кризу. Фінансові операції в ці дні буду небезпечні для вас неприємними наслідками, через що пізніше доведеться познайомитися з колекторами. Краще не позичати грошей у цей період, тому що повернути їх буде вкрай складно. Також високий ризик крадіжки грошей.

Із вдалих транзитів Венери в цьому місяці можна виділити її аспект до Юпітера – 7-8 вересня. Це може дещо згладити кризові моменти.

17 вересня вкрай невдалий день для вирішення будь-яких фінансових питань. 16-18 числа можуть бути великі перешкоди і проблеми. Прибуток надійде в меншому обсязі, ніж ви очікували, або взагалі виникнуть проблеми з виплатами. Не варто на ці дні планувати якісь серйозні справи або операції, пов'язані з фінансовими ризиками. Тому точно не варто в ці дні підписувати договір про купівлю нерухомості або автомобіля, оскільки це обернеться для вас невдачею.

23 вересня Венера зробить досить напружений аспект до Урану, що буде створювати несподівані події. Тому 22-24 вересня ви можете жахнутися через непередбачувані ситуації. Ці дні вкрай невдалі для будь-яких фінансових ризиків.

29 вересня Венера буде формувати сприятливий аспект із Нептуном, тому 28-30 числа будуть дуже вдалими. 30 вересня – сприятливий день для благодійності.

Любов і стосунки

Венера цього місяця робитиме цілу низку напружених аспектів, а тому емоції і почуття будуть зашкалювати. Перепади настрою будуть траплятися часто. Все буде вирувати, будуть сварки і розбіжності.

До 10 вересня, поки Венера буде в Терезах, збережеться сприятлива ситуація, коли почуття і взаємини будуть більш спокійними і врівноваженими. Люди, які вступлять в шлюб до 10 вересня, створять гармонійний союз.

Друга і третя декада місяця при Венері в Скорпіоні перш за все будуть відзначені потребою в яскравих емоціях і сексі. Є ризик піддатися спокусам, піти на поводу у почуттів, зробити помилки і навіть заразитися венеричними захворюваннями. Тому подбайте про захист у другій і третій декаді місяця.

Поблизу 17 і 23 вересня буде складно висловлювати свої почуття, а також доносити їх до ваших партнерів. Не виключені скандали, особливо 21-24 вересня. Ці дні вдалі для знайомств, зав'язування нових відносин.

30 вересня, в свято Віри, Надії, Любові, всім раджу вінчатися, тому що Нептун – це планета церкви, релігії, а Венера – планета любові. Також 30 вересня на ретроградному Меркурії всі ті, хто розлучився, але хоче відновити шлюб, отримають прекрасну можливість зробити це.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

Поїздки та подорожі

Для поїздок і подорожей будуть вдалими перші три тижні місяця, за винятком 1-3 вересня. До 20 вересня, допоки Меркурій не стане стаціонарним, а потім і ретроградним, буде зберігатися гарний час для поїздок. Меркурій, що відповідає за переміщення і документи, буде рухатися знаком Терези – це означає, що в цей час слід вирушати в ділові поїздки. Гарний час для гастролей, навчання, тренінгів підвищення кваліфікації та переговорів. Для відпочинку цей час також підійде, особливо якщо у вас буде можливість багато спілкуватися в поїздці, зустрічатися зі старими знайомими або знайомитися з новими людьми.

Сприятливі дні для поїздок:

  • до водойми – 18-20 вересня;
  • у дома відпочинку і санаторії – 1-3 і 19-20 вересня;
  • у гори – 14-18 вересня;
  • близькі поїздки, наприклад, на дачу – 21-23 вересня;
  • на концерти, в театри і знамениті міста – 3-6 і 11-15 вересня;
  • на тренінги, семінари, конференції та інші заходи, де можна отримати знання – 8-9, 12-13 і 17-18 вересня;
  • ділові поїздки – 7, 14-16 вересня.

Найбільш несприятливі дні для поїздок – 10-11, 22, 24-30 вересня.

Здоров'я і небезпеки місяця

У вересні важливо виключити будь-які ризики, пов'язані з водою, хімічними речовинами і паливом.

Вересень стане одним цз тих місяців року, коли слід приділити увагу своєму здоров'ю. В цей час непогано буде з'їздити в Трускавець або в іншу здравницю на води, щоб підлікувати шлунок, нирки і печінку.

Також цього місяц слід замислитися про перехід на правильне харчування і почати вести здоровий спосіб життя. Сміливо позбавляйтеся від борошняних виробів у раціоні, від піци і макаронів, при цьому переходьте на овочі та фрукти. Прекрасний час, щоб привести до ладу своє тіло і почати худнути. У період молодика варто спланувати, в яких спортивних секціях ви будете займатися, куди ви запишитеся, а також варто уявити, як накопичені калорії будуть спалюватися, а тіло вдосконалюватися.

У вересні для здоров'я буде вкрай важливо стежити за емоціями і контролювати почуття, тому що емоційне напруження може вилитися в різні неприємності.

Крім того, на емоціях ви можете зробити якусь дрібну помилку, але вона буде здатна привести до масштабних наслідків. Наприклад, ви можете спілкуватися з людиною на підвищених тонах, а вона образиться через дурницю, закотить скандал на рівному місці, відчує ревнощі або заздрість, що призведе до повного розриву відносин.

Невміння вчасно зупинитися і прийняти зважене рішення може зіпсувати ваші відносини з оточуючими. Ви ризикуєте прийняти неправильне рішення про свої гроші і вкладення в цінні папери. Будьте напоготові і контролюйте свої емоції.

У першій половині місяця можливі небезпеки, пов'язані з водою. Також слід остерігатися опіків – обпектися можна буде і гарячою парою, і хімічними речовинами. Наприклад, якась ревнивиця може облити вас кислотою. Також у цей час когось із лідерів найближчих до України країн можуть отруїти.

У 20-х числах вересня слід бути уважними з документами, переміщеннями, домовленостями, торгівлею, оскільки Меркурій стає статичним. Багато справ, що стосуються цих сфер, будуть гальмуватися. Ви можете припуститися прикрої помилки і не отримати того результату, який хочете. Можуть бути поломки транспорту і затримки в дорозі. Покупки можуть виявитися абсолютно невдалими. Також можуть губитися посилки.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти