Гороскоп на січень 2022 для всіх знаків Зодіаку: Левам – грошова удача, Скорпіонам – обман, Водоліям - щастя

3 січня 2022, 09:25
Гороскоп кар'єри, фінансів, любові і здоров'я на січень 2022 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на січень 2022
Гороскоп на січень 2022 / depositphotos.com/

У січні фокус багатьох знаків Зодіаку буде переміщений на професійну діяльність. Ініціативність, активна участь у всіх робочих процесах і комунікабельність допоможуть просунутися по кар'єрних сходах. Період ретроградної Венери не найкращий для початку нових відносин, але хороший для зміцнення вже наявних.

Про те, що новий рік приготував прекрасним дамам, читайте в нашому матеріалі: Гороскоп на 2022 рік для жінок: багатий обранець, фінансова удача або міцний шлюб.

Гороскоп на січень 2022 - Овен

Початок 2022 року відкриває хороші можливості для наведення порядку в особистому житті і фінансах. Однак початок місяця не підходить для початку нових романтичних відносин і просування в діловій сфері. Після 20 січня для Овнів відкриваються можливості кар'єрного зростання. Ви не боїтеся брати на себе відповідальність, а ваші кмітливість і цілеспрямованість знаходять підтримку начальства. Може проявитися схильність до ліні і надмірних витрат. Гороскоп для Овна рекомендує не забувати про свої обов'язки і бути більш економним в грошових коштах.

До 29 січня Венера буде ретроградною, що створить прецеденти для повторюваних ситуацій, повернення до переживань. Можливі також зустрічі з партнерами з минулого. Місяць можна присвятити зміцненню існуючих відносин. Можливе підвищення відповідальності та обов'язків в сімейних відносинах.

Зірки обіцяють Овнам міцне здоров'я. Будьте обережні з продуктами, які ви їсте, особливо з оліями, щоб не набрати зайву вагу. Включіть легкі вправи в свій розпорядок дня, щоб залишатися у формі.

Гороскоп на січень 2022 - Тілець

Весь Місяць Венера знаходиться в Козерозі і це принесе Тільцю можливості для зміцнення існуючих відносин, а також для аналізу накопичених матеріальних цінностей. Місяць підходить для публічних виступів, пошуку підтримки у начальства, наведення порядку в повсякденному та особистому житті. Розташування планет спонукає до наполегливої і цілеспрямованої праці за умови, що Тілець не стане розпорошуватися по дрібницях, а витрачає енергію помірно і в потрібний час. В кінці січня рекомендується навести порядок в особистих контактах і не починати важливі справи, а підвести підсумки минулого місяця.

У плані особистого життя Тільцям в період ретроградної Венери не варто піддаватися спокусам і заводити інтрижки і швидкоплинні романи. Сприятливий період для того, щоб зміцнити відносини в парі. Висловлюйте свої почуття будь-якими способами: ваш чоловік або партнер повинен знати, що ви завжди поруч.

Здоров'я Тільців в першому місяці року не підведе. Однак, вам потрібно звернути увагу на раціон харчування і налагодити питний режим.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 3-9 січня: Близнюкам – подарунки, Терезам - втрати, Козерогам - серйозна розмова

Гороскоп на січень 2022 - Близнюки

У січні Близнюкам потрібно спрямувати фокус уваги на виконання поточних обов'язків, направляючи енергію на те, що дійсно важливо. Підвищена ясність у вираженні думок сприятиме професійному розвитку. Невеликі поїздки і відвідування державних структур будуть успішними в першій половині місяця. Другу частину періоду краще присвятити професійним обов'язкам і наведенню порядку, як в повсякденному житті, так і в особистих відносинах. Для знака Близнюків відкриються привабливі перспективи, а самоосвіта і навчання стануть джерелом цінних знань, які стануть в нагоді в майбутньому.

В середині зими вільним Близнюкам необхідно послабити активність в особистому житті. З середини місяця Меркурій починає рух назад, тому варто проявити обережність в спілкуванні і нових знайомствах. Найкраще в цьому періоді зайнятися зміцненням вже існуючих відносин.

У цьому місяці Близнюки особливо схильні до нервового напруження, яке може привести до депресії. Важливо пам'ятати про баланс робота-відпочинок. Щоб уникнути нудьги спробуйте зайнятися чимось незвичайним.

читайте такожЗбудуться всі мрії: хто зі знаків стане головним щасливчиком в Новий рік 2022

Гороскоп на січень 2022 - Рак

Січень 2022 року для Рака – це період кропіткої роботи над собою. Час ентузіазму, киплячої енергії, підвищеної кількості прагнень і бажань, але також і підвищеної конфліктності і дратівливості. Транзити Венери і Меркурія застерігають від здійснення великих покупок, тривалих подорожей і підписання важливих паперів. Зірки радять проявити обережність у діловій активності і уважність в особистому житті. Марнотратство і поблажливість краще замінити скромністю і зосередженою роботою. Ближче до кінця місяця рекомендується ретельно оцінити ситуацію, перш ніж вживати заходів. Важливо скористатися збільшеною енергією і направити її в правильне русло.

Емоційний фон січня буде для Раків нестабільним. Найчастіше у відносинах ви наполегливо стоїте на своєму, не бажаючи йти на компроміси і рахуватися з точкою зору партнера. Така ситуація може провокувати розбіжності і конфлікти. Вільним представникам буде складно втриматися від спокус і романтичних пригод, проте зірки попереджають, що вони закінчаться розчаруваннями.

Здоров'я Раків в січні не підведе, проте пильну увагу потрібно приділити психічному стану. Вас може охопити нудьга і смуток і щоб подолати їх і повернути бадьорий настрій необхідно приділяти увагу фізичним навантаженням і відмовитися від шкідливих звичок.

Гороскоп на січень 2022 - Лев

Сприятливий збіг обставин допоможе Левам добиться успіху у вирішенні своїх проблем протягом найближчого місяця. Очікувані вигоди ви отримаєте, і це теж без особливих зусиль або при майже нормальній роботі. Не виключені грошові надходження або солідні премії. З колегами і начальством конфліктів не передбачається – така робоча обстановка зробить вашу роботу максимально комфортною і продуктивною.

В особистих відносинах Левам необхідно правильно розставити пріоритети. Відверта розмова з партнером допоможе визначити напрямок руху, не виключено, що ви зрозумієте, що ваші відносини себе вичерпали. У фокусі уваги вільних представників знака професійні питання, любовна сфера відходить на другий план.

У цьому місяці можуть нагадати про себе хронічні захворювання. Не виключені проблеми зі сном і нервові перенапруги. Помірна фізична активність піде на користь.

Гороскоп на січень 2022 - Діва

Настав час навчитися жити своїм життям. Гороскоп для Діви на січень пророкує, що б зможете правильно розставити пріоритети і визначити коло спілкування. Важливо знати людей, з якими ви взаємодієте в повсякденному житті. Це допоможе вам зрозуміти, чи додають вони цінність вашому життю або просто витрачають ваш час. Ви зможете відмовитися від речей, ситуацій або людей, які впливають на ваш душевний спокій. Представники земного знака дізнаються, як зберігати хороші моральні принципи, проявляти почуття власної гідності, цінності і самооцінку.

Початок січня не найкращий період для початку нових відносин. Однак вже в середині місяця Дівам випаде можливість познайомитися з людиною, з яким почнеться пристрасний, повний яскравих емоцій роман. Однак ці відносини не матимуть тривалого продовження. Не втрачайте голову - ризикуєте стати жертвою людини з недобрими корисливими намірами.

Скажений робочий ритм може привести дів до хронічної втоми. Не забувайте про важливість повноцінного відпочинку. У першій половині місяця пройдіть профілактичне обстеження.

читайте такожРетроградна Венера 2021: Овнам - переживання, Дівам - випробування, Водоліям - інтриги

Гороскоп на січень 2022 - Терези

Січень - чудовий місяць для вашої професійної кар'єри. Однак Терезам слід бути обережними, щоб уникнути професійного вигорання. Вам не піде на користь надмірне захоплення справами і виконання роботи, що не відповідає вашим особистим стандартам. Останній тиждень січня буде складним для представників знака, проте не дозволяйте емоціям брати над собою верх. У своїх рішеннях керуйтеся логікою, а не емоційними примхами.

Ваша емоційність породжує завищені вимоги до партнера і це буде справжньою перевіркою на міцність відносин, які недавно почалися. Не варто рубати з плеча, про необережні рішення можна пошкодувати. Для сімейних Терезів – січень буде спокійним періодом, ви більше часу будете проводити з рідними. Вільним представникам знака не варто розраховувати на бурю пристрастей, зірки попереджають, що середина зими несприятлива для початку нових відносин і знайомств.

Самопочуття в січні Терезів не підведе, проте не виключена можливість загострення хронічних недуг. Вчасно вжиті заходи допоможуть цьому запобігти.

Гороскоп на січень 2022 - Скорпіон

Весь січень Марс буде в особливо вигідному для Скорпіонів положенні. Це може проявитися в оригінальних пропозиціях і нестандартних ідеях. Ви будете активно користуватися своєю кмітливістю, і це призведе до професійного успіху. Також надзвичайно важливо діяти максимально чесно і порядно. Хоча це може здатися привабливим, але обман і брехня для досягнення успіху можуть мати серйозні наслідки. Ваше почуття самодисципліни, терпіння і зосередженість допоможуть вам досягти максимальних результатів.

Недавні відносини будуть проходити перевірку на міцність, ймовірні розбіжності і нерозуміння в парі. Вільним представникам знака друга половина місяця може подарувати несподіваний роман. Не виключено відновлення відносин з колишнім. Сімейні Скорпіони будуть займатися вирішенням побутових проблем.

Помірні фізичні навантаження і активний відпочинок допоможуть зміцнити імунітет і допомогти йому протистояти простудним захворюванням.

читайте такожДень ангела в січні 2022 за церковним календарем: іменинники місяця

Гороскоп на січень 2022 - Стрілець

Початок року для Стрільців буде надзвичайно продуктивним. У вас з'явиться безліч цікавих ідей, які зможуть зацікавити впливових людей. Ваші цілеспрямованість і активна самовіддача допоможуть домогтися професійних успіхів. У цьому місяці не варто звалювати на себе відразу кілька справ. Краще сконцентруватися на одному важливому і довести його до кінця.

Січень подарує вам особливі шарм і привабливість, які немов магнітом будуть притягувати нових шанувальників. Не виключено, що деякі з них запалюють до вас почуттями. Ініціативність в любовних відносинах допоможе зацікавити людину, до якого ви вже довгий час придивлялися. Не найсприятливіший період для весілля.

У січні Стрільцям необхідно звернути увагу на серцево-судинну систему. Також не варто перевантажувати свій організм, це загрожує травматизмом.

Гороскоп на січень 2022 - Козеріг

У першому місяці нового року Козерогам слід не скупитист та обдаровувати оточуючих своїм позитивом. Прояв великодушності і щедрості дозволить відчувати себе на висоті. Цього місяця активні фізичні навантаження і старанна праця стануть джерелом поповнення внутрішніх ресурсів. Період хороший для духовного зростання і набуття гармонії. Відмінному самопочуттю сприятимуть заняття улюбленою справою. У цей період може зростати лінь, і ви будете відчувати бажання потурати своїм слабкостям.

Під впливом ретроградної Венери багато представників знака відчують бажання змін. Ви можете зважитися на кардинальні зміни як стилю, так і зачіски. Це допоможе залучити у ваше життя нові знайомства і шанувальників. Однак романи, які почалися в січні, будуть нетривалими. Для Козерогів у відносинах настав сприятливий час для зміцнення союзу.

Повноцінний сон і тривалі прогулянки допоможуть уникнути простудних захворювань і нервового виснаження. Не варто вимотувати організм радикальними змінами, замість суворої дієти, віддавайте перевагу правильному харчуванню.

Гороскоп на січень 2022 - Водолій

Якщо ви хотіли більше зосередитися на самопізнанні та розвитку, січень - ідеальний місяць для вас. Водолія чекає дивно щасливий місяць, присвячений розвитку своїх талантів і придбання необхідних навичок для повної реалізації свого потенціалу. Ваша природна цікавість сприятиме розширенню вашої загальної обізнаності та знань про навколишній світ. Ваш набутий досвід і мудрість швидко будуть використані з великою ефективністю.

В особистому житті ви зможете продемонструвати свої найчарівніші якості і риси характеру. Ваш приголомшливий смак і неймовірна харизма не залишають жодного шансу шанувальникам. Однак не варто відразу розповідати про нові відносини, придивіться до обранця трохи краще, щоб уникнути розчарувань.

Хронічна втома Водоліїв може послабити захисні сили організму. Щоб протистояти атаці застуд, необхідно якісно відпочивати і не забувати про прогулянки на свіжому повітрі.

Гороскоп на січень 2022 - Риби

Для Риб січень 2022 року представляє безліч різних ідей і способів їх реалізації. Велика кількість активних взаємодій зі своїми колегами і партнерами може привести вас до пошуку безлічі вигідних угод або нових рекламних акцій. Ви отримаєте велику підтримку від оточуючих, особливо якщо ви зосередитеся на своєму добродушності, працьовитості і почутті відповідальності. Рибам не слід упускати можливості проявити себе, при цьому уникаючи імпульсивності і безкомпромісності. Вдалий збіг обставин допоможе вам поліпшити фінансове становище.

Нові знайомства в січні не переростуть в міцні і серйозні відносини. У період ретроградної Венери необхідно сконцентруватися на зміцненні вже наявних зв'язків. Більше уваги приділяйте другій половинці, це допоможе привнести іскру пристрасті в ваш союз.

У цьому місяці Риби сповнені енергії і життєвих сил. Проблеми зі здоров'ям обійдуть вас стороною, проте необхідно не забувати про правильне харчування і фізичні навантаження.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти