Гороскоп на січень-2023: що можна і чого не варто робити цього місяця

28 грудня 2022, 11:52
Астрологічна погода в січні сприятиме відпочинку, також період буде вдалим для вибудовування дружніх і любовних відносин.
Астролог Влад Росс розповів, чого чекати від ретроградних Меркурій і Марса в січні 2023 року
Астролог Влад Росс склав прогноз на січень 2023 року і розповів, чого чекати в сферах кохання та фінансів / Колаж УНІАН, bizim.media, 1room.ru

У січні 2023 року буде відчуватися вплив ретроградності одразу двох планет – Марса і Меркурія. Тому три перші тижні місяця повертатимуть нас до минулого. Як би не намагалися різні політики змінити хід війни в Україні, це буде складно зробити – все буде йти своїм кармічним шляхом, і щось змінити буде досить важко.

За традиційним календарем Новий рік починається 1 січня, але, з астрологічної точки зору, правильніше зустрічати Новий рік за східною традицією – після першого молодика. Цього разу молодик з'явиться в знаку Водолія 21 січня о 22:53 за Києвом.

Перші три тижні січня-2023 будуть сприятливими для завершення розпочатих справ і підбиття підсумків, звернення до минулого і виправлення помилок.

Меркурій у Козерозі. До 18 січня Меркурій буде зберігати ретроградний рух знаком Козерога, з якого він вийде тільки 12 лютого. Меркурій у Козерозі зазвичай дає нам період, коли не хочеться вимовляти зайві слова, говорити даремно. Це чудовий час для розрахунків і вирішення складних логічних задач. Дуже сприятливий час для айтішників. Оскільки Меркурій буде ретроградним, у цей час добре завершувати інтелектуальні проекти, особливо в області ІТ-технологій, математики, техніки. Сприятливо переглядати старі матеріали, виправляти і доповнювати важливі папери й документи, а також завершувати ремонт.

Люди в цей період не будуть схильними витрачати час на дурниці. Тому одразу після святкування Нового року варто братися до роботи. Люди будуть звертатися один до одного тільки у справі. Тому не варто дивуватися, якщо в якийсь період січня у вас не буде бажання ні з ким спілкуватися. Коли Меркурій знаходиться в Козерозі, багато хто буде відчувати себе комфортніше наодинці з собою, ніж у великих компаніях. Сприятливо буде повернутися до роботи або вирішення ділових питань одразу після свята – 2 січня.

Повний Місяць. 7 січня о 1:07 за Києвом на нас чекає повний Місяць. Повня відбудеться на осі Рак-Козеріг і буде особливо стресовою та напруженою, тому що вісь вузлів Раху і Кету піде зі знаків Тельця та Скорпіона, перемістившись у Рака і Козерога. Якщо в останні два роки нас розбурхували фінанси, ковід, інфляція, то тепер все це закінчиться, а замість цього стане актуальним порядок Раку і Козерога. Так, наприклад, Козеріг пов'язаний із владою, президентськими і парламентськими виборами, тому, незважаючи на війну, чимало політиків вже перейнялися темою майбутніх виборів і почали гризтися між собою.

Спадаючий Місяць стане завершальним етапом цього місячного року, і це завершення обіцяє бути цілком успішним. Особливу увагу слід звернути на дату 29 січня. Все, що буде розпочато в цей день, наприклад, певний бізнес-проект, може бути вельми успішним.

Місяць у знаку Рака буде створювати потребу в турботі й увазі в цю повню. А Сонце в Козерозі буде прагнути до того, щоб упорядкувати справи і все те, що вимагає порядку.

Пік цього місячного Місяця – це час великих досягнень і напруження емоцій. Внутрішні потреби душі вийдуть на передній план. На це Різдво буде сприятливо повернути всі борги – і по роботі, і перед родичами. У цей час варто внести щось нове в своє звичне оточення, знайти час для творчих занять 8 січня. Не потрібно боятися розповідати про свою нову ідею.

Найближчі тижні – це також чудовий час, щоб позбутися зайвого мотлоху вдома або в офісі, тому сміливо можна викинути старі непотрібні комп'ютери, гаджети, меблі. Іншими словами, корисно буде оновити обстановку, закрити невирішені питання з родичами, закінчити розпочаті сімейні справи або справи, пов'язані з нерухомістю. Гарний час для вирішення питань спадщини, але поки що без підписання документів – останнє краще зробити після 18 січня, коли Меркурій стане директним.

Ділова активність

Січень, як правило, є розслабленим місяцем через низку свят і велику кількість вихідних. Багато хто воліє цього місяця відпочивати і розважатися, але не планувати важливі відповідальні справи. У січні 2023 року планети ділової активності – Марс і Меркурій – будуть ретроградними, тому першу половину місяця сміливо можна проспати, навіть не включаючи світло. Тому в січні краще не починати нові проекти, принаймні, до 22 січня.

А от 29 січня стане ключовою і найвдалішою датою місяця.

Після ретроградності планети кілька днів залишаються статичними, статичність часом буває навіть гіршою за ретроградність. Марс вийде зі статичності 15 січня, Меркурій – 20-го. Майже два тижні – 9-20 січня – триватиме період, сприятливий для турботи про здоров'я, занять спортом і спалювання зайвих кілограмів, набраних за новорічні свята. А всі важливі, в тому числі фінансові, справи можуть відкладатися, тому що ймовірні затримки при отриманні потрібної інформації, складнощі в дорозі, нельотна погода, зокрема, великі снігові замети. Якщо і починати якусь справу, то вже після 20 числа.

У період ретроградності та статичності Меркурія, тобто до 20 січня, не варто робити великі покупки, особливо купувати електроніку, техніку, автомобілі, та укладати важливі угоди, пов'язані з нерухомістю. Всі подібні справи краще відкласти на останню декаду січня – одразу після настання року Кролика.

Кохання і стосунки

Планета кохання і стосунків Венера більшу частину місяця, з 3 по 27 січня, перебуватиме в знаку Водолія – знаку свободи, незалежності. Тому на Водолія чекає Казковий період, йому супроводжуватиме удача цього місяця.

3-27 січня – це час вільних стосунків і легких зв'язків без далекосяжних планів. Цей період сприятливо проводити в клубах за інтересами (джаз-клуби, танці, спорт), оскільки можна знайти чимало нових друзів – Венера у Водолії часто притягує безліч нових друзів. Люди в цей час будуть знайомитися легко і просто, причому в найбільш незвичайних місцях. Однак стосунки, які будуть зав'язуватися на цьому транзиті, найімовірніше, будуть короткочасними. Втім, якщо вони зуміють перерости в дружні відносини, ця дружба збережеться надовго, може, й назавжди. Нові дружні стосунки цілком можна буде перевести на дуже високий рівень духовності.

Тим, хто шукає супутника (або супутницю) життя, варто придивитися до одиноких друзів. Тому що частим стане сюжет, коли люди, які дружили десять років і більше, раптово будуть приймати рішення одружитися. Тому в січні-2023 люди, які поки що не зустріли свою другу половину, можуть поглянути на своїх друзів протилежної статі зовсім іншими очима. Є велика ймовірність створити сім'ю з близьким другом.

У січні-2023 Венера також робитиме напружений аспект, поблизу якого краще не з'ясовувати стосунки і не починати нові – 1 січня вона буде в повному поєднанні з Плутоном. З одного боку, планета сексу Плутон у поєднанні з планетою кохання Венерою створить сприятливу ситуацію для занять тантричним сексом (до речі, тому 1 січня з ночі і до ранку можна буде займатися тільки цим – яскраві емоції і пристрасть будуть забезпечені). З іншого боку, це може викликати ревнощі і складні внутрішні переживання у подружжя. Виникнуть підозри, якщо не буде відомо, де чоловік, чому не відповідає на телефонні дзвінки тощо. Через це можливе з'ясування стосунків.

І хоча цей транзит Венери несприятливий для ухвалення важливих рішень щодо партнерства, він сприятиме тому, щоб ця новорічна ніч притягнула сексуального партнера на все життя.

14-16 січня буде дуже жорсткий квадрат планет з епіцентром подій 15 січня. Венера буде в жорсткому квадраті до Урану, що загострить бажання вільно проявляти свої почуття. Вивільнення напруги може привести до розриву стосунків або різких змін у стосунках із партнером. Тому в середині місяця буде велика загроза побити горщики і зруйнувати стосунки.

Однак у січні буде ще одна сприятлива для тих людей, які хочуть зміцнити свої стосунки і зробити їх серйозними, дата – 23 січня. У цей день буде сприятливе розташування Сатурна, а тому 23 січня можна освідчуватися.

Зазвичай Сатурн притупляє почуття і не дає їм бурхливо розвиватися, але його перебування в знаку Водолія буде викликати бажання звільнитися від будь-яких зв'язків і боргів. Тому поблизу цього транзиту можливі складнощі у стосунках між партнерами, холодність, відстороненість, розлука. Якщо ви відчуваєте, що прийшов час розлучитися, на негативних аспектах Венери 22-24 січня це буде зробити простіше. Обставини самі будуть складатися так, що розлука або розрив стосунків будуть неминучими. Але, з іншого боку, це також хороший аспект, щоб зміцнити стосунки до кінця життя.

Якщо ваші стосунки з партнером міцні та гармонійні, ці транзити навряд чи будуть вибивати вас із колії. Зазвичай вони вказують на ті моменти, які потрібно проговорити. Гармонійні аспекти Венери згладять все напруження в середині місяця. Особливо дуже вдалі аспекти 4 і 9 грудня.

Поїздки та подорожі

На ретроградному Меркурії я не раджу взагалі будь-куди їздити. Тому протягом перших 20 днів краще перебувати на дачі і при свічках зустрічати Новий рік зі своїми близькими та рідними. Цьому також сприятиме Місяць, якиий буде в знаку Тельця.

У січні 2023 року через ретроградність Марса і Меркурія більш-менш вдалі дні для подорожей будуть тільки після 21-го числа. У період статичності Марса і Меркурія – 9-20 січня – особливо несприятливо починати подорожі, оскільки можна зіткнутися з різними проблемами з транспортом, затримками, перенесеннями рейсів. Також можуть бути непорозуміння і неприємності в дорозі.

Сприятливі дні для поїздок:

  • на море, до водойми – 24-25 січня;
  • в санаторії, будинки відпочинку, пансіонати – 24-25 січня;
  • у гори – 22-23 січня;
  • короткі ділові поїздки – 29-30 січня;
  • у парки атракціонів – 28-30 січня;
  • на тренінги та семінари – 22-23 січня.

Несприятливі дні для поїздок – 1-20 січня. Якщо вже куплені квитки на ці дати, то краще їх здати і перенести поїздку на останню декаду місяця.

Складні періоди місяця

Січень-2023 не можна назвати стресовим. Цього місяця багато буде гармонійних транзитів. Однак швидкі статичні планети не дозволять справам розвиватися швидко і гармонійно, тому можна очікувати гальмування всіх ділових процесів. Якщо вам сказали, що щось зроблять швидко, не вірте – все буде робитися із запізненням на тиждень, а то й місяць.

Також виникнуть проблеми з ухваленням рішень, ймовірні також неправильні рішення, які пізніше доведеться переглядати.

Категорично не рекомендується складати іспити або заліки в січні, особливо 20-го числа. Часто буде виникати непорозуміння, і буде неможливо пояснити іншим людям що-небудь. Неминучі складнощі з транспортом, ДТП, нещасні випадки, непорозуміння з документами.

***

У січні 2023 року рекомендується: відпочивати і розслаблятися; аналізувати минуле і виправляти помилки; закривати старі справи, вирішувати старі питання з родичами або нерухомістю; переписувати, доповнювати і переробляти документи, зокрема, заповіти; завершувати проекти; проводити час у дружніх колективах; знаходити себе в якійсь ніші, заводити хобі.

У січні 2023 року не рекомендується: починати важливі нові справи; вирушати в поїздки; починати займатися важливими документами; затівати важливі розмови, якщо вони не є продовженням минулого.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти