Гороскоп на січень 2023 для Водоліїв: несподівані події, прибуток і роман

2 січня 2023, 23:57
Січень 2023 буде прибутковим місяцем. Необов'язково, що ви отримаєте гроші, це може бути просто щось цінне, свідчить гороскоп на місяць.
Гороскоп Водолій
У січні Водолії будуть сяяти, посміхатися і привертати до себе людей, каже гороскоп / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на січень 2023 року для Водоліїв.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у першій половині місяця всі процеси сповільняться через дві ретроградні планети. Водолії спілкуватимуться з обмеженим колом людей. Не варто починати нічого нового до 18 січня, поки Меркурій буде рухатися в зворотному напрямку. Починання не просунуться і не матимуть успіху.

Якщо ви з кимось познайомитеся до 18 числа, і романтичні, і ділові знайомства, найімовірніше, не триватимуть довго. Також не можна підписувати важливі документи або купувати щось дороге.

У перші два тижні січня найкраще або щось завершувати, закінчувати або ремонтувати, розв‘язувати старі проблеми, закривати хвости, порадила астролог.

4 січня Венера принесе в життя Водоліїв красу. Ви будете сяяти, посміхатися і привертати до себе людей.

Січень 2023 буде прибутковим місяцем. Необов'язково, що ви отримаєте гроші, це може бути просто щось цінне.

Венера принесе Водоліям нові знайомства, партнерські, романтичні або ділові стосунки. Відкриються нові можливості.

Повня 6 січня 2023 відіб'ється на сфері роботи. У Водоліїв може з'явитися підробіток, новий проект, клієнт, нова робота. Деякі Водолії зрозуміють, що занадто сильно себе перевантажують. Може проявитися якась проблема вдома - - щось зламається і потрібно буде ремонтувати. Є ризик конфліктів.

Молодик 21 січня дасть новий поштовх Водоліям, захочеться змінити щось в собі - змінити стиль одягу або імідж, отримати нову роль в суспільстві.

"Останні 10 днів січня можуть бути дуже значущими. Молодик дуже сильно впливатиме на стосунки. Водолії можуть отримати пропозицію руки та серця. А може бути, навпаки, Уран розвернеться, і ви вирішите - все, розлучаюся. Можуть відбуватися різні несподівані події", - попередила Анжела Перл.

28 січня Венера змінює знак і входить в сектор грошей, прибутку і цінностей - Водолії отримають гроші, подарунок, куплять щось цінне.

Крім того, до 17 травня Юпітер - планета удачі та везіння - буде в третьому будинку гороскопу Водоліїв. У цей період у представників знака буде більше контактів, спілкування.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти