Гороскоп на січень-2023 для всіх знаків: у Козерога піде вгору кар'єра, а Лева буде штормити

30 грудня 2022, 11:04оновлено 30 грудня 2022, 22:18
Січень 2023 року дуже потішить Козерога, Водолія і ще два знаки зодіаку.
Астролог Влад Росс назвав чотири знаки, яким у січні 2023 року катастрофічно не щаститиме
Астролог розповів, в якій сфері життя на кожен із знаків зодіаку в січні-2023 чекають приємні події / Колаж УНІАН, kruto.online

У січні 2023 року зірки сприятимуть відпочинку і розслабленню, також сприятливим період буде для вибудовування дружніх і любовних відносин. Перші три тижні січня будуть сприятливими для завершення розпочатих раніше справ і підбиття підсумків, звернення до минулого і виправлення помилок. А от із поїздками і подорожами цього місяця доведеться почекати, перенісши їх на більш вдалі дати.

Така астрологічна погода буде пов'язана з впливом двох планет – Марса і Меркурія, які в січні будуть перебувати в ретроградному русі.

Низці знаків зодіаку січень готує вельми приємні подарунки, а от чотирьом знакам слід приготуватися до нелегкого періоду.

Невдахи січня-2023:

Рак

У Рака січень 2023 року пройде під знаком мінус. Місяць не буде для нього найбільш вдалим і спокійним – мабуть, з усіх знаків зодіаку саме Раку січень здасться найскладнішим періодом. Але багато в чому все це буде залежати від ставлення Рака до ситуації: якщо не чинити опір долі і не форсувати події, все в підсумку складеться добре. Тому спокій – головний козир Рака на початку року.

У роботі та фінансовій сфері в січні складеться не найкраща ситуація, тому краще піти в тінь і не випробовувати долю, інакше можна збанкрутувати. Якщо Раку щось будуть обіцяти і намагатися зловити на вудку спокуси – точно обдурять.

На початку місяця обстановка в колективі Рака буде спокійною, стосунки з колегами будуть більш-менш дружніми, що може добре позначитися на якості роботи. Але наприкінці місяця не варто розраховувати на колег і ділових компаньйонів – можливе порушення договорів, непорозуміння, конфлікти і навіть розрив відносин. Не найкращий час для будь-яких починань у роботі, особливо в середині січня.

У фінансовій сфері в січні-2023 Раку слід бути дуже пильним, щоб його не обікрали і щоб не попастися на виверти шахраїв. Тому Раку не варто надовго залишати без нагляду свою квартиру, кудись їхати. Дохід Раку буде приносити копітка робота і продумані дії.

Особисте життя Рака в січні буде на позитивній хвилі. Не буде щастити в грошах і кар'єрі, зате пощастить у коханні. На початку місяця бажано налагодити зі своєю другою половиною довірчі стосунки. Секрет сімейного щастя полягатиме не стільки в романтиці, скільки в довірі та взаєморозумінні.

Вільним представникам цього знака зодіаку випаде можливість зустріти відповідного партнера. Слід звернути увагу на старих знайомих, колег – не виключено, що хтось із них давно відчуває до Рака ніжні і трепетні почуття. Якщо Рак когось не підпускав до себе близько, то тепер буде шанс, що все піде, як по накатаній колії.

У січні Рак може застудитися або підхопити вірусну інфекцію, можливо, прямо в розпал новорічних свят – досить буде вийти ненадовго на вулицю без головного убору. Щоб цього не сталося, Раку потрібно зміцнювати імунітет, пити імбирний чай, їсти побільше цитрусових.

Кінець місяця – сприятливий час для боротьби зі шкідливими звичками, можна кинути пити і курити в ніч на 22 січня.

Лев

Січень-2023 для Лева стане дуже складним місяцем. Рік почнеться зі службових чвар і підкилимних баталій, причому воюючі сторони будуть намагатися втягнути Лева в конфлікт, але не варто їм піддаватися.

Незважаючи на новорічні свята, Лев може бути дуже завантаженим на роботі. Навіть піднімаючи келих шампанського за Новий рік, він буде думати про робочі завдання.

Завдання від керівництва будуть надходити одне за одним. Лев зможе з цим впоратися, але наприкінці місяця, не залишаючи у начальства і колег ані найменшого сумніву в його професіоналізмі. Але дуже складними будуть перші два тижні січня.

Результати праці, найімовірніше, наприкінці місяця будуть оцінені по заслугах, і Лев отримає фінансову винагороду вже в лютому.

У будь-якому випадку, Леву не слід тиснути на колег своїм авторитетом, а потрібно рахуватися з думкою оточуючих.

Фінансове становище обіцяє бути більш-менш стабільним у січні. еву вдасться зберегти баланс між прибутком і витратами, а, крім того, відкласти певну суму.

В особистому житті Лева теж складеться напружена ситуація. Лева буде штормити, але будь-який шторм рано чи пізно закінчується, як і сімейні сварки. Тому в 20-х числах січня Лев помириться зі своєю другою половиною, якщо на початку місяця виник конфлікт через покупку неправильної ялинки на Новий рік або несмачний салат "Олів'є". На початку січня можна буде посваритися через будь-яку найменшу дрібницю.

Леву потрібно уникати давати своїм близьким вказівки на кожному кроці, повчати всіх і кожного. Краще більшість проблем Леву вирішувати самостійно, а не доручати щось робити іншим, тому що, найімовірніше, вони підведуть.

Що стосується здоров'я, Леву важливо пам'ятати, що найголовніше – це здорова нервова система, в якій у січні можливий збій. Крім того, Леву потрібно тримати в узді свою природну недовірливість, не додумувати і не придумувати факти і події життя без певних доказів. В цілому, організм працюватиме задовільно. Леву в січні слід сидіти на дієті і не влаштовувати великих бенкетів.

Діва

Для Діви січень 2023 року буде невдалим місяцем. У цей час не варто братися за щось нове, а от старі завдання і проблеми Діві вдасться вирішити не миттям, так катанням.

Новорічні подарунки підуть на користь відносинам у сім'ї, тому Діві важливо зробити якомога більше подарунків іншим. Також Діві не можна забувати про себе – потрібно взяти паузу і присвятити час собі. Діві дуже потрібен відпочинок, тому слід вирушити до океану або в санаторій. Розслаблення і масаж Діві просто необхідні.

У січні в питаннях професійної діяльності зірки рекомендують Діві не форсувати події і віддатися течією життя, особливо в перші 20 днів. Слід приділяти більше уваги зовнішньому лоску в роботі, особливо тим представникам знака, які працюють з людьми. Потрібно стати більш ввічливими, це справить відмінне враження як на клієнтів, так і на начальство, і на оточуючих людей.

В середині місяця у Діви можуть виникнути складності в спілкуванні з керівництвом. Потрібно бути коректнішою в своїх висловлюваннях і діях, не намагатися реалізовувати будь-які авантюри. Також цього місяця не слід розраховувати на просування по службі. Потрібно виконувати свої обов'язки гідно – це неодмінно оцінять люди довкола. Зміна місця роботи в січні-2023 категорично протипоказана Діві.

У січні представникам знака слід бути завбачливішими щодо грошей. Діва не буде особливо турбуватися про майбутнє, але коштів для задоволення потреб і бажань їй буде достатньо.

У січні чимало Дів можуть визначитися з обранцем, якщо навколо них їх двоє або троє. Це сприятливий час, щоб зізнатися в почуттях і освідчитися.

Січень – дуже вдалий час, щоб сімейним парам оновити емоції. Діві варто влаштувати незвичайне побачення коханій людині або зробити подарунок – результат не змусить себе довго чекати. Чим більше квітів і солодощів буде дарувати Діва, тим краще.

Вільні представники цього знака зодіаку в січні-2023 стануть більш привабливими для протилежної статі, особливо якщо різко змінять імідж. Якщо Діві не вдасться зав'язати серйозний роман, то задоволення від флірту їй гарантоване.

Що стосується здоров'я, Діві в січні слід проявляти увагу до будь-яких сигналів організму у вигляді болю, інакше можна потрапити в лікарню, наприклад, з апендицитом. Використання нетрадиційної медицини для лікування в цей період, може тільки погіршити стан. На початку місяця слід надати перевагу домашній їжі, інакше можна отруїтися в ресторані. Кінець місяця підійде для загартовування, початку курсу масажу, водних процедур. Найкращий ефект дадуть водна гімнастика, заняття аеробікою і дихальними вправами.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

Стрілець

Січень-2023 у Стрільця пройде під знаком мінус, нудьгувати йому не доведеться. Незважаючи на те, що все не буде складатися гладко, на настрої Стрільця і його ставленні до життя це не відіб'ється. Труднощі місяця будуть лише підштовхувати його, і в нинішній ситуації це буде абсолютно правильна позиція.

У першій половині січня є непогані шанси на успіх. Звичайно, більшість представників цього знака будуть святкувати Новий рік, але якщо випадково на канікулах доведеться зустрітися з діловим партнером або начальником, то раджу неодмінно поспілкуватися – Стрільцеві вдасться справити чудове враження, що в майбутньому може сприятливо відбитися на його кар'єрі (Стрільця або підвищать на посаді, або піднімуть зарплату). Якщо ж така можливість не випаде, потрібно постаратися просунути свої йди в перші робочі дні цього місяця.

В середині січня-2023 Стрільцю бажано взяти тайм-аут, оскільки плани можуть порушитися, та й досягти компромісу з партнерами буде вельми нелегко. Зате наприкінці місяця представники знака знову можуть бути на хвилі успіху.

У сфері фінансів у другій половині місяця у Стрільця з'являться хороші шанси для нового заробітку і нового ділового проекту. Однак у першій половині Стрілець може прогоріти. Тому потрібно бути вельми дбайливим і витрачати з розумом.

В особистому житті Стрільцю не варто розраховувати на сплеск романтичних почуттів. Якщо з партнером (або партнеркою) у Стрільця довірчі відносини, то місяць пройде спокійно, без скандалів. На канікулах Стрільці зуміють не тільки відпочити, але й разом з дружиною виробити план дій, який в подальшому допоможе збільшити дохід сім'ї.

Стрільцю важливо зараз не сперечатися, навіть із діловими партнерами, а знайти компроміс і домовлятися. Не варто подавати до суду, зате варто всі судові розгляди закінчити саме в січні.

В середині місяця грошові питання краще не обговорювати, оскільки навіть найміцніші пари можуть посваритися, а ділове партнерство може зруйнуватися.

У вільних Стрільців-дівчат в першій і третій декадах січня з'явиться шанс познайомитися з цікавою заможною людиною, особливо за кордоном.

Стрілець у січні буде відчувати себе бадьорим і енергійним. Щоб підступний вірус не підкосив Стрільця в найбільш невідповідний момент, слід приймати вітаміни, одягатися по погоді і не переохолоджуватися. При цьому не можна забувати про повноцінний відпочинок. Перевтома буде здатною викликати загострення хронічних захворювань, не кажучи вже про безсоння. Однак фізична активність піде Стрільцеві на користь, особливо сприятливими будуть заняття кінним видом спорту і фітнесом. Але занадто вже рвати жили не варто, інакше можливі травми і розтягування.

Нейтральним січень 2023 року буде для наступних знаків:

Телець

Для Тельця січень-2023 обіцяє бути відносно рівним періодом. На нього чекають приємні клопоти і невимушене спілкування з друзями і близькими.

Головне цьогому місяця для Тельця – не намагатися кардинально змінювати своє життя. Набагато корисніше буде спробувати поліпшити те, що вже є. Тельцю потрібно пам'ятати в січні, що краще – ворог хорошого. Тому нема чого смикатися, у Тельця все попереду, адже, починаючи з травня, його відвідає велика удача.

Під час новорічних канікул Тельцям слід гарненько відпочити і відновити сили. Сприятливим є відпочинок у горах.

На роботі цього місяця Тельцю буде особливо нічого ловити. Коли свята закінчаться, можна приступити до роботи, але без фанатизму. Бажано зосередитися на повсякденних справах, не будувати наполеонівських планів, не потрібно поспішати і приймати важливих рішень, тим більше, до 20 січня.

З грошима у Тельця все буде в порядку. Він вміє поводитися з ними розсудливо, і це вміння не повинно підвести представників знака і цього місяця. А взагалі, будь-які фінансові операції в січні будуть ризикованими для Тельця, особливо оформлення кредиту. Також можлива якась афера з безготівковим розрахунком, тому слід бути уважнішими – шахраї не дрімають.

Багато Тельців у січні-2023 можуть отримати несподівану грошову винагороду, спадщину або виграти в лотерею.

Особисте життя Тельця буде спокійним, гармонійним і розміреним протягом усього першого місяця року. Однак у деяких представників знака зодіаку можуть виникнути романтичні почуття до людини, що знаходиться десь за кордоном. Тому Тельці, які будуть перебувати на морі або в іншій країні, несподівано можуть зрадити свого чоловіка, особливо це стосується жінок-Тельців. Однак слід пам'ятати, що, найімовірніше, ці стосунки ні до чого не приведуть, більше того, не факт, що об'єкт симпатії буде відповідати взаємністю в подальшому. Тому варто звернути увагу на свого чоловіка і поберегти відносини з ним.

Деякі Тельці в січні можуть відчувати занепокоєння з приводу колишніх стосунків. Якщо розставання з колишніми партнерами було не дуже хорошим, є ймовірність неприємної зустрічі, або Тельцю щось пригадають. Як би там не було, Тельцю важливо зробити правильні висновки і залишити минуле в минулому.

Самотні представники цього знака Зодіаку будуть користуватися популярністю у протилежної статі в січні, проте шанси на серйозний роман із продовженням цього місяця невеликі. Можливий хіба що швидкоплинний або курортний роман. Зате чимало самотніх Тельціі нарешті зрозуміють, яка саме людина здатна стати героєм їхнього роману, і перестануть витрачати час та енергію на відносини без майбутнього.

Здоров'я у Тельців цього місяці буде залізним. Практично всі Тельці в цей час будуть захищені від серйозних проблем. Однак від вірусів і загострення хронічних хвороб вони не будуть застраховані, особливо це може стосуватися дихальних шляхів. Тому слід уникати переохолодження і купання в ополонці на Водохреща. Крім того, в січні Тельцю ризиковано буде займатися травмонебезпечними видами спорту, тому краще уникати фізичних перевантажень.

Близнюки

Близнюкам у січні-2023 буде ні холодно, ні жарко. Цього місяця слід більше часу присвятити дому, в результаті чого стосунки в сім'ї стануть теплішими і гармонійнішими.

Початок року заведено вважати початком нового життя, і Близнюки це відчують. Однак зірки радять діяти розсудливо і не поспішати, оскільки надто вже буде великий вплив минулого, надто вже буде тиснути карма. Якщо є незакінчені справи і зв'язки, які обтяжують Близнюків, або питання до самих себе, то не слід форсувати події ні в коханні, ні в професійній діяльності.

Буде прекрасно, якщо Близнюки будуть намагатися втілювати в життя свої думки, тоді все у них буде чудово. Тому представникам знака потрібно працювати над ними.

Що стосується фінансів, то зірки не радять Близнюкам ділитися своїми планами – колеги можуть по-різному відреагувати на устремління представників знака, тим самим завадивши досягненню цілей.

В середині січня працездатність Близнюків буде вкрай низькою, особливо поблизу 15 січня. Отримуючи в цей час чергове доручення від керівництва, одразу слід домовлятися про більш тривалий термін виконання, ніж зазвичай, інакше в середині місяця Близнюків можуть просто звільнити.

До кінця місяця ситуація зміниться, і Близнюки відчують прилив енергії і зможуть надолужити згаяне, швидко впоратися з поставленими задачами.

Щодо фінансів у січні 2023 року Близнюкам слід проявляти ощадливість. Повільно, але впевнено вдасться наближатися до фінансового успіху. Цього місяця Близнюки можуть зазнати втрат з провини найманих працівників.

В особистому житті січень-2023 принесе Близнюкам довгоочікуване пожвавлення в почуттях, особливо це стосується сімейних представників цього знака. Тому варто запланувати спільний із чоловіком вихід у світ або заміську поїздку.

Одиноким Близнюкам січень надасть можливість виправити помилки минулого. Якщо вони давно з кимось розійшлися, з'явиться можливість повернути цю людину. В цей час про себе може нагадати колишня любов Близнюків – їй варто дати другий шанс, якщо самі Близнюки досі відчувають сильні почуття.

Якщо Близнюки в сварці зі своїм діловим партнером, то в січні вдасться вирішити конфлікт, відновити справедливість і все залагодити.

Зі здоров'ям у Близнюків не буде серйозних проблем. Однак ресурси організму не такі великі, як хотілося б, тому не варто випробовувати їх на міцність, інакше можливі загострення хронічних захворювань, особливо пов'язаних із перенесеними коронавірусом або туберкульозом.

Потрібно намагатися не порушувати звичний режим дня і харчуватися збалансовано. Сприятливо в січні сісти на дієту або перейти на роздільне харчування.

Друга половина січня – це гарний час для відвідування психолога, медитації, розслаблення і замовлення натальной карти.

Скорпіон

У січні 2023 року Скорпіону необхідно проявляти більше ініціативи, це буде важливо в цей період. Місяць може бути з надривом: з одного боку, він буде позитивним, але з іншого – не особливо хороший.

На роботі Скорпіон повинен бути максимально ініціативним і активним – тільки в цьому випадку з'являться проблиски надії на успіх у січні. Не варто йти на поводі у обставин – потрібно проявляти волю, витримку і чинити опір. Цього місяця на представників знака чекають великі зміни на краще. Скорпіон зуміє обернути будь-які зміни собі на користь.

Скорпіону не можна піддаватися святковому настрою, а потрібно одразу братися за роботу, конкурувати, будувати великі плани. У другій половині січня випаде шанс очолити колектив, стати лідером або зайнятися колективною творчістю. Скорпіон буде відчувати потребу в соратниках, друзях, колективі співробітників, здатних збільшити продуктивність самого Скорпіона в кілька разів.

У січні-2023 Скорпіону необхідно уникати зайвих витрат. Не виключено, що начальство захоче покласти на представників знака деякі службові витрати. При цьому важливо скрупульозно зберігати касові чеки, щоб отримувати компенсацію.

Що стосується особистого життя, то у Скорпіона буде шанс зав'язати романтичні стосунки. Тим Скорпіонам, які не пов'язані шлюбними узами, але у них є постійний партнер, варто прислухатися до його думки. Розташування планет обіцяє дієву допомогу від коханих, їх правоту, благонадійність. Любов не вимагає подяки, але щастя, отримане в результаті мудрості близької людини, стане великою нагородою для Скорпіона цього місяця.

Сімейним Скорпіонам зірки рекомендують піти з второваних стежок і придумати, як по-новому будувати стосунки.

Що стосується здоров'я, то Скорпіону в січні не рекомендується захоплюватися народною і нетрадиційною медициною, вживати спиртні напої. Є велика небезпека отруїтися, тому експериментувати зі здоров'ям не можна. Слід проявляти більше скептицизму по відношенню до цілителів – є небезпека стати жертвою шарлатанства і шахрайства. Зі Скорпіона можуть витягнути великі суми грошей, обіцяючи позбавити його від вроку.

Риби

Далеко не всі події січня-2023 виявляться приємними для Риб. Це буде середній місяць. Не варто пасувати перед труднощами, адже якщо Риби повірять у свою удачу, все складеться цілком сприятливо. Рибам цього місяця слід якомога частіше зустрічатися з рідними і друзями, відпочивати, не скупитися не знаки уваги і подарунки, приділяти увагу своєму оточенню.

У плані кар'єри на Риб чекає досить непоганий місяць, який має всі шанси скластися вдало. Представники цього знака в січні можуть знайти надійних ділових партнерів і можуть розраховувати на підтримку впливових покровителів, допомогу колег, прихильність керівництва. Рибам потрібно ставитися з великою серйозністю до всіх своїх обов'язків. Слід постаратися менше говорити і обіцяти, а більше робити.

У другій половині місяця зоряна обстановка може сприяти виникненню неприємностей на роботі, відсутності взаєморозуміння, а, крім того, неадекватній оцінці власних здібностей.

Якщо у Риб є фінансові проблеми, то потрібно постаратися за січень усі їх вирішити і роздати всім борги. Тоді все у Риб буде добре, і буде дано новий імпульс у їхньому житті – нова робота і нова удача.

Наприкінці січня-2023 слід відмовитися від витрат, не підписувати фінансових документів.

Перша половина січня сприятиме розвитку романтичних почуттів. А от у родині до кінця місяця зірки рекомендують переглянути пріоритети і приділяти більше часу й уваги близьким. Якщо ж службові проблеми поглинуть Риб всерйоз і надовго, їм потрібно взяти за правило залишати робочі справи за порогом дому. Близькі чекають від Риб турботи і уваги, а не нескінченних скарг на колег. Звичайно, Риби можуть розраховувати на підтримку сім'ї, але зловживати терпінням домочадців не слід.

Що стосується здоров'я, то Риби в січні будуть перебувати у чудовій формі. Єдине, що може негативно відбитися на самопочутті, це підвищена тривожність. Рибам не варто приймати близько до серця складні ситуації, а потрібно вчитися відпускати проблеми, опрацьовувати страхи, негативні переживання. Деякі Риби можуть зайнятися психологією, парапсихологією, медитацією. Також можна зайнятися танцями.

У другій половині січня-2023 у Риб можуть з'явитися головні болі. Тому слід більше часу проводити на свіжому повітрі, навіть якщо буде морозно, бажано за містом. Не варто забувати про відпочинок, інакше батарейки Риб швидко сядуть. Якщо головні болі не будуть довго проходити, потрібно звертатися до лікаря і припинити пити алкоголь.

Щасливчики січня-2023:

Овен

Січень 2023 року у Овна буде вдалим періодом, оскільки Юпітер, планета великого щастя, буде рухатися якраз цим знаком. Незважаючи на те, що далеко не все буде йти гладко, січень Овна навряд чи розчарує. Будь-які перешкоди, які будуть зустрічатися на шляху представників цього знака, будуть легко і швидко долатися. Будь-яке питання можна буде вирішити переговорами.

На роботі в січні Овну слід прислухатися до оточуючих і придивлятися до альтернативного способу ведення справ. Перед представниками цього знака зодіаку відкриються непогані перспективи професійного зростання, що неодмінно позначиться і на фінансовій сфері. Особливо сприятливі 20-і числа місяця. У січні Овну вдасться впроваджувати в своє життя вдалі ідеї, які з часом принесуть непоганий прибуток.

Цього місяця на Овна чекає маса корисних знайомств. У першій половині січня йому буде вдаватися згладжувати конфронтацію між колегами, а в другій половині Овну потрібно намагатися утримуватися від висловлювання своєї думки, інакше є ризик опинитися не в тому положенні, в якому б хотілося. Можливі плітки і підступи проти представників цього знака.

Гнучкість стане козирем Овна в січні 2023 року. Хоча ця риса невластива представникам знака, їм доведеться приловчитися і проявляти її.

У січні, особливо в перший тиждень місяця, у фінансовій сфері життя Овна буде спостерігатися певний занепад. Це буде пов'язано з тим, що Овен дуже імпульсивний у витратах, а новорічні свята стануть приводом для таких. Однак у другій половині місяця ситуація налагодиться, і у Овна з'явиться шанс досягти успіху в грошових справах.

В особистому житті на Овна чекають зміни. Це може бути рішення про початок спільного життя, подача заяви в ЗАГС або звістка про поповнення в родині. Одиноким представникам знака посміхнеться удача на зустрічах і знайомствах. Січень стане місяцем щасливої взаємності.

Здоров'я не створить Овну особливих проблем у цей період. Можливим є лише погане самопочуття у метеозалежних представників цього знака, але будь-яких серйозних захворювань не передбачається. Хіба що небезпеку можуть становити сезонні інфекції, зокрема, грип. Тому слід бути пильними і не нехтувати профілактичними заходами.

У будь-якому разі, до кінця січня настрій Овна покращиться, а від хвороб вдасться позбутися. Цей час сприятливий для занять спортом і загартовування.

Терези

Січень 2023 року для Терезів стане дуже вдалим періодом. Навіть якщо на роботі будуть виникати неприємності, представники знака зможуть легко з ними впоратися завдяки впевненості в собі і підтримці рідних та близьких людей. Життя буде направляти представників знака, щоб вони рухалися найуспішнішим шляхом.

Венера увійде в п'ятий від Терезів знак – Водолія, що надасть Терезам великі шанси отримати виграш. Однак не потрібно поспішати отримати задоволення по максимуму-його цілком можна розтягнути, зробивши весь січень місяцем задоволення.

Враховуючи, що січень - це час різдвяних канікул, більшість Терезів зможуть чудово провести час з родиною. Зустрічі з родичами пройдуть душевно, подарують масу позитивних емоцій.

Якщо навіть Терезам доводиться працювати в свята, переживати не варто, оскільки обстановка буде сприяти прояву творчої натури представників цього знака. І саме цього місяця у Терезів є всі шанси створити справжній шедевр: написати незвичайну картину або хорошу книгу, створити прекрасний альбом.

Середина січня-2023 буде для Терезів є складним періодом для реалізації планів, особливо поблизу 15 січня. Зоряна обстановка здатна спровокувати конфлікти, тому Терезам потрібно постаратися ні з ким не сперечатися і контролювати свої емоції.

Дуже вдалим для Терезів виявиться кінець січня, особливо 29-30 числа. У цей час можна буде легко завоювати прихильність керівництва, просунути свої ідеї і поправити фінансове становище.

Терезам у січні можна здійснювати великі покупки, особливо в останній декаді січня: купувати нерухомість, автомобілі, золото, діаманти. Однак, незважаючи на це, варто жити скромніше і економніше витрачати гроші, інакше є ризик захопитися і витратити все. Проте позитивні покупки все-таки будуть.

В особистому житті Терезів все теж буде добре. У Терезів, які не перебувають у стосунках, з'явиться герой їхнього роману, якого можна буде зустріти в поїздці, в сусідньому місті або іншій країні. Спеціально шукати зустрічі не варто – на ловця буде і звір бігти. Знайомство може бути абсолютно випадковим. Це якраз той варіант, коли знайомство відбудеться не в Інтернеті, а на вулиці, в барі або ресторані. Не потрібно форсувати події – нехай стосунки розвиваються повільно, і тоді знайомство може перерости в серйозний роман.

Сімейні Терези будуть поглинені приємними клопотами. В середині місяця у когось із близьких можуть виникнути труднощі, і допомога Терезів для них виявиться просто неоціненною. Якщо склалися непрості відносини з дружиною (або чоловіком) або кимось із рідні, в січні завдяки вдалому розташуванню зірок з'явиться шанс все виправити, залишити в минулому образи і розбіжності, досягти повного взаєморозуміння.

Якщо говорити про здоров'я Терезів в січні 2023 року, то можлива підвищена втома, безсоння, мігрень. Потрібно намагатися більше перебувати на свіжому повітрі, дотримуватися режиму дня. Найголовніше – Терезам необхідно позбутися алкоголю, вживати його хіба що на Новий рік. Але серйозних проблем зі здоров'ям вдасться уникнути, Терезам навіть особливо не загрожують інфекційні захворювання.

В середині місяця не виключені напади меланхолії, необґрунтовані страхи, невпевненість в собі. Але потрібно гнати всі похмурі думки геть. Відмінний спосіб позбутися від нудьги-спорт і активний відпочинок. Наприкінці місяця можна піти в спортзал і збільшити фізичні навантаження, спробувати нові види спорту, особливо 29-30 січня.

Козеріг

На Козерога в січні 2023 року чекає вдалий період. Йому доведеться весь місяць працювати, працювати і ще раз працювати. В іншому випадку можливі складні ситуації в сім'ї, які Козеріг буде сприймати дуже болісно. Представникам знака слід відновити роботу над старими проектами та ідеями – вони принесуть удачу в цьому місяці. Але важливо правильно підібрати компаньйонів. Велика ймовірність, що Козеріг у січні буде фінансово успішним завдяки новим дружнім зв'язкам. Завдяки бізнес-плану, складеному в січні, Козеріг може озолотитися, особливо якщо він буде складений поблизу молодика 22 січня.

В роботі у Козерога все буде складатися вдало. У січні-2023 він зможе досягти великих висот. Начальство оцінить працю Козерога і може підвищити на посаді або підняти зарплату.

Якщо ж Козеріг сам є керівником, то, найімовірніше, в січні він зможе посилити свою команду за рахунок нововведень і модернізації процесу праці, залучення нових кадрів, спонсорів і фінансової підтримки.

У другій половині січня працездатність представників знака підвищиться настільки, що вони будуть горіти тією справою, якою зайняті, і з'являться дуже хороші фінансові можливості. У цей період позитивний вплив на результат роботи нададуть знайомства з авторитетними фігурами, які зможуть надати допомогу – і моральну, і матеріальну, і спонсорську.

Козеріг у січні-2023 зуміє зберігати фінансову рівновагу. Уміння заробити багато грошей сприятиме зміцненню стосунків у сім'ї, де Козеріг зможе робити дуже великі подарунки.

В особистому житті справи у Козерога в січні будуть складатися не завжди рівно, оскільки він буде запальний, особливо на Новий рік. Піддавшись емоціям, Козеріг може образити кохану людину, наговоривши багато неприємних слів. Поганий настрій може привести до необдуманих вчинків. В ім'я миру в родині Козерогу важливо намагатися вести себе стримано і прислухатися до голосу розуму.

В кінці місяця у Козерога може статися новий роман, особливо якщо Козеріг самотній. І об'єктом симпатії може стати або колишній друг, або колега. Але Козерогу не варто поспішати переконувати другу половину в серйозності своїх намірів, тому що Венера весь місяць буде у Водолії, що більше сприятиме дружбі, ніж серйозним відносинам.

У січні у Козерога буде нестабільний душевний стан, хандра, депресія, особливо якщо щось не буде виходити. Козерогові важливо намагатися тримати себе в руках, не піддаватися емоціям, якими б сильними вони не були. Цього місяця представникам знака рекомендовані будь-які водні процедури, відвідування басейнів, лазень, саун. Це сприятливо позначиться на загальному стані організму. Наприкінці місяця необхідно провести профілактичні заходи, пов'язані з нирками і сечовидільної системою. Необхідно ретельно стежити за харчуванням, виключити вживання жирних, солоних і гострих страв.

Водолій

У січні 2023 року планета щастя, любові й благополуччя Венера увійде в знак Водолія, тому представники знака стануть енергійними, налаштованими на позитивну хвилю. Бажання наблизити щасливі зміни в житті, ймовірно, реалізується цього місяця. Але все ж потрібно запастися терпінням, не варто форсувати події і грати в азартні ігри. Водолію потрібно вчитися ловити вдалі моменти, і тоді він зможе втілити будь-які мрії в січні.

Що стосується кар'єри, у Водолія буде чудовий шанс домогтися величезного успіху. Представники знака стануть більш рішучими, цілеспрямованими і впевненими в собі. Однак не варто проявляти надмірну напористість, особливо в першій декаді місяці. Непохитність може стати причиною серйозних конфліктів. До того ж, у цей період Водолій не завжди буде правильно оцінювати ситуацію, в результаті може здійснювати прикрі помилки.

А от у другій декаді січня Водолію потрібно починати штурмувати кар'єрні сходи – він цілком зуміє досягти вражаючих результатів.

В останній тиждень січня у Водолія з'являться можливості зміцнити фінансові позиції, зробити вдалі вкладення, знайти нових партнерів.

Також в січні-2023 у Водолія з'явиться шанс влаштувати особисте життя, досягти повної гармонії у стосунках, створити ідеальну атмосферу в родині. Дуже сприятливий місяць для романтики.

Зірки повністю на боці Водолія, але не можна розраховувати тільки на космічну обстановку – багато що залежатиме і від самих представників знака. Водолій повинен чітко зрозуміти і визначитися, чого він хоче, підібрати ключ до серця коханої людини – і можна буде насолоджуватися щастям.

Вільним Водоліям у першій декаді місяця краще зайнятися собою, привести в порядок зовнішній вигляд, а головне – свої думки і почуття. В цей час краще не шукати романтичних зустрічей. А от у другій декаді потрібно шукати їх і діяти. Не потрібно соромитися першим проявляти ініціативу, тому що саме в другій декаді Венера увійде в знак Водолія. Можна забути про умовності і застарілі стереотипи – якщо Водолій відчуває інтерес до людини, він повинен відкрити їй своє серце.

Зі здоров'ям у січні у Водолія не повинно виникнути серйозних проблем, але у всьому слід знати міру – не об'їдатися, не пиячити і не курити. А краще залишити всі ці шкідливі звички під час появи молодика 21 січня. Водолію не можна нехтувати запобіжними заходами і повноцінним відпочинком. Існує небезпека ускладнень, особливо після вірусної інфекції, пов'язаної з легенями та бронхами.

Місяць чудово підходить для активних тренувань. А початківці можуть спробувати себе в різних видах спорту, щоб знайти заняття до душі.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти