Гороскоп на січень 2023 року для Стрільців: зміна доходу, нова професія та подарунки

2 січня 2023, 04:40
Чекайте на хороші новини, пов'язані з родичами, фінансові подарунки з їхнього боку.
Гороскоп
У січні Стрільцям не варто витрачати багато грошей, радить гороскоп 2023 / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на січень 2023 року для Стрільців.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, до 18 січня, поки Меркурій буде ретроградним, Стрільцям не варто витрачати багато грошей. Можливий перегляд фінансів, підробіток або розрахунок за боргами.

До 12 січня планета Марс також буде ретроградною в сьомому будинку гороскопу - це сектор інших людей. Особливо сильно вплив Марса відчують Стрільці, народжені з 28 листопада по 3 грудня.

У цей період варто доробити, переробити або передомовитися. Нічого нового не варто купувати, але можна продавати. Можлива поїздка в знайомі місця або зі знайомою компанією.

4 січня Венера заходить у третій будинок. Стрільці будуть з кимось домовлятися, знайомитися. Можливі поїздки недалеко та ненадовго. Чекайте на хороші новини, пов'язані з родичами, фінансові подарунки з їхнього боку.

6 січня - повня у восьмому будинку фінансів. Стрільці отримають допомогу родичів або кредити / розстрочки / іпотеки. Можливо це буде фінансова державна допомога.

Молодик 21 січня принесе Стрільцям переїзд, нове навчання, нову професію, вивчення нової мови або новини.

22 січня Уран розвертається в прямий рух в шостому будинку гороскопу, до цього із серпня планета була ретроградною. У Стрільців вирішаться питання, результатів за якими вони довго чекали, можуть бути внесені зміни в режим, з'являться нові повсякденні справи.

28 січня Венера входить в четвертий будинок - це сектор місця проживання, комфорту, емоційної безпеки. На Стрільців чекає поліпшення життєвих умов, покупки в будинок або зміна доходу. Представники знака отримають хороші новини, пов'язані з батьками. Якщо у дівчат-Стрільців є хлопець, то, найімовірніше, буде ухвалено рішення про спільне проживання.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти