Гороскоп на січень 2023 року: Венера, Меркурій і Марс заберуть сили, а Сонце допоможе

26 грудня 2022, 07:30
Астрологічний прогноз на січень розповість, як почнеться січень для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на січень 2023
Гороскоп на січень 2023 / ua.depositphotos.com

Наближається новий 2023 і перший його місяць, і так хочеться зазирнути в майбутнє, дізнатися, що буде. Відповісти на ці питання можуть зірки – гороскоп на січень 2023 року для всіх знаків Зодіаку. Цікаві події, поїздки, а також не обійдеться без неприємностей та перешкод, які створять небеса, такі прогнози роблять світила та планети на перший місяць нового року.

Гороскоп на січень - Овен

Венера буде перебувати у Водолії більшу частину місяця, що забезпечить товариськість представників вогняного знака. Для них друзі будуть стояти на першому місці. Також Марс буде в Близнюках, що створить ще більш сприятливу атмосферу для дружнього спілкування. Гороскоп на січень Овнам радить використовувати спілкування собі на благо, домагаючись своїх цілей. Також місяць буде насичений поїздками і пригодами.

Гороскоп на січень - Телець

Перший місяць 2023 року для представників земного знаку пройде не надто гладко. Планети знаходяться в недружніх для Тельця знаках. Гороскоп на січень Тельцям обіцяє підтримку Меркурія і Сонця. Завдяки цьому спілкування з оточуючими буде складатися успішно. Однак це буде не найкращий період для просування до мети і для створення близьких відносин.

Гороскоп на січень - Близнюки

Представників цього знака перший місяць 2023 року принесе кризи і трансформації. Причиною тому сонце, яке знаходиться в будинку цих подій. Гороскоп на січень Близнюкам обіцяє зміни внутрішні і зовнішні. Варто бути акуратними в спілкуванні. Не всі будуть готові почути правду прямо в очі. Венера і Марс підтримають вас, і створять гармонійну атмосферу у вашому любовному союзі.

Гороскоп на січень - Рак

Представники цього знака відчують вплив Венери, яка буде перебувати в будинку трансформацій. Гороскоп на січень 2023 Ракам обіцяє зміни у фінансовому становищі і в особистому житті. Вони будуть не завжди хорошими. Марс продовжить розташовуватися в будинку страхів, самотності, апатії, що тільки погіршить ситуацію і забере енергію. Наявність Сонця поруч говорить про спілкування, а також може натякати на наявність ворогів і конфронтацій.

Гороскоп на січень - Лев

Сонце забезпечить представникам цього знака міцне здоров'я і успіхи на роботі. Світило знаходиться в цьому будинку у Левів. Також гороскоп на січень для Левів обіцяє веселі свята. Причиною тому стануть Венера у Водолії і Марс в Близнюках. Також впливу нададуть ретроградні Меркурій і Марс. Вони не дадуть зробити все заплановане. Всі починання краще перенести останній тиждень січня.

Гороскоп на січень - Діва

Представників цього знака чекає зустріч з людьми з минулого. Ви можете зустрітися з людиною, з якою колись були романтичні стосунки. Гороскоп на січень 2023 Дівам не обіцяє нових романтичних відносин через Венеру, що знаходиться в шостому будинку повсякденних справ і здоров'я. Це розташування планет і світил не дозволить спалахнути почуттям. Більше часу варто приділити родині.

Гороскоп на січень - Терези

Перший місяць 2023 року представники цього знака проведуть в метушні і турботах з облаштування будинку. Також ваги сконцентруються на турботі про родичів. Гороскоп на січень Терезам обіцяє тісне спілкування з рідними на найбільш хвилюючі їх теми. Також завдяки цим планетам новорічні вихідні пройдуть на відмінно. Ви зможете успішно прийняти гостей і навіть побувати в гостях. Можливі поїздки до рідних.

Гороскоп на січень - Скорпіон

Представникам цього знаку світить зустрічати гостей на новорічні свята вдома. Гороскоп на січень 2023 Скорпіонам обіцяє багато спілкування. Однак ретроградний Меркурій не дасть знайомствам перерости в більш продуктивні зв'язки. У першій половині січня варто відмовитися від поїздок через Марс в 8 будинку криз. Також важливо уважно ставитися до колючо-ріжучих предметів і бути дуже уважними в дорозі.

Гороскоп на січень - Стрілець

Всі думки і сили будуть спрямовані на заробляння грошей. Всі зусилля окупляться, якщо це робити в партнерстві з людиною, якій ви довіряєте. Гороскоп на січень 2023 Стрільцям радить не відмовлятися від поїздок і зустрічей. Це допоможе налагодити нові ефективні контакти і прийти до поставленої мети. Також можливі зміни в особистому житті.

Гороскоп на січень - Козеріг

Перший місяць 2023 року буде сприятливим періодом для лікування і профілактики захворювань. Гороскоп на січень Козерогам обіцяє багато роботи. У представників земного знака з'явиться питання, куди витрачаються гроші. Найбільш ефективним часом для початку нових справ і нових проектів буде третя декада січня. Особисте життя і почуття відійдуть на другий план, а відносини з партнером стануть більш практичними і спокійними.

Гороскоп на січень - Водолій

Представникам цього знака захочеться провести час на самоті. Цьому бажанню не варто противитися. Гороскоп на січень 2023 Водоліям радить періодично виходити в люди і спілкуватися, але потім повертатися в комфортні умови. Особливо плідною буде інтелектуальна діяльність Цього місяця. Особисте життя складеться добре, відносини будуть спокійними і дуже гладкими.

Гороскоп на січень - Риби

Представники водного знака будуть страждати від нестачі енергії. Гороскоп на січень Рибам обіцяє безліч справ, які нависнуть вантажем. Також потрібно буде багато спілкуватися і проявляти ділову активність. Все це витівки Венери і Меркурія. Вони будуть впливати до 18 січня, після цього ситуація зміниться на краще.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти