Гороскоп на сьогодні 12 грудня 2021: Левам – небезпечні спокуси, Водоліям - зрада, Рибам - обман

12 грудня 2021, 08:40оновлено 3 лютого 2022, 19:29
Кому зі знаків варто побоюватися конфліктів з далекими родичами - розповість гороскоп Главреда.
Гороскоп на завтра
Гороскоп на сьогодні / depositphotos.com/

Астрологічний прогноз на 12 грудня розповість, кому зі знаків варто проявити обережність при вирішенні фінансових питань, а кому переосмислити помилки минулого і попросити вибачення у дорогої людини.

Про те, як фаза зростаючого місяця може вплинути на благополуччя представників зодіакального кола, читайте в нашому матеріалі: Місячний гороскоп на тиждень 13-19 грудня: Ракам - обман, Левам - розставання, Водоліям - плітки.

Гороскоп на сьогодні - Овен

У неділю Овнам слід бути гранично уважними до дрібниць і не поспішати приймати рішення. Ретельно розібравшись в ситуації, ви вбережете себе від помилок. Спілкування з оточуючими може привести до сварок. Ви надзвичайно чутливі в цей день і будь-яке необережне слово може спровокувати образи. В особистих відносинах не виключені сцени ревнощів. Вашому партнерові може не сподобатися те, як ви фліртуєте з іншими.

Гороскоп на сьогодні - Тілець

Сприятливий день для дружнього спілкування і нових знайомств. Події, які відбудуться в цей день, можуть здатися вам загадковими, проте не варто ламати голову над причинами і наслідками, просто насолоджуйтеся моментом. У другій половині дня ймовірні поїздки, вони будуть виснажливими, але доставлять масу приємних вражень. Вдалими будуть великі придбання.

Гороскоп на сьогодні - Близнюки

У цей день багато що може піти шкереберть, проте ваші завзятість і наполегливість допоможуть домогтися успіхів і досягти бажаного. Не варто розраховувати на підтримку союзників, покладайтеся на власні сили. Проявіть обережність і розважливість при вирішенні грошових питань. Одне невірне рішення загрожує обернутися серйозними втратами. В особистих відносинах можливі крайнощі: всепоглинаюча пристрасть може змінитися гострим почуттям ревнощів.

Гороскоп на сьогодні - Рак

Перша половина дня особливо сприятлива для вирішення фінансових питань. Ваше чуття на гроші не підводить, ви просто вловлюєте всі вигідні пропозиції і не втрачаєте з уваги важливі дрібниці. Перед вами відкриваються перспективи зміни місця роботи. Обов'язково розгляньте їх. Хороший день для початку серйозних відносин.

читайте такожГороскоп на січень 2022 для всіх знаків Зодіаку: Левам – грошова удача, Скорпіонам – обман, Водоліям - щастя

Гороскоп на сьогодні - Лев

Леви дотримуються чіткого плану і розуміють, що хочуть досягти і що необхідно виконати. Такий підхід до роботи допомагає уникнути суєти і хвилювання і заощадити час. У прийнятті рішень не варто поспішати, це може привести до серйозних помилок, як і в професійній, так і в особистому житті. Сімейні Леви можуть відчути бажання звільнитися від сімейних уз. Однак такі спокуси можуть надалі мати плачевні наслідки.

Гороскоп на сьогодні - Діва

Початок дня буде не з легких для Дів. Вас закрутить у вирі обов'язків, причому доведеться виконувати не тільки свою, але і чужу роботу. Така напружена обстановка може спровокувати розбіжності з колегами і начальством. У вас будуть виникати сумніви в правильності поглядів ваших опонентів і це може закінчитися розмовою на підвищених тонах. Зверніть увагу на здоров'я – в зоні ризику шлунково-кишковий тракт.

Гороскоп на сьогодні - Терези

У першій половині дня буде складно утримувати емоції під контролем. Не варто призначати важливі зустрічі і переговори на цей час, справити хороше враження буде важко, а ось викликати невдоволення керівництва – легко. Не виключено, що цей день подарує вам зустріч з дорогою людиною з минулого. Ви зможете визнати всі свої помилки і переосмислити минуле. Але не розраховуйте, що ці відносини налагодяться відразу, запасіться терпінням.

Гороскоп на сьогодні - Скорпіон

Ви зможете впоратися з труднощами, які піднесе вам неділя, однак для цього необхідно пристосовуватися до швидко мінливих обставин. Можна розраховувати на допомогу близьких друзів або давніх партнерів, це допоможе вирішити деякі питання. Серйозні відносини в неділю можуть початися з романтичного побачення.

читайте такожГороскоп на 13 грудня 2021: Близнюкам - непередбачені витрати, Скорпіонам - великі втрати

Гороскоп на сьогодні - Стрілець

Ваші ініціативність і активна участь в робочих процесах в першій половині дня забезпечить втілення задуманого в життя. Ви з ентузіазмом беретеся за виконання навіть найскладніших завдань і домагаєтеся успіху. У другій половині дня вирішення побутових проблем займе всю вашу увагу. Не виключені конфлікти з далекими родичами.

Гороскоп на сьогодні - Козеріг

Ваш позитивний настрій визначає цей день. Всі справи ладяться з легкістю, вам вдається вирішувати важливі питання і ставити перед собою нові цілі. Ви уважні до деталей і це дозволяє не випустити з уваги важливих речей і зробити правильні висновки. Ви можете отримати цінну інформацію, яка допоможе уникнути помилок. У справах любовних ваша ініціатива може привести до приємних змін.

Гороскоп на сьогодні - Водолій

У неділю Водолії можуть домогтися успіху в несподіваній справі. Зірки обіцяють успіхи в справі, яке вас давно цікавить. Головне, зробити перший крок в напрямку бажаного. Поради досвідчених людей допоможуть вам не помилитися. В особистому житті близька людина розчарує вас своїм вчинком. Вона відкриється вам з іншого боку і це буде болючий досвід.

Гороскоп на сьогодні - Риби

У цей день ви віддаєте перевагу дивитися на ситуацію з раціонального боку і оцінювати факти. Такий підхід допомагає знаходити відповіді на складні питання. Зірки обіцяють шанс вирішити проблеми матеріального характеру, які довгий час не давали вам спокою. Обходьте незнайомців з привабливими пропозиціями стороною - інакше ризикуєте стати жертвою обману або шахрайства.

Рекомендуємо почитати:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти