Гороскоп на сьогодні, 14 травня 2022: Левам – обман, Дівам – скандали, Стрільцям - гроші

14 травня 2022, 08:16оновлено 14 травня 2022, 13:25
Астрологічний прогноз на 14 травня 2022 для всіх знаків зодіаку.
Гороскоп на завтра
Гороскоп на завтра / epositphotos.com/

Астрологічний прогноз на 14 травня 2022 розповість, кому зі знаків варто відмовитися від покупок, а кому вдасться розкрити наміри недоброзичливців.

Про те, що приготували зірки представникам зодіакального кола і як це вплине на їх долю, читайте в матеріалі: Гороскоп на травень 2022 для всіх знаків зодіаку: Овнам - великі гроші, Близнюкам - заздрість.

відео дня

Гороскоп на сьогодні - Овен

Планів та ідей буде багато, проте вдасться реалізувати далеко не все. Вам може знадобитися допомога, але союзники не завжди зможуть підставити плече. Розраховувати потрібно на власні сили і грамотно їх витрачати. Спілкування з родичами може закінчитися розбіжностями. Сьогодні ваша емоційна нестриманість може спровокувати образи, тому стежте за словами і намагайтеся не зачіпати гострі теми. Жінки-Овни повинні проявити обачність з новим шанувальником.

Гороскоп на сьогодні - Тілець

У цей день терпіння і розважливість можуть стати вирішальними. Напади роздратування і гнів можуть не тільки зіпсувати відносини з оточуючими, але і стати причиною серйозних помилок. Варто утриматися від критичних реплік в розмові з близькими, словом можна боляче поранити дорогих людей. Ви можете отримати цінну інформацію, проте не поспішайте ділитися нею. Зберігайте все в секреті. Увімкніть режим економії, зайві витрати можуть похитнути бюджет, а накопичення вам не поміщають.

Гороскоп на сьогодні - Близнюки

Рішучі дії допоможуть Близнюкам домогтися бажаних результатів. Не час для довгих роздумів, так ви можете упустити свій шанс. Обговорення важливих питань з родичами краще відкласти на більш сприятливий час. Сьогодні ви не зможете досягти компромісу, а розмова загрожує перерости в скандал. У другій половині дня вас наздоженуть домашні клопоти.

читайте такожГороскоп на 15 травня 2022: Ракам – небезпечні ілюзії, Терезам – гроші, Стрільцям - розчарування

Гороскоп на сьогодні - Рак

У суботу Ракам доведеться докласти всіх зусиль, щоб зберегти те, чим вони дорожать. Ви не відступаєте перед труднощами дня, сприймаючи їх як цінний життєвий досвід, який допоможе уникнути помилок в майбутньому. Рідні в розмові схильні нагадувати вам про старі помилки, що може спровокувати розбіжності. Небажано витрачати гроші.

Гороскоп на сьогодні - Лев

У цей день Левам вдасться втілити раніше задумані плани і впоратися зі складними справами. Однак для цього необхідно розумно сприймати критику і зробити правильні висновки. Не варто сердитися на тих, хто вказує вам на помилки. Може виручити почуття гумору, вчасно сказана жарт допоможе розрядити атмосферу. Прибережіть любовні зізнання на інший день, сьогодні до них навряд чи поставляться серйозно. Не виключені обман або помилкове обіцянку, які принесуть розчарування.

Гороскоп на сьогодні - Діва

Сьогодні Дівам доведеться чинити опір спокусі піддатися дозвільного проведення часу. Однак активна участь допоможе вирішити наболіле питання. До того ж діяльність відверне вас від негативних думок і підніме настрій. В особистому житті не поспішайте проявляти ініціативу, нехай все йде своєю чергою. У другій половині дня уникайте суперечок з близькими людьми, це може перерости у великий скандал.

читайте такожМісячне затемнення 16 травня 2022 року: чого не можна робити, щоб уберегтися від біди

Гороскоп на сьогодні - Терези

З самого ранку Терези заряджені позитивною енергією, яка дарує гарний настрій і допомагає справлятися з найскладнішими завданнями. Сприятливий день для покупок, вони будуть довго вас радувати. Вірогідні нові знайомства, ви легко зачаровуєте людей, але самі при цьому не втрачаєте голови. У другій половині дня домашні клопоти займуть всю вашу увагу.

Гороскоп на сьогодні - Скорпіон

У цей день Скорпіонам потрібно продемонструвати готовність йти на компроміс. Всі знають про ваші сильні сторони, покажіть людям і свої слабкості. Це допоможе завоювати симпатію оточуючих. У розмовах з близькими людьми не варто зачіпати теми фінансів і майна. У грошових питаннях потрібно проявити обережність, відмовтеся від необов'язкових витрат.

читайте такожДоленосні зміни і оновлення людства: три потужних астрологічних події 5 років

Гороскоп на сьогодні - Стрілець

У професійному плані Стрільців чекає вельми непростий день. Можливі розбіжності з колегами і керівництвом, які можуть послабити ваші позиції. Однак фінансова картина складається сприятливо, не виключені грошові надходження, які дозволять побалувати себе приємними покупками.

читайте такожКазкове везіння, грошовий успіх і щастя в любові: три знаки зодіаку стануть улюбленцями фортуни на найближчі роки

Гороскоп на сьогодні - Козеріг

У суботу Козерогам варто залишити роботу за порогом і спробувати відвернути себе абсолютно новим заняттям. Цей день принесе масу позитивних моментів і приємних емоцій. Варто уважніше придивитися до оточуючих, підказки інтуїції допоможуть обчислити недоброзичливців і вчасно усвідомити їх наміри. Нові знайомства можуть стати початком змін у житті.

Гороскоп на сьогодні - Водолій

Сьогодні Водоліям буде дуже важко завоювати прихильність оточуючих. Люди навколо вас налаштовані критично і тільки й чекають моменту, щоб вказати вам на промахи і помилки. Ви болісно приймаєте зауваження на свою адресу і схильні їм вірити, навіть якщо вони не мають ніякої підстави. Кращий спосіб відволіктися від негативних думок - відправитися за покупками і побалувати себе, виконавши своє маленьке бажання.

Гороскоп на сьогодні - Риби

Вдалий день для Риб. Ви зможете вирішити грошові та майнові питання і впоратися з наболілими проблемами. Успішними будуть поїздки в яких ви можете познайомитися з цікавими людьми. Відносини з близькими порадують, а ось коханій людині потрібно приділити більше уваги. Спільне проведення часу зміцнить вас союз.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти