Гороскоп на сьогодні 23 березня 2023: Дівам - роздратування, Скорпіонам - напруга

23 березня 2023, 08:40
Астрологічний прогноз на сьогодні підкаже, кому варто тримати себе в руках і намагатися не нервувати, а кому приділити час собі.
Гороскоп на завтра 23 березня 2023
Гороскоп на сьогодні 23 березня 2023 / колаж фото ua.depositphotos.com

Експерти по зірках в своєму астрологічному прогнозі на 23 березня показали, що готують зірки всім представникам зодіакального кола на четвер.

Гороскоп на сьогодні - Овен

У Овнів можуть бути божевільні емоційні злети і падіння. Здається, інтенсивна хмара смутку просочується в кожну частину вашого дня. Не намагайтеся обдурити людей. Вони побачать вас наскрізь. Сплески позитивної енергії будуть виникати з нізвідки, щоб нагадати вам про вашу більш важливу мету. Намагайтеся не загрузнути в тяжкості дня настільки, щоб не помітити з'являються можливості.

Гороскоп на сьогодні - Телець

Цей день буде наповнений безліччю захоплюючих сюрпризів для вас. Підійдіть до цього з вдячністю, і ви будете вражені кількістю речей, які, здається, природним чином з'являться на вашому шляху. Ваше щедре серце буде винагороджено несподіваним чином. Ймовірно, з'являться старі друзі. Відкрийтеся для розмов. Дійте спонтанно і з великою часткою пристрасті.

Гороскоп на сьогодні - Близнюки

У Вашому житті подіє нова тенденція. Вона попросить вас порушити правила і увійти в нову сферу, нове мислення або спосіб життя. Сьогодні ця тенденція виявляється в центрі уваги, оскільки емоційні спалахи привертають увагу до змін. Ваше серце може захотіти піти одним шляхом, тоді як ваш мозок хоче піти іншим. Зробіть глибокий вдих і вдихніть хвилю спокою в ситуацію, перш ніж продовжувати.

Гороскоп на сьогодні - Рак

Налийте собі сьогодні втішну чашку чаю. Прийміть гарячий душ або довгу ванну. Одним словом, побалуйте себе. Можливо, ви відчуваєте додаткову напругу оточуючих вас людей. Усвідомте це і зробіть розумову примітку, щоб прибрати сміття, яке інші звалюють на вас. Ви чутлива людина. Погладьте себе по спині і стежте за раптовими діями інших.

Гороскоп на сьогодні - Лев

Можливо, люди трохи засмучені деякими вашими останніми діями чи словами. Недбале зауваження, яке ви зробили пару тижнів тому наздожене вас. Те, що ви можете вважати дружнім, безтурботним спарингом, насправді може трохи зашкодити чиїмось чутливим емоціям.. Думайте перш, ніж говорити. Інші можуть мати не таку жорстку шкіру, як здається.

Гороскоп на сьогодні - Діва

Це захоплюючий день для вас. Ви можете досягти багато чого. Ваша інтуїція особливо гостра, і ваша чутливість сильна. Сьогодні комп'ютери можуть вас дратувати. Якщо ваш ноутбук вийде з ладу, ви можете все зіпсувати. Частіше зберігайте свою роботу. Майте на увазі, що це лише машина. Не дозволяйте цьому взяти верх над вами.

Гороскоп на сьогодні - Терези

Терези можуть бути трохи нервовими навіть без кофеїну. Раптові дії можуть привести людей в сказ, так як люди в будь-якому випадку сьогодні будуть в напрузі. Залиште сюрпризи на інший раз. Якщо вам потрібно повідомити свого начальника, що ви ненадовго їдете у відпустку, зараз не час. Астральна енергія має грубу межу. Розслабтеся, щоб заспокоїти свою душу.

Гороскоп на сьогодні - Скорпіон

Сьогодні, Скорпіон, на вас можуть обрушитися події з усіх боків. Рано чи пізно ви будете змушені діяти. Може здатися, що стіни кімнати повільно руйнуються. Тиск наростає, а повітря застоюється. Виходьте на пробіжку. Вправи допоможуть Вам зняти частину цього тиску, який ви відчуваєте.

Гороскоп на сьогодні - Стрілець

Ви можете бути в захваті від ідеї сьогодні, але, на жаль, ніхто інший не може бути. Ви стрибаєте з ентузіазмом лише для того, щоб врізатися в цегляну стіну. Одна ваша сторона може бути товариською і дотепною, а інша — розгубленою. Дві сторони насправді не дуже добре з'єднуються, тому, можливо, Вам слід просто зачаїтися. Тримайтеся за свої ідеї та зберігайте їх презентацію на потім.

Гороскоп на сьогодні - Козеріг

Більша частина сьогоднішнього дня буде продовженням вчорашнього дня, але, можливо, з більшою інтенсивністю для Вас, Козеріг. У повітрі з'являється додатковий гул, як перешкоди на радіо. Цей фоновий шум може не забезпечити найкращого середовища для роботи, але ви зможете орієнтуватися без проблем. Вимкніть балаканину і рухайтеся далі.

Гороскоп на сьогодні - Водолій

Сьогодні один з тих днів, коли ви можете відчути, що чотири людини тримають кожну з ваших кінцівок. Люди тягнуть, а ви розтягуєтеся в усіх напрямках. Хтось хоче, щоб ти поїхав туди, хтось хоче, щоб ти прийшов сюди. Виділіть трохи часу для себе і чітко заявіть про свої потреби іншим. Дайте зрозуміти, яка ситуація буде для вас найкращою.

Гороскоп на сьогодні - Риби

Всередині вас є емоційна напруженість, яка звивається в пошуках виходу. Можливі раптові спалахи гніву, тому тримайте себе в руках. Оточіть себе хорошими друзями, які можуть підтримати ваші нестійкі почуття. Не будьте нав'язливими. Шукайте друзів, які будуть уважними слухачами, а не постійними милицями. Вони можуть відчувати таку ж сильну напругу.

Джерело

Вам також може бути цікаво:
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти