Гороскоп на сьогодні, 23 вересня 2022: Овнам - гроші, Терезам - втрати, Водоліям - сварка

23 вересня 2022, 08:46оновлено 23 вересня 2022, 18:36
Астрологічний прогноз на 23 вересня 2022 для всіх знаків зодіаку.
Гороскоп на завтра
Гороскоп на завтра / ua.depositphotos.com/

Гороскоп на 23 вересня 2022 розповість, кому зі знаків варто очікувати гостей, кому остерігатися малознайомих людей, а хто зможе зміцнити своє фінансове становище.

Про те, хто з представників зодіакального кола стане щасливчиком в середині осені, читайте в матеріалі: Гороскоп на жовтень 2022: Близнюкам - випробування, Терезам - виконання бажань, Рибам - великі гроші.

Гороскоп на сьогодні - Овен

Сприятливий день для Овнів. Справи будуть даватися легше, якщо звернутися за допомогою до друзів або людей, яким ви довіряєте. Не виключені несподівані грошові надходження. А ось далекі поїздки або подорожі в п'ятницю краще відкласти.

Гороскоп на сьогодні - Тілець

У цей день, приймаючи важливі рішення, Тільцям варто більше прислухатися до доводів власного розуму, ніж підказкам оточуючих. Не поспішайте і обміркуйте кожен крок і наслідки свого вибору. Дрібні неприємності можуть зіпсувати настрій. Як і розбіжності зі своєю другою половинкою.

читайте такожГороскоп на 24 вересня 2022: Близнюкам - вороги, Терезам - важлива зустріч, Водоліям - спокуси

Гороскоп на сьогодні - Близнюки

Близнюкам сьогодні варто бути уважними до будь-якої інформації. Не виключені інтриги і підступи недоброзичливців за вашою спиною. Однак, не піддаючись на провокації, ви зможете залишити своїх ворогів далеко позаду. Важливо керуватися підказками внутрішнього голосу і зберігати позитивний настрій цілий день.

Гороскоп на сьогодні - Рак

Ракам в цей день варто бути обережними в спілкуванні. Не варто бути відвертими з малознайомими людьми, навіть якщо вони викликають прихильність. Порадує фінансове становище, не виключені грошові надходження. В особистому житті вас можуть очікувати приємні зміни.

Гороскоп на сьогодні - Лев

У цей день Левам варто відкласти планування і приступити до виконання поточних обов'язків. Зверніть увагу на справи, які відкладали в довгий ящик, не варто більше з ними затягувати, щоб уникнути проблем. Утримайтеся від критики друзів і колег, вона може обернутися проти вас.

читайте такожГороскоп на тиждень 26 вересня-2 жовтня: Ракам - вороги, Терезам - грошова удача, Рибам - виконання мрії

Гороскоп на сьогодні - Діва

У цей день Дівам варто триматися подалі від людей, які норовлять влізти у ваше життя і дати поради. Уникайте неприємного спілкування. Інвестиції можуть принести дохід і зміцнити ваше фінансове становище. Проведіть вечір в компанії близьких людей.

Гороскоп на сьогодні - Терези

Не найлегший день для Терезів. Однак вам необхідно бути уважними до будь-якої інформації. Отримані відомості ви можете обернути собі на користь. Не виключені прикрі помилки і втрати. До них потрібно ставитися як до цінного досвіду. Не намагайтеся відновити відносини з колишніми, це обернеться новими розчаруваннями.

читайте такожЩедрі подарунки долі і велике везіння: 3 знаки зодіаку - в списку щасливчиків в молодик 26 вересня

Гороскоп на сьогодні - Скорпіон

У цей день у Скорпіонів романтичний настрій і всі думки буде займати кохана людина. Однак не варто забувати і про роботу. Не відкладайте вирішення важливих завдань. У другій половині дня ваша друга половинка порадує приємними сюрпризами і хорошими новинами. Уникайте перевтоми.

Гороскоп на сьогодні - Стрілець

Стрільцям в п'ятницю варто зменшити оберти. Навіть якщо графік розписаний по хвилинах, вам не потрібно намагатися все встигнути. Емоційне вигорання ще нікому не пішло на користь. Остерігайтеся травм і при найменшому нездужанні відвідайте лікаря.

читайте такожЖіночий гороскоп на тиждень 26 вересня - 2 жовтня 2022: Тільцям - інтриги, Левам - небезпечні знайомства, Рибам - важлива зустріч

Гороскоп на сьогодні - Козеріг

Козерогам сьогодні буде нелегко. Напруга буде витати в повітрі і важливо зберігати спокій, щоб уникнути серйозних помилок. Не варто виправдовуватися за свої прорахунки, це може тільки погіршити ситуацію, краще продумайте як можна виправити ситуацію і витягти з цього цінний досвід. Близький друг може попросити про допомогу.

Гороскоп на сьогодні - Водолій

Сьогодні Водоліям потрібно діяти, керуючись підказками внутрішнього голосу, не прислухаючись до порад оточуючих, які можуть нашкодити. Уникайте суперечок і конфліктних ситуацій. Приділіть більше уваги своїй коханій людині. У другій половині дня можливі серйозні розбіжності з родичами.

читайте такожСтарість, не радість: 3 найбільш нестерпних в похилому віці знаки зодіаку

Гороскоп на сьогодні - Риби

У цей день Риби можуть досягти значних успіхів у професійній діяльності. Особливо пощастить знакам, які зайняті у творчій сфері. Допомога впливової людини може вплинути на Вашу кар'єру. У другій половині дня можливий несподіваний візит.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти