Гороскоп на 29 травня 2021 всіх знаків Зодіаку: три перемоги та "витік" великої суми

29 травня 2021, 08:52оновлено 11 липня 2021, 08:06
Одному знаку загрожують болі й болісні сновидіння, зазначається у прогнозі.
Перемоги у суботу прогнозуються Рибам
Перемоги у суботу спрогнозовано Рибам / flickr.com/elboogi

Для знака Зодіаку Риби гороскоп на 29 травня 2021 року – суботу, 29 травня та 18 місячний день, найпозитивніший. Рибам спрогнозовано успіх у поїздках та особисті, творчі та ділові перемоги.

Терезам загрожує "витік" великої суми, а Тельці можуть розраховувати на втілення справедливих снів, йдеться на supercook.ru.

Близнюків попередили про можливі болісні сни й головні болі.

Чого у суботу очікувати представникам повітряної стихії – Водоліям (21.01 – 18.02), Близнюкам (21.05 – 23.06) та Терезам (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 29 травня 2021 року для Терезів

Все ще не варто розраховувати на те, що на вашому боці будуть зірки. Рівень життєвої енергії може серйозно знизитися через велику кількість роботи й неспокійний спосіб життя. Якщо ви робите щось нове – готуйтеся до перешкод. Ви можете інакше подивитися на цілі, які намітили. Можна залишитися без великої суми.

Точний гороскоп на сьогодні – Водолій

Постарайтеся розпланувати день якомога правильніше. Якщо хочете, щоб результати були чудовими, – покажіть чудову ділову хватку й не втрачайте рішучість. На здоров'я можуть дуже негативно вплинути фізичні навантаження та ризик. Варто присвятити час повноцінному відпочинку.

Гороскоп на 29 травня 2021 – Близнюки

Готуйтеся до того, що день буде критичним. Загрожує домашня та робоча нестабільність. Не ганяйтеся за порожніми проєктами, постарайтеся тверезим поглядом дивитися на те, що вас оточує. У справах, пов'язаних з комерцією, не варто проявляти активність. Можливо, перешкоди не будуть подолані.

читайте такожГороскоп на завтра 2 червня 2021 всіх знаків Зодіаку: грошовий заліт та заборонені покупкиПостарайтеся уникати протистоянь. Не потрібно намагатися нав'язати комусь свою позицію. Настрій може кидати з боку в бік, сновидіння можуть бути болісними. Може боліти голова. Через свою чутливість ви можете стати дратівливими й неврівноваженими. Не ризикуйте в інтимній сфері та не дозвольте пристрасті розбушуватися.

Чого у суботу очікувати представникам земної стихії – Козерогам (22.12 – 20.01), Дівам (23.08 – 22.09), Тельцям (21.04 – 20.05)

Гороскоп на 29 травня 2021 року для Тельця

Можете продовжувати рухатися до тієї мети, яку перед собою поставили. Працюйте над уже розпочатими справами. Можна збирати гроші. Можливо, доведеться зважитися на якісь важливі кроки. Готуйтеся до пасток – ви все можете подолати. Через посиденьки з друзями можливе "схуднення" гаманця. Очікується втілення справедливих снів.

Реальний гороскоп на сьогодні – Козеріг

Може випасти діловий шанс – можливо, ви зможете зайнятися чимось іншим. Ви можете знайти нове джерело доходу. Приймайте рішення, ґрунтуючись на власній думці. Не час прислухатися до того, що говорять близькі. Після обіду є шанс перемогти у конфлікті – потрібно буде вчасно змінити поведінку.

Гороскоп на 29 травня 2021 – Діва

Можна прокинутися й покращитися. Прислухайтеся до голосу інтуїції, не бійтеся нестандартних дій. Можна відкрити нові джерела доходу. Важка ситуація не стане безвихідною – головне вчасно змінити поведінку. Справи, які було розпочато, можуть стати вдалими.

Чого у суботу очікувати представникам вогняної стихії – Стрільцям (23.11 – 21.12), Левам (23.07 – 22.08), Овнам (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 29 травня 2021 року для Стрільця

Зростатиме рівень оптимізму та сексуальної енергії. Ваших життєвих сил буде ставати більше. Чоловікам може щось подарувати близька людина, світить позитивна новина. Чекайте на увагу з боку прекрасної статі. Поки не варто проявляти активність на любовному фронті, ви можете заплутатися.

Жінкам спрогнозований творчий підйом, не чиніть опір пориву. Можна знайти нове джерело доходу.

Точний гороскоп на сьогодні – Овен

Можна показати свій творчий потенціал, ви здатні прокинутися. Творчі люди зможуть вільно самовиражатися. Бізнесмени можуть зіткнутися з перешкодами. З перешкодами можна впоратися – потрібно бути наполегливими й тверезим поглядом дивитися на ситуації з різних сторін.

Жінкам на любовному фронті світять зустрічі. Чоловіки можуть потрапити у творчий потік – можна робити нестандартні кроки й ризикувати. Можливо, гроші почнуть "капати" у гаманець з нового джерела.

Гороскоп на 29 травня 2021 – Лев

Якщо ви людина творчості – готуйтеся до позитивного дня. Ви зможете повною мірою самовиразитися. Чиновникам загрожують перепони, щоб їх подолати, потрібно бути проникливими, наполегливими й оцінювати ситуації з різних сторін. Жінки можуть розраховувати на зустрічі на любовному фронті. Нові зустрічі можуть перерости у щось тривале та серйозне.

Чого у суботу очікувати представникам водної стихії – Ракам (22.06 – 22.07), Рибам (19.02 – 20.03), Скорпіонам (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 29 травня 2021 року для Рака

Готуйтеся до того, що потрібно буде піти на важливі кроки. Подумайте над тим, що вам не подобатися у партнерах – варто шукати шляхи виправлення ситуації. Дообідній час не підходить для ділового спілкування. Стан здоров'я має бути не на останньому плані. Варто пам'ятати про правильне харчування. Якщо день буде спланованим, а ви не втратите зібраність – ввечері будете собою задоволені.

Реальний гороскоп на сьогодні – Риби

Хороший день для подорожей та поїздок, пов'язаних зі справами. У вас стане набагато більше життєвих сил. Якщо є можливість, вирушайте кудись – вам світять ділові, творчі та особисті перемоги й пригоди. Людям у віці не варто намагатися скакнути вище голови. Ваші сни можуть передбачити майбутнє.

Гороскоп на 29 травня 2021 – Скорпіон

Можливо, ви не загрузнете в суєті, яка вас буде оточувати. Якомога далі від суєти можна тверезо поглянути на те, що діється, й зважитися на важливі кроки.

читайте такожДетальний місячний календар на червень 2021: щасливі кольори та випадковий пристрітДобряче обміркуйте те, що вам не подобається у тих, хто поруч, – а потім все це спокійно обговоріть. Якщо хочете домогтися успіху – займіться індивідуальною творчістю.

Астропрогноз для представників чотирьох стихій від експерта

Астролог Юлія Погорельченко повідомила Главреду, що очікується продуктивний день, але трохи напружений. За її словами, невелика кількість напруги додасть рішучості й активності.

"Незвичайні ідеї та досвід допоможуть розкрити важливі питання... З'єднання Меркурія і Венери – вдалі ідеї, варто записувати думки та перевіряти їх на реалістичність", – додала експерт.

За її словами, до вечора збільшуватимуться творчі здібності, настане хороший час для перегляду фільмів.

Якщо хочете отримати персональний гороскоп від Юлії Погорельченко, перейдіть за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти