Гороскоп на 30 травня 2021 всіх знаків Зодіаку: шлях у пастку та крах надій

30 травня 2021, 09:20оновлено 3 липня 2021, 14:09
Плани одного з трьох представників повітряної стихії можуть зруйнуватися.
Козерогів здатне завести у пастку сильно розвинене честолюбство
Один знак Зодіаку здатне завести у пастку сильно розвинене честолюбство / flickr.com/lotteschack

Земному та повітряному знакам Зодіаку – Козерогу та Водолію відповідно, світить дуже негативна неділя, 30 травня (19 місячний день).

Козерога гороскоп на 30 травня 2021 року попередив, що через сильно розвинене честолюбство можна опинитися у пастці, повідомляє supercook.ru.

Водолії попереджені про загрозу краху надій та планів.

Якої неділі очікувати знакам стихії вода – це Раки (народилися з 22.06 до 22.07), Риби (з 19.02 до 20.03) та Скорпіони (з 24.10 до 22.11)

Точний гороскоп на сьогодні для Скорпіона

Чекайте на підвищення рівня життєвої енергії. Завдяки зростанню кількості життєвих ви можете стати впевненішими у своїх можливостях. Ви можете отримати багато позитивних емоцій. Потрібно у всьому знати міру.

Якщо ви на щось сподіваєтеся чи щось плануєте – можете отримати підтримку впливових людей чи вищих сил. Якщо будете проникливі й станете швидко реагувати на те, що відбувається, – не зіткнетеся з витівками заздрісних, скупих та недобрих людей.

Гороскоп на 30 травня 2021 року – Рак

Не розраховуйте на сприятливий день. Ви можете неправильно поводитися. Настрій може різко змінюватися. Якщо ви дратівливі й чутливі – варто бути особливо уважними.

читайте такожГороскоп на завтра 3 червня 2021 всіх знаків Зодіаку: успіх в інтимі та відмова від м'яса та рибиЕкстравагантним та оригінальним людям краще поки намагатися не надто сильно виділятися з натовпу. Загрожують нервові зриви.

Гороскоп на 30 травня 2021 – Риби

Все може йти так, як потрібно. Чекайте на гармонійний день. Ваша свідомість може прояснитися. Є шанс зрозуміти, на що необхідно направити життєві сили. Якщо близькі будуть досить чуйними й ніжними – ви зможете зрозуміти, що потрібно зробити для поліпшення життя. Можливо, ви зрозумієте, що необхідно для абсолютного сімейного щастя.

Якої неділі очікувати знакам стихії повітря – це Терези (народилися з 24.09 до 23.10), Близнюки (з 21.05 до 23.06) та Водолії (з 21.01 до 18.02)

Реальний гороскоп на сьогодні – Близнюки

У роботі чекайте на удачу. У діловій сфері вам можуть зробити хорошу пропозицію. Люди, з якими ви працюєте, можуть придумати, що потрібно зробити для того, щоб бізнес у майбутньому був успішним. Чекайте слушної поради від того, хто вам близький.

Якщо ви обдумуєте нову справу – постарайтеся отримати схвалення від людей, наділених впливом. Якщо вам потрібна грошова підтримка – можете за нею звернутися. Можете накопичувати гроші й робити те, що почали. Готуйтеся – можливо, доведеться зробити важливі кроки.

Гороскоп на 30 травня 2021 року – Терези

Не плануйте якісь активні кроки. Рівень життєвої енергії піде вниз й вплине на долю – можливі зміни на робочому фронті та у сфері спілкування з друзями. Постарайтеся тримати під контролем негативні емоції. Необхідно бути терплячими. Якщо склалася непроста ситуація, вам допоможуть з неї вибратися низка якостей – вміння спілкуватися, переконувати й сумлінно робити свою роботу.

Гороскоп на 30 травня 2021 – Водолій

Можуть зруйнуватися плани та надії. Якщо ви розраховували зробити щось для поліпшення життя – готуйтеся до краху задумів. Чоловікам загрожує розчарування – може підкачати особистість, яку ви вважали надійною. Можуть нахлинути пристрасті – тримайте себе у руках й будьте стримані. Люди, яких ви мало знаєте, здатні підтримати вас у психологічному плані.

Якої неділі очікувати знакам стихії вогонь – це Овни (народжені з 21.03 до 20.04), Стрільці (з 23.11 до 21.12) та Леви (з 23.07 до 22.08)

Точний гороскоп на сьогодні для Лева

Можливо, ви несподівано на щось витратите гроші. Готуйтеся до того, що на фінансовому фронті стане похмуріше. Можливо, до бажаного буде важче рухатися через витівки "доброзичливців", чужі проколи та перешкод з боку держслужбовців.

Ймовірно, помилки, яких припустилися інші, доведеться виправляти вам. Стан здоров'я близьких не має бути на задньому плані. Чекайте на поліпшення ситуації на любовному фронті. Може несподівано прилетіти неприємна новина, яка відверне від любовної сфери.

Гороскоп на 30 травня 2021 року – Стрілець

Можете продовжувати рухатися до тієї мети, яку намітили. Займайтеся тими справами, які вже розпочато. Можна збирати кошти. Варто налаштовуватися на важливі кроки. Вам можуть запропонувати щось вигідне у діловій сфері. Якщо хочете отримати хорошу пораду – звертайтеся до людини, яка вам близька.

Гороскоп на 30 травня 2021 – Овен

Не варто боятися непростих ситуації – ви здатні з ними впоратися. Головне – встигнути вчасно дати правильну оцінку того, що відбувається, та "включити" необхідну тактику. Планети не будуть до вас прихильні.

Готуйтеся до того, що доведеться несподівано викласти гроші з гаманця – деякі витрати ви можете не передбачити. Можливо, до бажаного буде важче рухатися через чужі проколів й серйозні перешкоди з боку держслужбовців.

Якої неділі очікувати знакам стихії земля – це Діви (народжені з 23.08 до 22.09), Тельці (21.04 до 20.05) та Козероги (22.12 до 20.01)

Реальний гороскоп на сьогодні для Дів

Не розраховуйте на те, що день буде сприятливим. У фінансовій сфері може виникнути непроста ситуація. Можна викласти гроші за те, що не планували купувати. Можливо, надійде неприємна новина. Ви можете зірватися у нервовому плані.

У робочій сфері чекайте на труднощі через проколи інших людей та неабиякі перешкоди. Непередбачені ситуації варто ігнорувати. Сни можуть напророкувати вам майбутнє. Якщо хочете щось остаточно вирішити – все добряче зважте.

Гороскоп на 30 травня 2021 року – Телець

Можливо, ви даремно чогось очікуєте. Надії можуть не збутися. Загрожують помилки у робочій сфері. Не варто покладатися на поради близьких людей – вони можуть бути помилковими. Загрожують отруєння, можуть мучити якісь сни. Ваш настрій може носитися з боку в бік. Може розболітися голова.

Чутливі люди можуть дратуватися через дрібниці. В інтимних стосунках не варто наважуватися на ризиковані кроки, не проявляйте бурхливу пристрасть. Якщо побачите чорну кішку – можете засмутитися, а якщо помітите квіти – можете розраховувати на позитив.

Гороскоп на 30 травня 2021 – Козеріг

Не розраховуйте на те, що день буде сприятливим. Не можна "вимикати" стриманість, вона має бути на максимумі. Через честолюбство ви можете опинитися у пастці.

Якщо чимось займаєтеся – прикладайте максимум зусиль. Потрібно тримати себе у руках. Хронічні хвороби можуть посилитися. Не залишайте без уваги сферу здоров'я. Сни можуть передвіщати майбутнє.

Прогноз від астролога для 12 знаків Зодіаку

Експерт Юлія Погорельченко поділилася з Главредом, що вранці можна прокинутися у складному настрої, він не залежить ні від чого – буває просто неспокійно.

"...Хороший день для спілкування з друзями, для навчання, для освоєння нового досвіду. Меркурій розгортається в ретроградний рух...", – зазначила астролог.

читайте такожРетроградний Меркурій 2021 – дати, і вибухи яких "бомб" загрожуютьЯкщо хочете дізнатися свій персональний гороскоп, замовте його у Юлії Погорельченко, перейшовши за посиланням.

Що таке ретроградність планети

Ретроградність планети – це певний період, повідомляє Вікіпедія.

У період ретроградності планети спостерігачам із Землі здається, що небесне тіло "завмирає" в одній точці, а потім починає рухатися у зворотному напрямку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти