Гороскоп на сьогодні 5 лютого: у Риб - закінчаться сили, Раку доведеться проявити рішучість

5 лютого 2023, 10:00оновлено 5 лютого 2023, 10:45
Астрологічний прогноз на сьогодні підкаже, кому варто утриматися від суперечок, а кому говорити все, як на душі.
Гороскоп на сьогодні 5 грудня 2022
Гороскоп на сьогодні 5 лютого / ua.depositphotos.com

Експерти по зірках в своєму астрологічному прогнозі на 5 лютого показали, яким буде неділя і що вона принесе всім представникам зодіакального кола. Також про те, що на нас чекає в лютому можна прочитати в матеріалі: Гороскоп на лютий 2023: Козерогам - гроші, Дівам - конфлікти на роботі.

Гороскоп на сьогодні - Овен

Прийдешній день буде провокувати Овнів на емоції і бажання багато говорити. Овни можуть не помітити як випадково образили людину своїми словами. Також підвищені ризики розповісти чиюсь таємницю і засмутити цим людини. Постарайтеся сьогодні не вступати в глибокі і затяжні розмови. Рушайте краще на розваги.

Гороскоп на сьогодні - Телець

Тельцям сьогодні варто стежити за собою і бути якомога більш делікатним, особливо з близькими людьми. Для того, щоб нікого не образити своєю зайвою критичністю, краще не зачіпати делікатні теми, а провести день легко.

Гороскоп на сьогодні - Близнюки

Сьогодні Близнюки відчують, як хтось із оточуючих буде красти у них енергію і харчуватися нею. Для того, щоб не зіпсувати собі день незрозумілими конфліктами – краще зводити всі можливі конфлікти на нуль і відпочити на самоті.

Гороскоп на сьогодні - Рак

Сьогодні ключем до хорошого дня у Раків буде рішучість. Саме ця якість зможе приректи їх на неминуче задоволення і щастя. Варто бути сміливіше, особливо, якщо давно є план, на реалізацію якого не вистачало сміливості.

Гороскоп на сьогодні - Лев

Сьогодні Львів буде долати бажання рубати правду з плеча, але не всі зможуть прийняти таку різкість. Для того, щоб не зіпсувати собі день і відносини з оточуючими – краще направити цю енергію в русло, яке принесе користь.

Гороскоп на сьогодні - Діва

Діви, хоч сьогодні і неділю, можуть потрапити під гарячу руку керівництва, так що краще бути тихіше. сьогодні Діва також може виявитися крайньою, проте цього можна уникнути. Присвятіть день собі і не вступайте ні з ким у дебати.

Гороскоп на сьогодні - Терези

Терезам сьогодні доведеться бути стійкими і відстоювати свої інтереси. Важливо пам'ятати, що навіть при сильному тиску з боку оточуючих – не можна надавати свої принципи. Однак незважаючи на залізні аргументи – досягти розуміння не вдасться, так що намагайтеся вчасно вийти зі суперечки.

Гороскоп на сьогодні - Скорпіон

Сьогодні Скорпіону допоможе воля і сміливість. Можна сотню років будувати плани і мріяти з кимось заговорити, але сьогодні прийде час нарешті зробити те, про що Скорпіони давно мріють. Головне – не боятися, перший крок і початок - це найважча частина шляху, а далі буде легше.

Гороскоп на сьогодні - Стрілець

Якщо найближчим часом Стрільці робили помилки, то сьогодні буде хороша можливість їх виправити. Як? Дуже просто. Настав час визнати свою неправоту. Таке визнання перед собою та іншими полегшить вам життя.

Гороскоп на сьогодні - Козеріг

Козероги сьогодні будуть проявляти свою справедливість. Вони будуть сильно захищати тих, хто був ображений несправедливо. У такого стану речей є дві сторони - торжество справедливості і сильна втрата енергії до кінця дня.

Гороскоп на сьогодні - Водолій

Водолію варто забути про бажання всіх обхитрити і почати йти прямо. Ми часто забуваємо про те, що прямий шлях за підсумком завжди виявляється найнадійнішим і коротким. І головне - сьогодні необхідно бути щирими і говорити все так, як ви істинно думаєте.

Гороскоп на сьогодні - Риби

Сьогодні риби відчують весь вантаж, який накопичився за тиждень. Ця втома буде перетворювати будь-яку проблему в велику проблему і сіяти паніку. Спробуйте відкласти справи, відключити телефон і забути про все, що було на минулому тижні, щоб набратися сил на новий тиждень.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти