Гороскоп на сьогодні 5 березня 2023: Рибам - загадки, Скорпіонам - роздратування

5 березня 2023, 00:10
Астрологічний прогноз на сьогодні підкаже, кому необхідно працювати над собою, а кому можна весь день провести в ліжку.
Гороскоп на березень
Гороскоп на сьогодні 5 березня 2023 / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Експерти по зірках в своєму астрологічному прогнозі на 5 березня показали, що готують зірки всім представникам зодіакального кола на неділю. Також ми писали: Гороскоп на тиждень 6-12 березня 2023: Рибам-конфлікти, Левам-море позитиву.

Гороскоп на сьогодні - Овен

Овнам варто присвятити день самоосвіті та отриманню нової корисної інформації. У тому випадку, якщо присвячувати час науці не хочеться – можна вибрати більш цікаві способи розвинути мозок – грати в шахи, шашки та інші розвиваючі ігри.

Гороскоп на сьогодні - Телець

У Тельців підвищений ризик травм в цей день. Тому варто бути особливо обережними з ріжучими предметами. Також не варто проводити багато часу біля плити, пари улюблених страв буде достатньо, а ось час краще витратити на відпочинок.

Гороскоп на сьогодні - Близнюки

Неділя відповідний день для того, щоб виспатися вдосталь і першу половину дня провести без планів. Можна довго лежати в ліжку і насолоджуватися вихідним. Також можна зробити приємні покупки і зайнятися хобі. Увечері ви можливо отримаєте цікаві новини.

Гороскоп на сьогодні - Рак

Ракам варто подивитися, що закінчилося у них в побуті і відправитися за покупками нового одягу і запасів. Вечір краще провести в компанії друзів і покликати в гості якомога близьких по духу людей. Велика компанія допоможе вам отримати задоволення від вихідного сповна.

Гороскоп на сьогодні - Лев

Неділя подарує Левам несподівану зміну в планах і суєту. Також можливі спонтанні зустрічі з друзями . Варто приготувати трохи грошей на випадок необхідного ремонту, до якого ви не були готові. Також не варто присвячувати багато часу домашнім турботам.

Гороскоп на сьогодні - Діва

У Дів буде день справжнього мозкового штурму. А саме - пізнавальний і захоплюючий новими знаннями день, який відкриє тягу до нових захоплень і хобі. Не варто боятися почати займатися в житті чимось новим.

Гороскоп на сьогодні - Терези

У Терезів настрій буде не зовсім нормальним. Бажання командувати і управляти своїми близькими вийде за межі і може спричинити за собою неприємні наслідки. Необхідно вчасно зупинитися і не йти за покликом емоцій.

Гороскоп на сьогодні - Скорпіон

Скорпіони будуть мучитися від роздратування, яке подарують оточуючі. Все це призведе до того, що рідні люди почнуть ображатися і не спілкуватися з вами. Також важливо стежити за своїм настроєм і намагатися не говорити образливих слів.

Гороскоп на сьогодні - Стрілець

Для стрільців зірки готують розважальну неділю. У цей день можна зайнятися спортом і отримувати насолоду, це подарує багато мотивації на наступний робочий тиждень. Також не можна упустити знаків долі, вони можуть бути особливо важливими.

Гороскоп на сьогодні - Козеріг

Козерогам необхідно забути про побут і присвятити весь час близьким, рідним, коханим і друзям. Можна разом відправитися на прогулянку або в ресторан. Спілкування з близькими подарує справжню насолоду і натхнення.

Гороскоп на сьогодні - Водолій

Водолії будуть відчувати надзвичайне бажання влаштувати в будинку перестановку і по-іншому заповнити простір. Інтер'єр захочеться змінити, а для цього необхідно купити нові предмети побуту. Саме такі заняття наповнять вас енергією цієї неділі.

Гороскоп на сьогодні - Риби

Риби з самого ранку помітять якою дивовижною буде неділя. Цей день подарує багато загадок, проте не всі вони будуть приємними. Можливо, риби дізнаються, що заплановані справи скасувалися, проте не варто засмучуватися – все на краще.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти