Гороскоп на 9 червня 2021 всіх знаків Зодіаку: провальний конфлікт та покарання

9 червня 2021, 11:44оновлено 18 червня 2021, 09:45
Ілюзії та помилки можуть серйозно нашкодити представникам одного знака, наголошується в астропрогнозі.
Двом знакам Зодіаку порадили не втручатися в конфлікти, оскільки є загроза провалу
Овнам та Левам порадили не втручатися у конфлікти, оскільки є загроза провалу / flickr.com/themorningstar

Найнесприятливіша середа, 9 червня (28-29 місячний день), загрожує вогняним знакам Зодіаку – Стрільцям, Левам та Овнам. Реально правдивий гороскоп на 9 червня 2021 року попередив Левів та Овнів про загрозу провального конфлікту.

Стрільцям прогнозуються грошові неприємності та покарання від начальства, повідомляє supercook.ru.

Стрільці можуть зіткнутися з проблемами через ілюзії та прорахунки.

Що у 28-29 місячний день чекає на земні знаки – астропрогноз для Козерогів, Дів та Тельців

Точний гороскоп на сьогодні для Козерога (дати народження – 22.12 – 20.01)

Варто очікувати дуже несприятливого дня. Можливо, ви почнете пошуки у духовній сфері, станете інакше дивитися на якісь цінності. Через пошуки ви можете неправильно витрачати життєві сили. Постарайтеся не надто сильно викладатися.

Не варто втручатися у конфліктні ситуації. Якщо втрутитеся у конфлікт – загрожує найплачевніша ситуація. У середу варто вичікувати.

Гороскоп на 9 червня 2021 року – Діва (23.08 – 22.09)

Можливо, день буде дуже несприятливим. Ви можете думати, що все, що було створено, йде прахом. Ймовірно, ви не захочете щось змінити, і на зміни сил у вас не буде. Протипоказані відчайдушні дії, навіть якщо від вас їх будуть вимагати. Не варто чогось домагатися. Настав час вичікувати.читайте такожГороскоп на завтра 19 червня 2021 всіх знаків Зодіаку: три успіхи та робочий провал

Гороскоп на 9 червня 2021 – Телець (21.04 – 20.05)

Якщо будете займатися робочими питаннями, будуть потрібні максимальна організованість, дисциплінованість та зосередженість. Якщо у минулому ви припустилися якихось помилок, саме час їх виправити. Серйозні проблеми, що виникли у робочій сфері, можна вирішити.

Що у 28-29 місячний день чекає на вогняні знаки – астропрогноз для Стрільців, Левів та Овнів

Гороскоп на сьогодні – Лев (дати народження – 23.07 – 22.08)

Варто готуватися до дуже несприятливого дня. Ви можете зіткнутися з неприємними несподіванками. Загрожують проблеми у робочій сфері. Можливі конфліктні ситуації з членами колективу чи з керівництвом. Не варто очікувати перемоги у конфлікті. Можливо, потрібно буде вибирати – гордість чи пошук зручного рішення для всіх. Положення у кар'єрній сфері може змінитися.

Гороскоп на 9 червня 2021 року – Овен (21.03 – 20.04)

Необхідно підготуватися до дуже несприятливого дня. Ви можете зіткнутися з випробуваннями. Можливо, ви емоційно оновитеся. Загрожують конфліктні ситуації з керівництвом чи з колегами. Не чекайте перемоги. Ймовірно, доведеться вибирати – гординя чи справедливість.

Якщо будете працювати – не розраховуйте на те, що досягнете бажаного. Наслідки можуть бути несподіваними. Настав час для вичікування. Не варто перебувати у темряві та у натовпі. Післяобідній час присвятіть членам своєї сім'ї.

Гороскоп на 9 червня 2021 – Стрілець (23.11 – 21.12)

Будьте готові до того, що у робочій сфері необхідно буде "вмикати" максимальну організованість, дисципліну та зібраність. Можливо, вам під силу "закрити" старі проколи. Є шанс розібратися з серйозними проблемами.

Через ілюзії та прорахунки може несподівано "схуднути" гаманець, загрожує серйозне покарання від керівництва. Якщо вранці буде похмуро – сон стане реальністю.

Що у 28-29 місячний день чекає на водні знаки – астропрогноз для Риб, Раків та Скорпіонів

Гороскоп на сьогодні – Скорпіон (дати народження – 24.10 – 22.11)

День може бути сильним в енергетичному плані. Загрожують небезпеки та травми. Проблеми, які були у травні, можуть стати гострішими. Готуйтеся до випробувань. Можливо, вас перевірятимуть на міцність. Якщо хочете бути на висоті, дотримуйтеся таких правил, – залишайтеся незалежними, проявляйте витримку й винахідливість та будьте обережні.

Гороскоп на 9 червня 2021 року – Рак (22.06 – 22.07)

Якщо хочете, щоб кінець тижня був менш напруженим та на вашому шляху стало менше перешкод, – виправте помилки, яких припустилися у минулому, і розпрощайтеся з серйозними проблемами. Ваша увага може бути зайнята сімейними стосунками та своїм домом. Знайдіть час для дітей. Поступово ви станете краще почуватися.

Гороскоп на 9 червня 2021 – Риби (19.02 – 20.03)

Ви можете подумки повернутися у те, з чим вже стикалися. Ви можете розглядати старі явища та події. Ви можете зустріти давнього знайомого, який нагадає про якусь неприємну подію з минулого. Можна знову зануритися у давній негатив. Постарайтеся зрозуміти, що зробили не так. Можливо, не вдасться поєднати приємне з корисним.

Що у 28-29 місячний день чекає на повітряні знаки – астропрогноз для Близнюків, Терезів та Водоліїв

Гороскоп на сьогодні – Близнюки (дати народження – 21.05 – 23.06)

Чекайте того, що у робочій сфері зможете зробити дуже багато. Працездатність буде на висоті. Вам під силу будь-які справи. Можете братися за справи, у яких потрібно серйозно концентруватися. Готуйтеся до несподіванок зі знаком "плюс" чи "мінус".

У робочій сфері потрібно бути максимально організованими, дисциплінованими та зібраними.

Гороскоп на 9 червня 2021 року – Водолій (21.01 – 18.02)

Готуйтеся до того, що свою позицію потрібно буде захищати. Партнери підприємців можуть зайняти жорстку позицію. Готуйтеся до того, що угоди, укладені у минулому, доведеться переглянути. Якщо чимось займаєтеся – не чекайте миттєвого результату. Плоди діяльності світять в останні дні місяця. Вам можуть допомогти покровителі.

Гороскоп на 9 червня 2021 – Терези (24.09 – 23.10)

Можете присвятити час справам, пов'язаним з паперами. Можна підписувати договори, пов'язані з фінансами. Можливо, потрібно буде кудись поїхати у справах.

Якщо ви про щось мріяли щодо людини протилежної з вами статі, – бажання можна втілити у життя. Приємна несподіванка чи прихід друзів – все це може допомогти відпочити та позбутися напруги.

Астропрогноз для всіх знаків Зодіаку від експерта

Астролог Юлія Погорельченко повідомила Главреду, що день буде активним. За її словами, напередодні кільцевого сонячного затемнення (відбудеться 10 червня – Ред.) може відчуватися напруга, хоча сил для якоїсь боротьби зовсім не буде.

читайте також"Диявольське" сонячне затемнення 10 червня 2021 року: астролог попередив про загрозу "великої води"Експерт попередила, що емоційність буде на висоті.

"...З ранку можете роздути з "мухи слона". Подумайте перш ніж підіймати вихор... У цей день зростає кількість невеликих пересувань. Можуть спливти питання з документами", – додала співрозмовниця.

Якщо хочете дізнатися найточніший гороскоп – замовте у Юлії Погорельченко персональний астропрогноз, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти