Гороскоп на сьогодні, 9 травня 2022: Близнюкам – інтриги недругів, Стрільцям - солідний дохід

9 травня 2022, 08:25оновлено 9 травня 2022, 17:55
Астрологічний прооноз на 9 травня 2022 для всіх знаків зодіаку.
Гороскоп на завтра
Гороскоп на завтра / depositphotos.com

Астрологічний прогноз на 9 травня 2022 розповість, кому зі знаків необхідно розірвати старі зв'язки, які заважали рухатися вперед, а кому можна очікувати важливих новин здалеку.

Гороскоп на травень 2022 розповість, кому з представників зодіакального кола варто остерігатися заздрості недоброзичливців, а кому пощастить зміцнити матеріальне становище.

відео дня

Гороскоп на сьогодні - Овен

У понеділок, щоб досягти успіхів, Овнам потрібно відступити від наміченого плану і намагатися імпровізувати, знаходячи нестандартні методи вирішення питань. Сьогодні ви зможете обернути ситуацію, що склалася на свою користь. Обов'язків додасться, однак сил, щоб довести все розпочате до кінця вам вистачить. Не виключені грошові надходження, які дозволять порадувати близьких приємними подарунками.

Гороскоп на сьогодні - Тілець

Ваш серйозний підхід до роботи і практичний погляд на речі допомагають правильно оцінити ситуацію і раціонально використовувати сили. Не виключені вигідні ділові пропозиції, які необхідно гарненько обміркувати. Тут важливо не переоцінити свої сили і можливості. В особистому житті будуть тільки приємні сюрпризи, а ось у відносинах з родичами і дітьми може виникнути напруга.

Гороскоп на сьогодні - Близнюки

Непростий день для Близнюків. Сьогодні варто проявити максимальну обережність в поїздках. Не виключені втрати цінних речей і грошей. Слідкуйте за документами. В середині дня можливі цікаві знайомства, проте не поспішайте одразу довіряти своїм співрозмовникам. Варто дізнатися їх наміри трохи краще. Остерігайтеся пліток і інтриг недоброзичливців за своєю спиною. Ви зможете поставити всіх заздрісників на місце.

читайте такожГороскоп на червень 2022 для всіх знаків зодіаку: Терезам - несподівані гроші, Стрільцям - заздрість

Гороскоп на сьогодні - Рак

У цей день зустріч з цікавою людиною може покласти початок красивої романтичної історії. Важлива інформація, отримана сьогодні, зможе стати в нагоді вже в найближчому майбутньому. Ділові пропозиції обіцяють зростання доходів і кар'єрне підвищення. У другій половині дня на вас наваляться домашні клопоти, через які доведеться перенести намічену поїздку. Близький друг поділиться хорошими звістками.

Гороскоп на сьогодні - Лев

У понеділок Левам краще не планувати нічого нового. Будь-які починання не принесуть очікуваних результатів і помітної вигоди, лише заберуть багато часу і сил. Вирішення глобальних питань варто відкласти на більш сприятливий день. Ваші амбітність напористість можуть стати причиною погіршення відносин з колегами і коханими людьми. У другій половині дня на ваші плечі впаде вирішення побутових питань.

Гороскоп на сьогодні - Діва

Дівам доведеться прийняти непросте рішення, яке довго відкладали на потім. Навіть якщо доведеться спалити за собою мости, це може бути єдиним виходом із ситуації. Не варто більше відтягувати неминуче, так ви можете упустити шанс, який допоможе поліпшити життя. Вільних представників знака чекає доленосне знайомство.

читайте такожНебезпечні дні травня 2022: що потрібно робити, щоб не накликати біду

Гороскоп на сьогодні - Терези

Завдяки вдалому збігу обставин активні і діяльні Терези можуть розраховувати на успіхи в професійній діяльності та кар'єрне просування. Сьогодні вам багато в чому щастить, варто використовувати цю можливість, щоб реалізувати задумані плани і домогтися бажаного. Можливі важливі звістки здалеку.

Гороскоп на сьогодні - Скорпіон

У цей день Скорпіонам належить зайнятися вирішенням чужих питань і виправляти помилки, допущені іншими. Навколишні звертаються до вас за допомогою і ви не відмовляєте. Часом приходиться жертвувати власними інтересами, однак це допомагає завоювати повагу людей, які можуть багато для вас зробити. Не виключено примирення з давнім ворогом. Однак не поспішайте записувати його в друзі.

Гороскоп на сьогодні - Стрілець

Стрільці в цей день зберігають пильність, що дозволяє вчасно обчислити обман і маніпуляції оточуючих. Ви не дозволяєте зловживати вашою добротою. Добре починати нові справи і займатися вирішенням важливих питань. Початок співпраці в цей день незабаром принесе вам солідний дохід. Ви зможете правильно визначити пріоритети і зрозуміти. Що є важливим. Сприятливий день, щоб зробити перший крок до серйозних змін в житті.

читайте такожВелике щастя і сімейне благополуччя: кому зі знаків пощастить в коханні влітку

Гороскоп на сьогодні - Козеріг

Козероги не ухиляються від роботи і з ентузіазмом беруться за вирішення найскладніших питань. Не виключено, що ви будете залучені в незвичайні події, які зможете обернути собі на користь. Ваша природна чарівність дозволяє з легкістю зачаровувати людей і заводити нові знайомства. Ви зможете справити приємне враження на своїх співрозмовників. Можливі грошові надходження.

Гороскоп на сьогодні - Водолій

Сьогодні сприятливий збіг обставин допоможе Водоліям досягти прогресу у важливій для них справі. Хороший день для того, щоб задуматися про зміну роботи і прийняти привабливу ділову пропозицію. Спілкування з оточуючими складається найкращим чином. У відносинах з родичами можна досягти взаєморозуміння і обговорити наболілі питання, не ризикуючи спровокувати скандал.

Гороскоп на сьогодні - Риби

День може підкинути Рибам кілька нових проблем і питань, які зажадають рішучих дій. Активна участь допоможе переломити ситуацію на краще, проте важливо не забувати про почуття міри. Не намагайтеся звалити на свої плечі все і відразу. Хороший день, щоб розібратися у відносинах з оточуючими і зрозуміти, що від них очікуєте і що готові давати натомість. Можливо, прийшов час розірвати старі зв'язки. І це принесе тільки позитивні зміни.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти