Гороскоп "від Бандери": як знаки зодіаку ведуть бій з окупантами

20 березня 2022, 18:17
Кого не можна підпускати до ядерної зброї, а хто може стати організатором народного опору - жартівливий гороскоп.
Гороскоп на 2022 рік
Бандерівський гороскоп / depositphotos.com/

Поки загони кадировців шукають Степана Андрійовича по всій Україні, в інтернеті почався новий флешмоб, в якому українці просять не розповідати про місцезнаходження головного жаху всієї Росії. А Главред пропонує жартівливий гороскоп, який пропонує з'ясувати, хто зі знаків зодіаку найзавзятіший націоналіст.

Гороскоп на квітень 2022 розповість про те, які знаки зодіаку можуть розраховувати на розташування фортуни у фінансових питаннях, а кому пощастить зустріти свою другу половинку.

Бандерівський гороскоп став популярним кілька років тому в Facebook. Пропонуємо згадати його і трохи підняти собі настрій.

відео дня

Овен

Сміливі Овни просто народжені для партизанської війни. Вони спочатку стріляють, потім запитують пароль, а потім знову стріляють, щоб напевно. Він любить покладатися на власні сили і рідко кому довіряє. Може спокійно охороняти склади зі зброєю. Важливо тільки заздалегідь попередити його, що це йдуть свої. Група Овнів здатна за 24 години змінити русло річки і вирити 20-кілометровий протитанковий рів.

Тілець

Тільці дуже цінують комфорт і прив'язані до свого місця. Тому захищатимуть свою територію до останнього орка. Переміщення ворожої техніки викликає в Тільців інстинктивне бажання кинути гранату або вистрілити з Джавеліна. Ну або в крайньому випадку написати на паркані всім відоме прізвисько російського президента. До слова, полк" Азов " створений 5 травня 2014 року – якраз у знаку Тільця.

Близнюки

Близнюки поводяться досить агресивно, якщо справа заходить про захист своєї території. Вони ті ще радикали, які віддають перевагу зброї масового ураження. Ядерна фізика, комплекси "Град" і "Ураган" - все це в області інтересів даного знака. До ворога ставиться зневажливо, оцінюючи його потенціал в кілотоннах і рентгенах.

Рак

З Раків виходять чудові снайпери. Однак вони досить нетерплячі і постійно дошкуляють всіх питаннями " Ну коли ж прийдуть зелені чоловічки?". Гострий зір не рятує від меланхолії, особливо якщо на небі хмарно, а окупанти ховаються за спинами жінок і дітей. Ходять чутки, що ялинка, яка впала на Януковича, була народжена саме в цьому сузір'ї.

читайте такожНе лякає навіть війна: три найвідчайдушніших знака зодіаку, які нічого не бояться

Лев

Природжені генерали і стратеги. Орієнтується в міському середовищі і управляє мобільними частинами. Його вміння заблокувати колону танків ромами з гранатами викликає тільки захоплення товаришів по службі. Іноді забуває паролі, а також схильний до перебільшення необхідного калібру. Тому цих людей потрібно тримати подалі від Близнюків і тактичного ядерного знаряддя.

Діва

Діви - логісти від Бога. Можуть організувати як поставки бруківки на барикади, так і забезпечити бійців "бандерівськими смузі" в пляшках з-під джина і віскі. Може вкрасти танк у ра**истів зі словами " роботу просто потрібно любити!" Від ворога намагається триматися на відстані радіусу ракети "земля-повітря".

Терези

Постійні коливання можуть зробити з ваг хорошого подвійного агента. Всі ці роздуми сало чи ковбаса, Київ чи Жмеринка дають багато часу для зважених рішень. Обережний і підступний крок вперед, потім два назад, знову коливання, і, нарешті, сміливий хрестик крейдою на дверях – "тут живе диверсант". І крадькома назад, до секретних документів і кодів.

Скорпіон

Їх переповнює праведна ненависть до Путіна. Жага помсти, амбіції і холодний розрахунок – з таким набором якостей у диктатора занадто мало шансів. Швидка тінь пронеслася над блокпостом окупантів. Вони навіть відставили пляшку з горілкою і неабияк матюкалися. Однак це не врятувало пост від щирої української "деескалації" і "занепокоєння".

читайте такожТри знаки зодіаку, які найважче переносять війну

Стрілець

Занадто балакучий для партизанської війни в умовах міста. Однак це може бути корисно в тилу, якщо він влаштується пропагандистом. Уряд навіть розробив секретний проект "шумового блокування" російських телеканалів: двадцять Стрільців у три черги будуть щодня вести в ефірі довгі розмови про націоналізм, путлеризм і загибель Москви. Як показують експерименти, багато росіян не витримують і з 24 хвилини починають співати гімн України.

Козеріг

Дізнавшись про те, що противник Козеріг, окупанти пишуть в оголошеннях: "небезпечний головоріз, керівник повстанської армії, вміє гіпнотизувати, тому не дивіться йому в очі, а відразу стріляйте". Можливо, таке протиріччя - наслідок готовності до діалогу, бажання будь-що-будь поговорити про вічні цінності. А, можливо, це за звичкою стояти на своєму. Якщо куля в лоб, то куля в лоб, кажуть старі люди.

Водолій

У Водоліїв за спиною мама шпигунка і тато – психопат. З таким родоводом люди цього знака з самого дитинства активні і непосидючі. Фортифікаційні роботи для них найкраща справа. Рови будуть викопані на п'ять метрів глибше, стіни - зведені на два метри вище. Якщо візьме на себе організацію народного опору, може звільнити ще кілька країн. Навіть з демократичним режимом. Яскравий представник Водоліїв - президент України Володимир Зеленський.

Риби

Ці люди не тільки відрізняються незалежністю і стійкістю, але і рішучістю. Вони приймають рішення і виконують накази, довго не роздумуючи. Однак найчастіше виконують їх як їм зручніше. Найкраще у них виходить роль рятівників або героїв. Розмінувати поля, виносити на спині поранених, одночасно відстрілюючись з двох стволів - це все про них.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти