Гороскоп на картах Таро на січень 2022 для вогняних знаків зодіаку - Овнів, Стрільців, Левів

8 січня 2022, 12:33
Стрільцям потрібно розслабитися і не квапити події, Овни ризикують захворіти, а Левам доведеться розраховувати лише на себе, свідчить гороскоп Таро.
таро, карти таро
Астролог склала гороскоп на картах Таро на місяць січень 2022 для трьох вогняних знаків Зодіаку / Фото pixabay.com

Астролог з 20-річним досвідом з Австралії Анжела Перл склала гороскоп на картах Таро на січень 2022 для вогняних знаків Зодіаку - Овнів, Стрільців і Левів.

Як розповіла експерт на своєму Youtube-каналі, в перший місяць Нового року Стрільцям потрібно розслабитися і не квапити події, Овни ризикують захворіти, а Левам доведеться розраховувати лише на себе.

Таро прогноз на січень 2022 - яке майбутнє карти пророкують Овнам

4 мечів Таро - значення

Це карта відпочинку, в поганому значенні - хвороби. Гороскоп 2022 радить Овнам взяти тайм-аут, поїхати у відпустку, просто відпочити вдома, розслабитися, помедитувати. Подбайте про себе, радить астролог.

6 Жезлів Таро - значення

Карта тріумфу і перемоги. Все, що ви б не запланували на січень 2022, пройде відмінно і так, як ви хотіли.

2 пентаклів Таро - значення

Карта фінансового балансу. Ваші витрати будуть відповідати доходам, говорить гороскоп 2022. Можливий перехід з однієї роботи на іншу.

читайте такожФінансові проблеми залишаться позаду: гороскоп на січень 2022 року для Овнів

Гороскоп на картах Таро на січень 2022 для Стрільців

Помірність Таро - значення

У січні 2022 у Стрільців все йтиме за планом - без стресів, неприємних сюрпризів і кризових ситуацій. Порада карти: не поспішайте, ви нічого не зможете прискорити, події розвиваються своєю чергою.

Імператор Таро - значення

Карта сили і контролю над своїм життям. Стрільці візьмуть на себе відповідальність і розширять свої горизонти. Це може бути відкриття бізнесу, підвищення по роботі.

Можливо Стрільці захочуть змінити ситуацію в своєму житті, але хтось завадить їм це зробити. Це може бути держава, законодавство або людина, яка має владу та їй потрібно підкорятися.

5 Жезлів Таро - значення

Карта конкуренції або змагання. Стрільцям доведеться поборотися і відстоювати свою думку перед чоловіком або дружиною, партнером, керівником.

читайте такожВеликий куш, нова робота і несподіваний поворот: гороскоп на січень 2022 року для Стрільців

Гороскоп на картах Таро на січень 2022 для Левів

4 кубків Таро - значення

У січні Леви будуть дуже розбірливі й стануть відмовлятися від пропозицій - це може стосуватися як роботи, так і особистих стосунків. Представники знака втомилися і хочуть відпочити від свят, вечірок, побачень, каже гороскоп на картах Таро.

8 мечів Таро - значення

Карта невпевненості в собі та страху. Іноді вона дає ізоляцію і обмежує в діях. Можливо, у Левів у січні будуть якісь затримки у справах.

5 мечів Таро - значення

Левам не варто розраховувати на допомогу і підтримку. Ця карта говорить про те, що кожен сам за себе. На представників знака може чекати розчарування в тих людях, на яких вони сподівалися, попередив гороскоп 2022.

читайте такожРивок у кар'єрі, службовий роман і термінова операція: гороскоп на січень 2022 року для Левів

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти