Гороскоп Таро на 2023 рік: Рибам - проблеми з довірою, Близнюкам - свобода, Овнам - вигоряння

5 січня 2023, 17:30
Гороскоп Главреда розповість, кому карти Таро пророкують вигоряння і втрату сил, а кому процвітання і свободу.
Гороскоп Таро
Гороскоп Таро на 2023 рік / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Гороскоп Таро на 2023 рік попередить всі знаки зодіаку про можливі події, які будуть траплятися на життєвому шляху. Для когось вони стануть несподіваними і доленосними, а для інших – довгоочікуваними і бажаними.

Гороскоп Таро на 2023 рік – Овен

Карта: Помірність

Представники цього знака звикли жити в режимі "турбо" і жонглювати палаючими булавами зі справ, роботи і завдань. Нескінченна робота швидко призводить до вигоряння і втрати сил, саме через це головним завданням Овнів на 2023 рік є помірність і турбота про себе. Дуже важливо знайти баланс між відпочинком і роботою.

Гороскоп Таро на 2023 рік – Телець

Карта: двійка кубків

2023 рік для Тельців стане роком відкриттів у людях. Партнером або союзником може стати той, кого ви абсолютно не очікували побачити в цій ролі. Зараз дуже важливо вчитися відпускати образи на ворогів і розширювати коло спілкування. Ви будете бачити людей справжніми і це допоможе відрізнити справжніх друзів від лицемірних.

Гороскоп Таро на 2023 рік – Близнюки

Карта: Королева Жезлів

Для Близнюків Новий рік стане роком повного звільнення від залежностей. Цей етап торкнеться всіх аспектів життя: як особистого, так і кар'єрного. Можливі важкі розставання і відкриття власної справи. Набуття автономії принесе Близнюкам відчуття свободи і щастя.

Гороскоп Таро на 2023 рік – Рак

Карта: Імператор

Крім вибудовування в суспільстві своїх особистих кордонів і принципів, Ракам необхідно вчитися їм відповідати. Адекватні і здорові відносини вийде зберегти якщо Раки зможуть спокійно пояснити своїм близьким зміни в своїй особистості. Навколишні люди не можуть відразу навчитися дотримуватися кордону в спілкуванні, тому важливо запастися терпінням і повагою до дорогих людей.

Гороскоп Таро на 2023 рік – Лев

Карта: 9 мечів

Леви намагаються проживати свої дні в думках про майбутнє. Заради уявного блага представники цього знака часто пригнічують свої емоції і не можуть жити сьогоденні. Такий стан речей робить Львів нещасними, адже вони збирають в собі багаж емоцій, замість того щоб відразу їх прожити. Завдання року для Львів - намагатися перебувати в моменті і проживати всі емоції як слід.

Гороскоп Таро на 2023 рік – Діва

Карта: Справедливість

Для Дів 2023 рік стане роком правди. Вони нарешті перестануть мовчати і притягнуть винних до відповідальності. Представники цього знака більше не будуть терпіти до себе несправедливе і нечесне ставлення. З цього року в житті дів будуть недоступні емоційні знущання.

Гороскоп Таро на 2023 рік – Терези

Карта: туз дисків

Рік неймовірних можливостей подарує Терезам сотні шансів проявити свої здібності, таланти і кращі якості. Успіх буде близький як ніколи, все, що потрібно – вкладати в своє заняття якомога більше серця і душі.

Гороскоп на 2023 рік – Скорпіон

Карта: 6 Жезлів

Всі проблеми і труднощі, які будуть виникати у Скорпіонів трапляються з однієї причини – невпевненість в свої силах. Як тільки сумніви про свої здібності візьмуть над Скорпіонами верх – в життя прийдуть негаразди. Слідчо, найголовнішим завданням Скорпіонів буде оптимістичне мислення і впевненість в собі.

Гороскоп на 2023 рік – Стрілець

Карта: Король мечів

Стрільцям час повертати собі місце лідера і брати відповідальність за своє життя тільки на себе. Прагнення до лідерства завжди дає напругу у відносинах з оточуючими, проте цей період просто потрібно пережити і намагатися не бути агресивним.

Гороскоп Таро на 2023 рік – Козеріг

Карта: Колесо Фортуни

Козероги можуть бути спокійні: у їх житті восторжествує справедливість і всі кривдники дізнаються, що таке карма. Не приймайте участі в покаранні ваших ворогів – не варто опускатися до їх рівня, куди краще витратити свій час на доброту і процес поліпшення себе.

Гороскоп Таро на 2023 рік – Водолій

Карта: Трійка Жезлів

Водоліям в цьому році прийшов час міняти звичну схему дій на кращу стратегію. Це необхідно для якнайшвидшого досягнення бажаної мети. Також необхідно подивитися на свої завдання з різних сторін. Більш цілісна картина допоможе краще зрозуміти план дій.

Гороскоп Таро на 2023 рік – Риби

Карта: Король кубків

Для риб 2023 рік буде роком самітництва і вузького кола спілкування. Представники цього знака будуть відчувати труднощі в довірі, тому про важливі події їх життя буде знати дуже мала кількість людей. Не варто боятися, цей період не триватиме довго.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти