Гороскоп Таро на квітень 2022: Близнюкам - вдалі обставини, Рибам - великі зміни

2 квітня 2022, 17:51
Гороскоп Таро на квітень 2022 для всіх знаків зодіаку - любов, кар'єра, гроші.
таро
Гороскоп таро на квітень 2022 / depositphotos.com/

Гороскоп Таро на квітень 2022 розповість, кому зі знаків варто розпрощатися зі старими переконаннями і відкритися новому, а кому варто обмежити час в телефоні і повернутися в реальне життя.

Про те, хто зі знаків стане щасливчиком місяця і зміцнить фінансове становище, а кому пощастить зустріти другу половинку, читайте в матеріалі: Гороскоп на квітень 2022 для всіх знаків Зодіаку: Стрільцям - ризик травм, Козерогам - гроші.

відео дня

Гороскоп Таро на квітень - Овен

Карта місяця: Диявол

Ця карта в розкладі свідчить про те, що для Овнів прийшов час прислухатися до свого внутрішнього голосу. У квітні представникам знака потрібно грунтовно розібратися зі своїми думками і почуттями, розставивши їх по поличках. Ви можете бути незадоволені станом справ у професійній сфері. Можливо, ви задумаєтеся про зміну роботи. Виділіть час протягом наступних кількох тижнів, щоб обміркувати, що саме ви хотіли б змінити у своєму житті, і почніть робити маленькі кроки в цьому напрямку. Те, що ви вважаєте своїми недоліками перетвориться на ваші унікальні сильні сторони.

Гороскоп Таро на квітень - Тілець

Карта місяця: П'ятірка Пентаклей

Зміни звичного життєвого укладу можуть привести вас в замішання. Можливо, ви будете задаватися питанням, Хто ви є в цій новій главі свого життя. Не варто зациклюватися на негативних думках і переживаннях. Замість цього знайдіть здорові способи впоратися з важкими емоціями в цьому місяці. Квітень - сприятливий час, щоб провести генеральне прибирання в своєму колі спілкування. Пам'ятайте, це нормально відчувати себе самотнім після того, як ви віддалилися від людей, які обтяжують вас. Дайте собі час, щоб пристосуватися до нового простору, який ви створили, перш ніж заповнювати його через страх залишитися на самоті. Навколо вас так багато людей, які захоплюються вами, тому будьте вибіркові в квітні, кого ви впускаєте в свій будинок або серце.

Гороскоп Таро на квітень - Близнюки

Карта місяця: Туз Кубків

Ви зробили так багато роботи над собою останнім часом, що єдиний інший спосіб нагадати вам про ваш прогрес — це зовнішні благословення, які приходять до вас. Не виключено, що в квітні ви зможете зустріти людину, яка розділить ваші погляди на життя. Це романтичне пригода може мати вельми серйозне продовження. Якщо ви не шукаєте любов, це також може проявитися у вигляді нової роботи або фінансової можливості для вас. Хитрість полягає в тому, щоб опинитися в потрібному місці в потрібний час, використовуючи по максиму вдалі обставини.

читайте такожГороскоп на тиждень 4-10 квітня: Тельцям-обман, Дівам-заробіток – Терезам-давні секрети

Гороскоп Таро на квітень - Рак

Карта місяця: Повішений

У цьому місяці карта радить Ракам зменшити оберти. Ви викладаєтеся на межі своїх можливостей. Це загрожує не тільки професійним вигоранням, але і проблемами зі здоров'ям. Проводьте більше часу далеко від телефону, телевізора або комп'ютера протягом дня, щоб повернутися до свого внутрішнього голосу і зрозуміти, чому ви відчували себе так. З'явилися нові можливості для вираження вашої творчості, які давно вабили вас —мистецтво і музика входять у ваше життя. Залишайтеся відкритими для знаків і повідомлень навколо вас; ключовим моментом є менша кількість відволікаючих чинників, щоб ви могли бути готові до нових починань, коли прийдуть час і можливості!

Гороскоп Таро на квітень - Лев

Карта місяця: Двійка Жезлів

Левам потрібно озброїтися впевненістю у власних силах і дивитися в майбутнє, яке ви хочете для себе. Шаблони та неправильні установки в минулому можуть сповільнити ваш прогрес, тому важливо перемогти свої страхи та упередження. Цей місяць стане першою главою в багатовіковій історії про те, як ви, нарешті, позбулися темряви і почали крокувати в свій власний яскраве світло. Ви можете опинитися в новій спільноті людей, які нагадають вам про вашу власну силу. Відвідування занять, початок нових захоплень або взагалі пошук нових способів і місць, де можна провести час, будуть для вас в центрі уваги в квітні.

Гороскоп Таро на квітень - Діва

Карта місяця: Вісімка Кубків

Дівам в квітні варто відмовитися від застарілого способу життя. Існує цикл, в який ви потрапили за ці роки, який просто більше не служить вашому шляху і цілі. Те, що ви втрачаєте, залишаючись в полоні старих устоновок, — це свобода. Якщо останнім часом ви відчували себе пригніченим, вам буде корисно підключитися до сакральної енергії; прийміть свою чуттєвість в цьому місяці, відкривши своє серце. Це може виглядати як урок танців, заняття йогою або смачна нова їжа. Використовуйте кожну можливість у квітні, щоб пробудити всі п'ять ваших почуттів! Ви заслуговуєте на те, щоб знову відчути себе живими, наповненими позитивною енергією.

читайте такожНеймовірне везіння і удача у всьому: названі щасливчики квітня за гороскопом

Гороскоп Таро на квітень - Терези

Карта місяця: Лицар Мечів

Лицар Мечів попереджає Терезів про те, що їх чекає місяць повний несподіванок. Багато хто усвідомлює просту істину, що сенс життя в тому, щоб насолоджуватися нею, поки це відбувається з тобою! Деякі з вас можуть відправитися в поїздку в останню хвилину, отримати запрошення відвідати живий виступ або захід, знайти нового клієнта або можливість роботи або навіть піти на кілька веселих побачень. Будьте максимально залучені в будь-яку подію, проживайте його тут і зараз. Поменше відеоігор, надмірного перегляду телевізора, прокрутки стрічки новин на вашому телефоні. Відкиньте всі відволікаючі фактори і занурьтесь в теперішній момент.

Гороскоп Таро на квітень - Скорпіон

Карта місяця: Паж Жезлів

Квітень принесе в життя Скорпіонів нові починання. Послабте пильність і навчіться знову любити життя! Що ще більш важливо, навчитися любити знову. Не тримайте себе більше в цій жорсткій реальності, закриваючи серце. Дозвольте романтиці увійти у ваше життя. Знайдіть час, щоб розставити пріоритети для себе в цілому. Якщо ви хочете чогось нового, ви повинні бути готові зробити щось нове. Відкинувши свій егоїзм і проявивши турботу про інших, ви можете розраховувати на заступництво фортуни.

Гороскоп Таро на квітень - Стрілець

Карта місяця: Справедливість

Цього місяця Стрільцям доведеться витратити чимало часу, щоб виправити допущені в минулому. Ви зможете проаналізувати ваші вчинки і змінити лінію поведінки, щоб надалі уникнути подібних промахів. У романтичних стосунках намагайтеся не втрачати почуття індивідуальності або особистої ідентичності. Є щось прекрасне про те, щоб рости поруч один з одним, але переконайтеся, що ваші лози не настільки сильно переплетені, що ви насправді створюєте відчуття, що стримуєте один одного. Варто прислухатися до свого внутрішнього голосу і уникати спонукання ставити комфорт оточуючих вище власних бажань.

читайте такожКоли Україна переможе: нумеролог назвав дату ключової події

Гороскоп Таро на квітень - Козеріг

Карта місяця: Шістка Мечів

Для Козерогів другий місяць весни буде наповненні позитивними моментами. Ви зможете звільнитися від внутрішніх і зовнішніх установок, які могли гальмувати ваш рух вперед і розвиток. Зміни завжди трохи лякають, коли вони починаються, але у вас є внутрішня сила і впевненість в тому, що ви на правильному шляху! До кінця року ви побачите відмінні результати в досягненні своїх довгострокових цілей, якщо зможете використовувати квітень для узгоджених змін і перетворень.

Гороскоп Таро на квітень - Водолій

Карта місяця: Ієрофант

Якщо ви зможете побудувати здорові відносини послідовно і ставитися до них як до довгострокових інвестицій, а не як до нудьги або нестачі свободи, тоді ви, як не дивно, станете вільними. Якщо ви зможете докопатися до суті і попросити цих внутрішніх демонів сісти за стіл і випити з вами чашку чаю, ви побачите, що вони не були такими великими і страшними з самого початку. Однак якщо ви втечете від них, вони будуть кричати ще голосніше, поки ви, нарешті, не звернете на них увагу. Ви також можете побачити деякі великі зміни, що відбуваються у вашій родині шлюб, вагітність або великий переїзд. Вашим близьким родичам або друзям може знадобиться допомога або підтримка, будьте готові її надати.

Гороскоп Таро на квітень - Риби

Карта місяця: Сила

У цьому місяці Рибам будуть надані нові можливості, які можуть спровокувати серйозні життєві зміни. Багато вийдуть зі своєї зони комфорту і почнуть рухатися до поставленої мети. Як тільки ви почнете дивитися на життя по-іншому, ви почнете сприймати її по-іншому. Ви перебуваєте в постійному стані вигорання через те, що не ставите себе на перше місце або не прислухаєтеся до свого внутрішнього компасу. Якщо ви були у відносинах у вас може виникнути важка розмова з цією людиною.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти