Гороскоп Таро на червень 2022: Ракам - сварки, Левам - тріумф, а Дівам - великий прибуток

20 травня 2022, 13:38оновлено 23 травня 2022, 14:01
У червні Леви та Діви будуть "на коні", удача і успіх - на їхньому боці. Ракам ж потрібно готуватися до конкуренції та розставання з кимось зі свого оточення.
гороскоп Таро
Астрологиня склала гороскоп на картах Таро на місяць для Раків, Левів і Дів / Колаж pixabay.com

Астрологиня Анжела Перл склала гороскоп на картах Таро на червень 2022 для знаків Зодіаку Рак, Лев, Діва.

Як розповіла експерт на своєму Youtube-каналі, карти завжди говорять про енергетику, яка пануватиме в той чи інший період часу. І вже безпосередньо від самої людини залежить, як вона нею скористається. Тобто карти дають пораду, але ми самі вирішуємо, діяти нам чи ні.

Гороскоп на картах Таро на червень 2022 для Раків

7 Жезлів Таро - значення

У червні Ракам потрібно буде відстояти свою позицію, територію, землю. У Раків вийде перемогти. Якщо виникнуть якісь проблеми - їх вдасться розв‘язати.

5 мечів Таро - значення

Це карта різниці в думках. Ракам потрібно готуватися до конкуренції або змагання, з якого вони вийдуть переможцем.

Можливо хтось піде з вашого оточення, свідчить гороскоп Таро. Не варто засмучуватися - просто прийшов час розлучитися. Не виключені сварки, конфлікти, можливе навіть звільнення з роботи.

Мир Таро - значення

Карта щасливого завершення циклу. Раки вийдуть на новий рівень. Це може бути переїзд в іншу країну, повернення додому, закінчення проекту або навчання, отримання нової посади тощо.

Раки досягнуть тих результатів, про які мріють.

Гороскоп на картах Таро на червень 2022 для Левів

Лицар жезлів Таро - значення

Червень 2022 у Левів пролетить швидко. Не виключена поїздка недалеко і ненадовго. Можливо це буде відрядження, відпустка або просто весь місяць Леви будуть в роз'їздах.

Паж кубків Таро - значення

На Левів, які хочуть завести дитину, чекає новина про вагітність. Якщо у вас вже є діти, то їм потрібно буде приділити більше часу.

6 жезлів Таро - значення

Це карта успіху і тріумфу. Леви будуть "на коні" в червні - за що б ви не взялися, на вас чекає перемога. Представники знаку отримають нагороду за свою працю.

Гороскоп Таро на червень 2022 для Дів

Король мечів Таро - значення

Як правило, Король мечів - це фахівець в якійсь області (лікар, юрист, фінансист, держслужбовець). За знаком Зодіаку це Близнюки, Терези або Водолій. І ось ця людина зіграє якусь роль в житті Дів у червні, каже гороскоп Таро.

9 пентаклей Таро - значення

Хороша карта, яка означає фінансове зростання. Діви отримають прибуток або те, що вони заслужили або заробили. У червні Діви зможуть дозволити собі щось, що принесе їм задоволення.

6 жезлів Таро - значення

На Дів чекає успіх і тріумф в перший місяць літа. Ви вийдете переможцем, отримаєте визнання оточуючих і будете пишатися своїми досягненнями.

Деякі Діви відправляться у подорож.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти