Гороскоп Таро на травень 2022 для повітряних знаків - Терезів, Водоліїв і Близнюків

17 квітня 2022, 13:09
У травні карти Таро обіцяють Водоліям гроші та прибуток, Близнюкам - поїздку за кордон, а на представників знака зодіаку Терези чекає тріумф і увага оточуючих.
Таро
Астролог склала гороскоп на картах Таро на місяць травень 2022 для трьох повітряних знаків Зодіаку / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп по картах Таро на травень 2022 для повітряних знаків Зодіаку - Терезів, Водоліїв і Близнюків.

Як розповіла експерт на своєму Youtube-каналі, у Близнюків в травні виникне невелика пауза в справах, Водоліям доведеться взяти на себе відповідальність і ухвалити важливе рішення, а в житті Терезів відбудеться подія, що принесе їм успіх і визнання.

Гороскоп по картах Таро на травень 2022 для Водоліїв

Імператор Таро - значення

Людина, що володіє досвідом і відповідальністю (Овен за гороскопом). У травні цей чоловік дасть Водоліям мудру пораду і наполягатиме на своїй точку зору.

Самі Водолії також можуть зайняти важливу посаду, або авторитетна людина допоможе їм розв‘язати проблему.

Якщо ви плануєте переліт, поїздку, то, найімовірніше, вона відбудеться.

2 жезлів Таро - значення

Водолії візьмуть на себе відповідальність в ухваленні рішення. Доведеться зробити вибір. Рішення може стосуватися роботи, кар'єри, місця проживання, розширення бізнесу.

Королева пентаклів Таро - значення

У травні у Водоліїв буде стабільне фінансове становище, очікується прибуток, свідчить гороскоп Таро на місяць.

Гороскоп на картах Таро на травень 2022 для Близнюків

8 мечів Таро - значення

Карта обмежень. Близнюки будуть залежати від обставин, які не дозволять їм зробити якийсь крок. Доведеться взяти паузу і почекати.

Іноді ця карта означає страх, який не дає рухатися вперед.

Мир Таро - значення

Карта закордону і завершення процесу. Близнюки чекатимуть на кульмінацію подій, закінчення циклу, щоби відкрити нову сторінку або перейти на новий рівень. Це може бути очікування нової роботи, народження дитини, завершення війни та настання миру, свідчить гороскоп на травень 2022.

Ієрофант Таро - значення

Весілля, хрестини, вінчання, благословення.

У травні у Близнюків щось завершиться.

10 пентаклів Таро - значення

У травні Близнюки отримають гроші або подарунок. З'явиться відчуття стабільності й безпеки. Ви будете міцно стояти на ногах. У всіх сферах життя все буде добре.

Таро прогноз на травень 2022 - яке майбутнє карти пророкують Терезам

Смерть Таро - значення

У травні на представників знака чекають великі зміни, свідчить гороскоп 2022. Смерть - це завжди завершення і жирна точка. Одні двері закриються, але відкриється нові. Це може бути звільнення з роботи, розрив стосунків, розлучення.

9 пентаклів Таро - значення

Терези отримають прибуток, аліменти, спадок, хроший дохід від бізнесу.

Представники знака житимуть в достатку і почуватимуться фінансово захищеними. Можливо це буде життя за чужий рахунок (наприклад, на доходи чоловіка або дружини).

4 жезлів Таро - значення

Карта успіху і тріумфу. Ви будете на коні й отримаєте підтримку і увагу оточуючих. Це може бути нова посада, нова робота, вступ до університету. У травні в житті Терезів відбудеться подія, з якою їх вітатимуть.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти