Гороскоп Таро на тиждень 1-7 серпня: Близнюкам - великі гроші, Скорпіонам - небезпечна енергія, Рибам - карта бажань

31 липня 2022, 01:06
Кому з знаків потрібно не влізти в борги, а хто зможе зустріти своє кохання.
гороскоп на наступний тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / ua.depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому зі знаків домогтися успіху допоможе щасливий збіг обставин, хто повинен розпрощатися з минулим, а кому уникати обману і хитрощів.

Про те, хто зі знаків стане везунчиком в кінці літа, читайте в матеріалі: Гороскоп на серпень 2022 для всіх знаків зодіаку: Тільцям - знаки долі, Левам - переїзд, Стрільцям - підступи суперників.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Король Кубків

Ця карта в розкладі свідчить про правильний баланс жіночої та чоловічої енергій. Вона часто вказує на появу в житті світловолосого чоловіка. Цій людині можна довіряти, він завжди готовий підставити плече в скрутну хвилину. На цьому тижні Овни будуть більшою мірою зосереджені на особистих відносинах. Ви відчуєте любов або зрозумієте, що у вашому житті присутній елемент любові, який проявляється незалежно від того, в якій ситуації ви перебуваєте. В цьому періоді варто більше себе балувати і ставити на перше місце власні бажання. Здоровий егоїзм завжди піде на користь.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Шістка Жезлів

Тільці на цьому тижні зможуть подолати всі проблеми і впоратися з труднощами на шляху до досягнення бажаного. Шістка Жезлів символізує рух, зміни на краще. Ця карта позитивного ознаки, яка несе щастя. Вже зовсім скоро ви зможете насолодитися результатами своєї праці. Час відпочивати і радіти. Побалуйте себе приємним подарунком, ви це заслужили.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Туз Пентаклей

Ця карта є хорошим сигналом для нових починань. Якщо ви замислювалися над чим-небудь, то зараз саме час зробити перший крок у напрямку вашої мрії. Ваше здоров'я і життєва сила, схоже, будуть на високому рівні. Туз Пентаклей - ця карта змін на краще у фінансовому плані. Не виключено, що вас чекають несподівані великі гроші, непередбачений дохід або спадок. У професійній сфері ви можете домогтися успіхів завдяки щасливому збігу обставин.

читайте такожГороскоп на тиждень 1-7 серпня: Тільцям - важливі новини, Левам - борги, Скорпіонам - віщі сни

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Справедливість

На цьому тижні Раки можуть зіткнутися з ситуацією, яка буде наслідком вчинків і дій близьких або небайдужих вам людей. Це може бути складно, однак, подолавши труднощі, ви побачите чітке бачення подальшого шляху. Приймаючи важливі рішення, необхідно ретельно обміркувати всі наслідки. Ця карта пробуджує потребу в справедливості, рівновазі і гармонії. Дійте якомога більш збалансовано і розумно. Це включає в себе те, як ви думаєте про себе і ставитеся до себе.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Четвірка Пентаклей

Четвірка Пентаклей може означати, що деякі Леви не готові розпрощатися з минулим. Ви продовжуєте "чіплятися" за речі або людей, які можуть сповільнювати ваш рух вперед. Не варто зациклюватися на негативних думках, якщо хочете досягти успіху і реалізувати свої ідеї і плани, вам необхідно переглянути своє коло спілкування і поставити крапку у відносинах, які не приносять задоволення або себе зжили. Вам потрібно зрозуміти, що ці речі не приносять безпеки, а тільки сидять вантажем на ваших плечах.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Помірність

Помірність - це карта балансу у багатьох відношеннях і відносин усіх видів. Дружба, сім'я, романтичні відносини і партнерські відносини на роботі - все це вимагає вашої уваги. Можливо, вам доведеться спробувати кілька підходів, перш ніж ви знайдете те, що дійсно підходить саме вам. Хоча всі ваші відносини, ймовірно, складаються досить добре, вам, можливо, доведеться поглянути на свої більш глибокі особисті проблеми і подивитися, чи стоять вони на вашому шляху і яким чином. І якщо вони є, як їх опрацювати і інтегрувати. Ідея зараз полягає в тому, щоб зробити все можливе, щоб знайти баланс в собі, в своїх відносинах, а також в своїх цілях і прагненнях.

читайте такожФінансовий гороскоп на тиждень 1-7 серпня: Дівам - несподіваний заробіток, Скорпіонам - важливий вибір, Рибам - борги

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Королева Пентаклей

Королева Пентаклей може символізувати появу в житті Терезів жінки з темними очима і волоссям. Енергія цієї карти типово жіноча-материнство, будинок, сімейний затишок. На цьому тижні вашу увагу буде зосереджено в більшій мірі на питаннях особистих відносин. Можливо, ви займетеся облаштуванням будинку і почнете ремонт. Основні витрати цього тижня будуть пов'язані з будинком. Однао намагайтеся не влазити в борги і звертатися в кредитні організації. Люди будуть звертатися до вас за розумінням та/або порадою. Ви зможете їм допомогти, якщо захочете. Це період, коли ви можете досягти багато чого.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Королева Мечів

Ця карта може вказувати на те, що Скорпіонам слід проявити рішучість і наполегливість, щоб домогтися задуманого. Не варто йти на хитрість, досягати свого потрібно тільки чесними шляхами. Інтриги і обман, можуть в майбутньому зіграти з вами поганий жарт. В цілому, Королева Мечів може показати, що ви на правильному шляху. Ви вже знаєте, чого хочете і що вам потрібно, тепер просто потрібно рухатися в цьому напрямку. Однак пам'ятайте про інших людей, не ступайте по головах. Ця королева володіє потужною енергією, яку деякі вважають досить небезпечною.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Зірка

На цьому тижні Стрільці відчують прилив життєвих сил і натхнення. Ви впевнені в своїх силах і вас не здатні зупинити труднощі. Не виключені грошові надходження, які допоможуть вирішити деякі проблеми або вдалі збігу обставин, завдяки яким вдасться знайти відповідь на питання, яке турбувало вас деякий час. Це період позитивних змін в житті, зірки на вашому боці в будь-яких починаннях.

читайте такожГрошовий дощ і щастя в любові: 3 знаки зодіаку чекає 4 роки удачі – вони в списках везунчиків

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Десятка Пентаклей

Козероги на цьому тижні зможуть вирішити більшість фінансових питань на свою користь. Ваше матеріальне становище зміцниться, не виключено, що вам вдасться знайти додаткове джерело доходу. У професійній діяльності все буде складатися найкращим чином. В особистому житті представників знака порадують приємні події. Самотні зможуть зустріти свою другу половинку, ті, хто в парі зміцнити свою союз. Обов'язково повертайте, то що вам дає Всесвіт, не відмовляйте в допомозі оточуючим. Благі справи обернуться сторицею

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Вісімка Мечів

Вісімка Мечів передбачає, що ви, можливо, стримуєте себе, тому що боїтеся рухатися в майбутнє, або тому, що побоюєтеся постраждати від нової ситуації, або, може бути, взагалі без причини. Подумайте, чого саме ви боїтеся. Насправді ситуація, ймовірно, набагато менш лякає, ніж здається вашому розуму. В цілому, карта говорить вам, що ви повинні бути готові до поразки, щоб коли-небудь перемогти. Не бійтеся невідомого; багато благословень живуть для вас там. Досліджуйте свої думки, мову і поведінку на наявність негативу і знайте, що те, що ви говорите і робите, і ваш вибір впливають на результати вашого життя.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Дев'ятка Кубків

Дев'ятка Кубків - одна з найбільш надихаючих і приємних карт в розкладі. Часто відома як "карта бажань", вона може означати, що те, на що ви найбільше сподіваєтеся або про що мрієте, швидше за все, стане вашим — в тому числі і через короткий проміжок часу. Поява цієї карти зазвичай віщує щастя і хороші речі. збирається прийти. Це також зазвичай означає, що те, що ви хочете, прийде у ваше життя.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти