Гороскоп Таро на тиждень 10-16 квітня: Близнюкам - біль, Левам - пропозиції

6 квітня 2023, 20:09
60016
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки Зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп таро на тиждень 10-16 квітня 2023
Гороскоп таро на тиждень 10-16 квітня 2023

Для всіх знаків Зодіаку на тиждень 10-16 квітня карти Таро пророкують різне. Комусь вкрай необхідно рухатися далі, а комусь зупинитися і думати.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: шістка пентаклів

Цього тижня ви можете відчути потребу зробити все можливе для інших! 6 пентаклей - карта щедрості, милосердя, дарування та отримання. Це може бути буквальним свідченням того, що ви можете надати комусь фінансову підтримку. Однак це також може бути час, коли ви щедрі духом, допомагаєте комусь переїхати, даєте поради або пропонуєте вкрай необхідну підтримку коханій людині, яка переживає важкі часи. Деякі з найцінніших подарунків, які ми даруємо іншим, безкоштовні.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Лицар Жезлів

Лицар Жезлів - імпульсивна карта, яка вказує на почуття занепокоєння, яке може призвести до турбулентності у вашому житті. Цього тижня вас просять поглянути на рішення, яке вам належить прийняти, і подумати про наслідки поспішних дій. Можливо, ви вже були готові вибрати, але, можливо, Вам слід ще раз поглянути, перш ніж стрибати. Це нелегко зробити, коли ви чимось схвильовані, але ця карта служить нагадуванням про те, що добре продуманий план сприяє довгостроковому успіху.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Десятка мечів

Десятка мечів визнає, що ви зараз переживаєте болісні часи. Можливо, вас зрадили, або ви переживаєте період, коли на вас все руйнується. Такі переживання ніколи не бувають приємними, але на цьому тижні вас закликають зосередитися на новому початку, який може поступитися місцем цьому завершенню. Навіть якщо ви відчуваєте, що досягли дна, втішайтеся тим фактом, що вам більше нікуди йти, крім як вгору. Пам'ятайте, що перешкоди можуть бути замаскованими можливостями.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Трійка пентаклів

Трійка пентаклів хоче підтвердити, що Ви на правильному шляху! Ви зараз працюєте над чимось новим? Ця карта спонукає вас рухатися далі. Якою б грандіозною не була ця ідея, у вас є навички та можливості втілити її в життя. Цього тижня настав час зробити домашнє завдання та підготуватися, створивши комплексний план, якщо у вас його ще немає. І не бійтеся звертатися за допомогою до інших - робота в команді може просунути вас далі, ніж ви очікували.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: лицар пентаклів

Ви недавно були в хмарах? Лицар Пентаклів закликає вас повернутися на Землю і докласти зусиль до своїх ідей на цьому тижні. Можливо, ви страждали від випадку, коли "всі говорять і нічого не роблять". Крім того, ви можете відкласти свої повсякденні обов'язки на користь більш цікавих пропозицій. У якій би ситуації ви не були, Вас закликають скласти план дій або дотримуватися рутини, оскільки прогресу найкраще досягти за допомогою дисципліни.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Паж Жезлів

Сторінка паличок хоче, щоб на цьому тижні ви прийняли свою вільнішу сторону! Іноді нам легко застрягти у своїй рутині або продовжувати робити те, що нам найзручніше. Проте, в житті залишилося так багато цікавого! Що ти хотів зробити, але думав, що не можеш? Жодна мрія зараз не є занадто великою або маленькою.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Король мечів

Ваш розум - ваш найбільший актив цього тижня! Ви можете зіткнутися з важливим рішенням або дослідити незвідану територію в певній області свого життя. Король мечів закликає вас використовувати логіку та інтелект, щоб орієнтуватися в цій ситуації, а не дозволяти собі піддаватися емоціям. Ви визначите правильний шлях лише тоді, коли дійсно дійдете до суті справи, а це може статися лише тоді, коли ви проявляєте неупередженість. Дайте собі можливість побачити це через набагато чіткішу лінзу, і ви побачите, як з'явиться шлях.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Король кубків

Ваша тема на тиждень - успішне застосування сили - або, точніше, емоційної стійкості. Король Кубків - людина прониклива, дуже емоційно врівноважена і контролююча. Отримання цієї картки є нагадуванням про те, що вам потрібно використовувати свою емоційну зрілість, оскільки ви маєте справу з кривим життєвим м'ячем, який нещодавно кинуло вам життя. Можливо, вашим початковим інстинктом було придушити будь-які емоції, які ви мали щодо цієї ситуації. І навпаки, ви могли б дозволити своїм емоціям взяти верх над вами. Ця карта закликає вас використовувати своє серце і розум, щоб впоратися з цим особистим випробуванням.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: двійка мечів

Двійка мечів вказує на те, що в цей час ви можете відчувати напад нерішучості. Насправді, ви можете бути настільки не впевнені в тому, як вчинити, що активно відкладаєте вирішення цього питання. Цього тижня вам нагадують, що як би ви не намагалися уникати цієї ситуації, вона не зникне сама собою. Замість того, щоб зосереджуватися на наслідках прийняття неправильного рішення, подумайте, що може статися, якщо ви взагалі не приймете рішення. Бездіяльність часто може призвести до більш серйозних проблем у майбутньому.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: вісімка мечів

Вісім мечів вказує на те, що ви відчуваєте себе в пастці прямо зараз, вважаючи, що немає виходу з ваших нинішніх обставин. Цього тижня вас закликають запитати, чи справді ви застрягли... або ви просто перебуваєте у в'язниці, яку ви створили самі. Невпевненість, страх і сумніви часто є почуттями, які тримають нас у ситуаціях набагато довше, ніж нам потрібно. Вивчіть цю справу більш уважно. Можливо, ви виявите, що накладені на вас обмеження стримували вас весь цей час.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Дурень

Цей тиждень може стати для вас початком нових починань! Дурень уособлює собою початок шляху і обійми невідомого. Якщо ви давно хотіли рухатися в абсолютно новому напрямку, це сигнал від Всесвіту, щоб нарешті зробити це! Так, досліджувати незвідану територію може бути страшно. Завжди набагато легше дотримуватися того, що знаєш. Однак ваша зона безпеки - це не місце, де відбувається найбільше зростання та задоволення. Викиньте дорожню карту і зробіть стрибок віри. Ви можете опинитися в кращому місці, ніж очікували.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: шістка Жезлів

Цього тижня перемога за вами! 6 Жезлів - карта рішучості і честі. Це вказує на те, що ви не тільки наполегливо працювали і досягли своїх цілей, але й почали отримувати визнання завдяки їм. Чи отримували ви похвалу від керівництва вашої компанії за ваші зусилля по проекту? Чи Ввели ви новий режим здоров'я, і інші звернули на це увагу? Ви можете бути схильні відмахуватися від такого роду визнання, але зараз не час для сором'язливості. Це нормально, коли вас визнають за ваші досягнення, тому насолоджуйтесь цим моментом.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти