Гороскоп Таро на тиждень 10-16 липня: Овну - виклик, Тельцю - хворобливий час

7 липня 2023, 14:40
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп Таро на тиждень 10-16 липня
Гороскоп Таро на тиждень 10-16 липня / колаж: Главред, фото: pexels

Для всіх знаків зодіаку на тиждень 10-16 липня карти Таро пророкують різне. Комусь написаний життєвий виклик, а комусь відпочинок.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Двійка мечів

Двійка мечів вказує на те, що в цей час ви можете відчувати напад нерішучості. Насправді, ви можете бути настільки не впевнені в тому, як вчинити, що активно відкладаєте вирішення цього питання. Цього тижня вам нагадують, що як би ви не намагалися уникати цієї ситуації, вона не зникне сама собою.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Десятка мечів

Десятка мечів визнає, що ви зараз переживаєте болісні часи. Можливо, вас зрадили, або ви переживаєте період, коли на вас все руйнується. Такі переживання ніколи не бувають приємними, але на цьому тижні вас закликають зосередитися на новому початку, який може поступитися місцем цьому завершенню.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Ієрофант

На цьому тижні ви можете зайнятися новою справою! Ієрофант - це карта, яка представляє системи вірувань, традиції та інститути. Можливо, ви відчували себе загубленими, безцільними та потребуючими керівництва. Якщо ви давно хотіли приєднатися до нової групи, зараз саме час!

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: П'ятірка кубків

П'ятірка кубків вказує на те, що ви дозволили собі зануритися в море жалю і розчарувань. Хоча біль, який ви відчуваєте, цілком реальний, і його не слід применшувати, застрягти в цьому режимі назавжди — це не вихід. Вибираючи зосередитися на своїх передбачуваних невдачах або помилках, ви не можете бачити позитивні речі прямо перед собою.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Принцеса жезлів

Карта хоче, щоб на цьому тижні ви прийняли свою більш волелюбну сторону! Іноді нам легко застрягти у своїй рутині або продовжувати робити те, що нам найзручніше. Проте, в житті залишилося так багато цікавого! Що ти хотів зробити, але думав, що не можеш? Жодна мрія зараз не є занадто великою або маленькою.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Сімка кубків

Вам не здавалося, що ви жонглюєте занадто багатьма речами одночасно? На цьому тижні карта визнає, що у вас є багато конкуруючих пріоритетів, і хоча благородно віддавати свою енергію різним речам, виявилося неможливим приділити належну увагу жодній з них.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Десятка пентаклів

Вам пощастило! Карта представляє безпеку, а також успіх і досягнення. Хіба ви не були належним чином визнані за ваші професійні зусилля? Вам не здавалося, що Всесвіт ставив перед вами одну перешкоду за іншою? З грошима було туго? Чи відчували ви себе пригніченим у справах серцевих? Ну, хороші часи настають.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Четвірка пентаклів

Четвірка пентаклів хоче, щоб ви зосередилися на своїх відносинах з грошима на цьому тижні. Ви економите свої гроші, але при цьому як і раніше балуєтеся маленькими радощами життя? Або ви накопичуєте кожну копійку, бо боїтеся втратити все? Вивчіть, що рухає цим мисленням. Не дозволяйте своїм почуттям, пов'язаним з фінансами, відволікати вас від ефективного управління своїм багатством.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Дев'ятка пентаклей

На цьому тижні карта запрошує вас насолодитися плодами своєї праці. Ви вкладали свою кров, піт і сльози в свої цілі, і тепер ви бачите заслужений успіх в результаті ваших зусиль. Настав час скористатися матеріальним комфортом, який ви створили для себе.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Трійка мечів

Карта хоче визнати горе або розбите серце, від яких ви, можливо, страждаєте в даний час. Можливо, вас зрадили, а може бути, ви відчуваєте якісь душевні страждання. Цього тижня ця карта просить вас бути наполегливими та контролювати свої емоції, щоб ви могли рухатися вперед.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Підірвана вежа

На цьому тижні вас можуть очікувати несподівані зміни. Зміни, про які говорить карта, раптові і непередбачені. Вашим першим поштовхом може бути відмова від цього переходу, але запитайте себе, чому ви так чините опір. Так, через такі ситуації пройти непросто, але для прогресу необхідні зміни.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Шістка мечів

Це може бути тиждень, коли ви нарешті звільнитеся від чогось, що занадто довго висіло над вами. Шістка мечів служить нагадуванням про те, що, хоча це може бути важко, іноді у нас немає іншого вибору, крім як вийти зі складної ситуації.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти