Гороскоп Таро на тиждень 10-16 жовтня: Тельцям - ревнощі, Ракам - лінь, Терезам - прибуток

11 жовтня 2022, 11:24
Скорпіонам варто не нав'язувати свою увагу коханій людині, Стрілець проявить гірші риси характеру, Овни можуть розраховувати на допомогу, свідчить гороскоп.
Гороскоп Таро на тиждень 10-16 жовтня: Тельцям - ревнощі, Ракам - лінь, Терезам - прибуток
Гороскоп Таро на тиждень 10-16 жовтня для всіх знаків Зодіаку / Фото ua.depositphotos.com

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кого чекає зустріч з неприємною людиною, яка принесе лише неприємності, а хто зі знаків зодіаку досягне запаморочливого успіху.

Для кого з представників зодіакального кола середина осені стане часом неймовірних можливостей, читайте в матеріалі: Гороскоп на жовтень 2022: Близнюкам - випробування, Терезам - виконання бажань, Рибам - великі гроші.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Правосуддя

Чиясь допомога поліпшить ваше становище на роботі. Вам допоможуть виконати доручення у встановлені терміни. Якщо ви організовуєте вечірку або захід, то він пройде на "ура".

Якщо ви приділите увагу здоров'ю, то зможете значно поліпшити фізичну форму і зарядитися енергією. Сприятливий час для того, щоби вивести ваші стосунки на новий рівень.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта тижня: Диявол

Упродовж цього тижня ви ризикуєте ухвалити неправильне рішення. Ви або відчуєте загрозу через ревнощі, або через настирливу думку про те, що ви недостатньо привабливі.

Якщо ви витратите забагато часу на цю думку, то знайдете все більше причин не любити себе, і це стане вашою ахіллесовою п'ятою.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: 6 жезлів

Більшу частину цього тижня ви проведете в передчутті чогось жахливого. Наприклад, до вас може приїхати людина, яку ви дуже сильно не хочете бачити.

Ви відчуваєте, що щойно ця людина з'явиться, почнуться проблеми. Ця карта говорить про те, що, найімовірніше, всі ваші побоювання не марні. Ця людина приносить лише неприємності.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Блазень

Раки будуть схильні до ліні. Можливо ви будете ігнорувати всі свої обов'язки.

Ви думаєте, що зможете піти від відповідальності, але ви перебуваєте під пильною увагою. І останнє, що вам потрібно зробити, це довести спостерігачам, що ви не здатні працювати. Не ризикуйте всім лише тому, що у вас немає бажання щось робити.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: 2 жезлів

На Левів чекає дуже хороший та продуктивний тиждень. Все, чим ви займалися останнім часом, піде на користь.

Всі нові можливості, які з'являться, це результат вашої праці. Ви можете похвалити себе за добре виконану роботу на цьому тижні, оскільки ваші попередні дії проклали шлях до успіху найближчими тижнями.

читайте такожЖіночий гороскоп на тиждень 10-16 жовтня: Ракам - з'ясування стосунків, а Рибам - здійснення мрії

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Лицар мечів

Ви витратите забагато грошей на цьому тижні. Причому зробите ви це лише тому, що відчуватимете загрозу для своїх фінансів.

Діви знайдуть безліч способів позбутися від готівки, і хоча це не найкращий час для тринькання, ви напевно отримаєте задоволення від цього.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Колесо фортуни

Терези, на вас чекає удача та чудові новини. Ви зробили щось хороше, і тепер будете пожинати плоди своїх зусиль.

Ви розкрутили колесо, важка робота допомогла направити хід подій на вашу користь. Очікуйте, що цього тижня до вас прийдуть гроші, а також відкриються нові фінансові можливості.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Закохані, перевернута.

Якщо ви закохані, не будьте настирливі та не нав'язуєте свою увагу об'єкту жадання. Було б краще триматися подалі від романтичних стосунків, оскільки на цьому тижні все насправді не створено для вашого успіху в любові.

Краще зробити паузу, розібратися в собі та підібрати потрібні слова. Ця карта радить почекати хоча б тиждень, перш ніж ви виллєте свої справжні почуття коханій людині.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Король пентаклів

Цього тижня ви покажете свою гіршу сторону, тому що будете дуже сильно панікувати через гроші.

Упродовж тижня ви будете поводитися дуже нешанобливо до інших людей просто тому, що потай хвилюєтеся через фінанси.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Лицар пентаклів

Не кожен тиждень є суперпродуктивним і успішним. Козерогів може здолати лінь, і якщо це станеться, ви будете надзвичайно пасивні. Ви дуже мало зацікавлені в тому, щоби бути продуктивним або творчим упродовж цього тижня.

До речі, якщо вам захочеться проявити свій бунтарський характер, то варто враховувати, що цей бунт невигідний насамперед вам.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: 9 кубків

Шляхом проб і зусиль ви досягнете успіху, якого прагнули. Щойно це станеться, ви почуватиметеся чудово. Однак знайте, що "проби і помилки" реальні, а це значить, що цього тижня вам доведеться пережити певні труднощі.

Ви подолаєте ці труднощі, але це як випробування: вам потрібно пройти через ці перешкоди, щоби досягти успіху.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Королева кубків

Ви будете працювати з жінкою, якій не варто довіряти. З нею не рекомендується ділитися певною інформацією.

Карта радить більше спостерігати. Ця людина безумовно може допомогти вам у досягненні ваших цілей, але вона також переслідує свої власні інтереси.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти