Гороскоп Таро на тиждень 11-17 квітня: Близнюкам - щедрі подарунки, Козерогам - сімейне щастя

11 квітня 2022, 01:11
Кому з знаків належить щаслива зустріч або святкування, а хто стане перед непростим вибором.
Гороскоп таро на тиждень
Гороскоп таро на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому з представників зодіакального кола посміхнеться грошова удача, хто повинен прислухатися до інтуїції, а кому належить зустріч з дорогою людиною після довгої розлуки.

Гороскоп на травень 2022 розповість, кому зі знаків зодіаку пощастить у професійній діяльності, а кого обминуть фінансові труднощі.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Шістка Кубків

На цьому тижні Овни можуть бути схильні до ностальгії. Будь то спогади про минулі дні або відносинах. Це може бути пов'язано з дитинством. Карта застерігає не надто зациклюватися на цих спогадах. Якщо почати копатися в собі глибше і думати, що кращі дні вже пройшли, можна мимоволі запрограмувати себе на негатив і залучити в життя неприємності.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Королева Посохів

Ця карта в розкладі несе хорошу енергетику. Може означати появу в житті жінки зі світлим волоссям, яка зіграє важливу роль. Можливо вона буде Левом, Овном або Стрільцем за знаком зодіаку, людиною з вогняною енергетикою. Ви зможете домогтися високих результатів в кар'єрі або важливій для вас життєвій сфері. Може свідчити про те, що настав сприятливий час для зачаття дитини.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Шістка Пентаклей

На цьому тижні Близнюкам посміхнеться грошова удача. Сприятливий період для вирішення фінансових питань. Шістка Пентаклей - карта щедрості. Не виключено, що ви отримаєте цінний подарунок або самі надасте допомогу і поділитеся з людьми. Причому мова йде не тільки про матеріальні блага. Можна надати духовну підтримку, яка в деяких випадках важливіше грошей.

читайте такожМісячний посівний календар на травень 2022: кращі дні для садово-городніх робіт

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Четвірка Мечів

Ця карта може означати, що Ракам пора зменшити оберти. Приділіть більше уваги відпочинку і не звалюйте на плечі вантаж непосильних обов'язків. Можливо, ви занадто довго придушували свої бажання. Прийшов час винести їх на перший план. Здоровий егоїзм допоможе виставити правильні межі. Не соромтеся говорити "ні". Хтось або щось на деякий час піде з вашого життя.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Трійка Кубків

Оптимістична карта, яка може означати возз'єднання з кимось після тривалої розлуки. Зазвичай це щаслива зустріч з дорогою серцю людиною. Але може означати, що ви зіткнетеся з ситуацією, яка не відбувалася в житті протягом тривалого періоду. Також Трійка Кубків може означати святкування. Можливо, у вашому житті або у близьких людей намічається знаменна подія.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Імператриця

Дівам в цьому періоді варто більше прислухатися до підказок свого внутрішнього голосу і віддавати пріоритет почуттям і емоціям. Ця карта символізує жіночу силу і закликає бути в контакті з жіночим початком. Сприятливий час для знайомств. Ви зможете надати підтримку людям, які опинилися у важкій ситуації і поділитися своєю мудрістю. Ваша думка буде важливою.

читайте такожВеликий дохід або чужі гроші: кому із знаків пощастить у грошах наступного тижня 11-17 квітня

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Сімка Кубків

Терезам на цьому тижні доведеться зіткнутися з непростим вибором. На вас навалиться все і відразу, може виникати плутанина і плутанина в справах. Карта вказує на те, що прийшов час навести порядок у справах і виставити певні рамки. Не намагайтеся звалити на плечі занадто багато обов'язків, головне це якість роботи. Зосередившись на декількох задачах ви зможете досягти найкращих результатів.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Вісімка Пентаклей

На цьому тижні Скорпіонам доведеться закатати рукава і гарненько попрацювати. Потрібно докласти всіх зусиль, щоб домогтися бажаного. Пам'ятайте, що під лежачий камінь вода не тече. Однак в гонитві за високими результатами не забувайте і про якісний відпочинок. Це допоможе відновити сили і уникнути вигорання.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Двійка Мечів

Двійка Мечів в розкладі свідчить про те, що партнерські відносини будь то в особистому або професійному житті складуться успішно. Вам доведеться вкладатися в цей союз на рівних: віддавати і отримувати. Ця карта завжди про дотримання балансу. Щоб відновити гармонію, можливо, доведеться поговорити по душам.

читайте такожЖоден м'яз не здригнеться: знаки, які найкраще справляються зі стресом під час війни

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Десятка Кубків

Ця карта вказує на отримання щастя в цілому, можливо, більш зрілим і всеосяжним способом, на відміну від більш особистого, менш глобального, виконання бажань. Може свідчити, що в сімейному житті настане період гармонії і взаєморозуміння, коли ви будете насолоджуватися кожною проведеною хвилиною зі своїм партнером. Відносини родичами теж будуть складатися найкращим чином.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Імператор

На цьому тижні Водоліям слід більше прислухатися до доводів розуму і не поспішати приймати важливі рішення в пориві емоцій. Зосередженість і гранична уважність допоможуть вам уникнути прикрих помилок і необачних вчинків, про які можна пошкодувати. Ваша впевненість у власних силах зміцниться, і ви відчуєте себе спокійніше.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Паж Кубків

Риби на цьому тижні повинні випустити назовні свого внутрішнього дитини. Можливо, ви ставитеся до себе занадто серйозно, проте іноді потрібно дозволяти собі розслаблятися і випускати дитяче начало, яке є в кожному з нас. Карта Пажа Кубків може свідчити про те, що ви отримаєте важливе повідомлення від молодої людини. Це сприятливий період для того, щоб планувати, мріяти і веселитися.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти