Гороскоп Таро на тиждень 11-17 липня: Овнам - грошове везіння, Близнюкам - важливі новини, Дівам - удача

11 липня 2022, 03:01
Кому з знаків варто попросити вибачення у дорогих людей, а хто повинен побоюватися поспішних рішень.
Гороскоп таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / depositphotos.com

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому зі знаків відгукнуться їх попередні вчинки, хто зможе досягти успіху в будь-яких починаннях, а у кого почнеться смуга везіння.

Про те, хто зі знаків стане щасливчиком в середині літа, читайте в матеріалі: Гороскоп на липень 2022 для всіх знаків зодіаку: Левам - великі гроші, Овнам - вагітність, Терезам - заздрість.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Король Пентаклей

Ця карта в розкладі обіцяє Овнам вдалий фінансовий тиждень. Ви зможете досягти успіху в грошових питаннях, ваша "чуйка" дозволяє приймати вірні рішення і залишатися у виграші. У професійній діяльності варто дотримуватися чіткого плану, експерименти варто відкласти на більш сприятливий період. Раціонально розподіляйте енергію, розраховуйте сили і можливості. Може вказувати на чоловіка, який завоює вашу довіру.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Паж Кубків

На цьому тижні Тільцям слід усвідомити, що серйозне ставлення до життя не завжди призводить до потрібних результатів. Випустіть внутрішню дитини на волю і дозвольте собі прожити цей період з дитячою безтурботністю. Карта Пажа Кубків - це надихаючий знак, варто тільки трохи зменшити оберти і дозволити собі мріяти і розважатися. Занадто серйозне ставлення до себе може стати згубним.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня:Паж Мечів

Близнюки цього тижня отримають важливу інформацію. Новини можуть бути не такими, як ви очікували, проте вам потрібно постаратися витягти з них максимум користі. Ця карта застерігає від поспішних рішень, кожну свою дію потрібно ретельно обмірковувати. Використовуйте свою фізичну і розумову енергію мудро. Критика оточуючих може викликати почуття роздратування, проте варто задуматися чи є в ній конструктивне зерно.

читайте такожГороскоп на серпень 2022 для всіх знаків зодіаку: Тільцям - знаки долі, Левам - переїзд, Стрільцям - підступи суперників

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Шістка Пентаклей

Ця карта свідчить про те, що "чорна смуга" у вашому житті дійшла кінця. Шістка Пентаклей символізує справедливість і циклічність життя. І у вашому циклі намічаються позитивні зміни. Особливо у фінансовій сфері. Не виключені солідні грошові надходження або цінні подарунки. Благодійність і допомога тим, хто опинився у важкій життєвій ситуації повернеться вам сторицею.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Дев'ятка Жезлів

На цьому тижні Левів може охопити безпричинні тривога і занепокоєння. Потрібно зберігати спокій і розважливість, не дозволяючи негативним думкам взяти верх. Багато з ваших передбачуваних страхів може виявитися надуманим. Не варто накручувати себе. Ваші близькі та рідні люди готові надати допомогу і підтримку в скрутну хвилину. Просити про допомогу - ознака сильної людини.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Десятка Пентаклей

Десятка Пентаклей - карта успіху і досягнень. На цьому тижні ви зможете досягти запланованого і отримати щедру винагороду за свою працю. Випаде шанс продемонструвати свої сильні ділові сторони і отримати схвалення начальства. Проявивши кмітливість, можна просунутися по кар'єрних сходах. Вільним Дівам зірки обіцяють доленосну зустріч. Ви зможете налагодити відносини з дорогими людьми.

читайте такожГороскоп на тиждень 11-17 липня: Ракам - гроші, Дівам - визнання, Скорпіонам - заздрість

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Королева Пентаклей

На цьому тижні вашим близьким людям може знадобитися допомога. Будьте готові її надати. Не виключено, що за підтримкою доведеться звернутися і вам. Не варто звалювати на плечі вантаж непосильних обов'язків, цим ви тільки доведете себе до нервового виснаження. Делегуйте частину роботи і ви відчуєте себе набагато краще.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Король Жезлів

Скорпіонам на цьому тижні доведеться розбиратися з наслідками своїх поганих вчинків. Ви зможете розібратися які саме действіясталі причиною того, що зараз відбувається у вашому житті. Це стане цінним досвідом, який більше не захочеться повторювати. Урок засвоєний. Якщо ви образили когось із близьких своїми висловлюваннями або діями – це найсприятливіший час попросити вибачення.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Сімка Мечів

На цьому тижні Стрільцям слід особливо прислухатися до підказок інтуїції. Ними можна керуватися і допомагаючи іншим. До ваших порад прислухаються, а кому то вони можуть стати неоціненними підказками. Не виключено, що ви станете наставником для того, хто найбільше потребує допомоги.

читайте такожЖіночий гороскоп на тиждень 11-17 липня: Дівам - плітки, Терезам - тривожні сни, Козерогам - удача

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Паж Жезлів

Очікуйте, що весь пекло вибухне в соціальних мережах, оскільки ви нахабно намагаєтеся когось знищити тільки для того, щоб дізнатися, скільки людей насправді на їхньому боці, а не на вашому. Це поглине ваш тиждень; ви відчуваєте, що маєте рацію, і ваша думка повинна враховуватися. Тим не менш, ви будете оточені анонімними незнайомцями, які не пошкодують уїдливих образ, щоб зламати ваш дух.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Вісімка Мечів

На цьому тижні Водоліям потрібно підвищене почуття усвідомлення, оскільки є щось, чого ви не бачите ясно. Можливо, ви переконали себе, що все просто прекрасно, але є дещо, що вимагає вашої уваги, і Вам потрібно бути напоготові і швидко. Від вас можуть зажадати швидких дій; не сумнівайтеся і не будьте наївні. Речі вашого життя крихкі; подбай про те, що твоє.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Трійка Пентаклей

Рибам на цьому тижні доведеться зіткнутися з наслідками своєї поганої роботи. Ви знаєте, де зробили помилку і не доклали максимум зусиль для її виправлення. Можливо, вас заїла рутина і звичні обов'язки стали тягарем. Не виключено, що у вас емоційне вигорання. Щоб зібратися з думками потрібно гарненько відпочити. Відправляйтеся у відпустку, це допоможе перезарядити батарейку і налаштуватися на нові звершення.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти