Гороскоп таро на тиждень 12-18 грудня 2022: Тельці опиняться на фініші, а Рибам доведеться попітніти

12 грудня 2022, 06:00
Астрологічний прогноз по картах таро розповість, як потрібно вчинити, щоб досягти мети.
Гороскоп Таро на тиждень 12-18 грудня 2022
Гороскоп Таро на тиждень 12-18 грудня 2022 / ua.depositphotos.com

Тиждень пройде під впливом карти "двійка Жезлів". Ця карта відповідає за сьогодення і плани на майбутнє, тому представникам всіх знаків зодіакального кола варто задуматися про майбутнє. Також важливо переоцінити сьогодення. При цьому карта не буде захищати емоції, що керують людиною. Діяти потрібно тільки спокійно і усвідомлено.

Гороскоп таро на тиждень 12-18 грудня 2022 радить ретельно зважити всі плюси і мінуси прийнятих рішень, подумати про наслідки. Це не означає, що потрібно залишатися на колишньому місці, потрібно рухатися і відкривати нове. Там вас можуть чекати несподівані вигоди.

Гороскоп таро на тиждень - Овен

Карта: Дурень.

Карта уособлює початок всього нового, тому перед Овнами відкривається нові перспективи. Якщо ви планували почати нову справу змінити роботу, то потрібно зробити крок. Гороскоп таро на тиждень 12-18 грудня рекомендує досліджувати нову область, отримувати нові знання. У звичній сфері спокійніше, але тут не буде бажаного зростання, тому варто відкинути страхи і зробити крок у невідомість.

Гороскоп таро на тиждень - Телець

Карта: 9 жезлів.

Новий тиждень може стати для вас фінішною прямою. Ця карта символізує наполегливість і самовідданість, які були вкладені в досягнення мети. Ви посадили свої цілі в родючий грунт, і вони дали сходи. Зараз ви можете отримати плоди – результати прикладених раніше зусиль. Гороскоп таро на тиждень Тельцям радить не здаватися, зберегти позитивний настрій і дійти до кінця. Запасіться стійкістю, щоб прийти до мети. Залишилося зовсім небагато.

Гороскоп таро на тиждень - Близнюки

Карта: Король пентаклей.

Представникам цього знака світить успіх. У Близнюків є все, щоб домогтися успіху, фінансового достатку, а також сімейного щастя. Гороскоп таро на тиждень Близнюкам радить рухатися вперед. Успішним буде все - бізнес, інвестиції, весілля. Якщо Близнюки шукали якогось знака від Всесвіту, то це саме він і є. Не кидайтеся у вир з головою, дійте свідомо, за заздалегідь складеним планом. Так ви отримаєте результат швидше.

Гороскоп таро на тиждень - Рак

Карта: Сила.

Ця карта символізує внутрішню силу духу, яка є у представників цього знака. З її допомогою Раки відмінно справляються і виходять сухими з найскладніших ситуацій. Гороскоп таро на тиждень рекомендує взяти себе в руки, зібрати сили і відкинути емоції, страх, гнів, печаль і сором. Ви зможете піднятися над цими емоціями і зберегти спокій. Також варто відмовитися від базових інстинктів. На користь піде співчуття і прощення, що вдається вам найкраще. В результаті ви станете мовчазним воїном, який зберігає контроль над собою і над ситуацією.

Гороскоп таро на тиждень 12-18 грудня 2022 - Лев

Карта: Весь світ.

Представникам цього знака Всесвіт дає послання про створення великого балансу в їхньому житті. У Левів буде багато можливостей для роздумів про те, як домогтися рівноваги. Карта Світ - остаточне вираження потреби. Гороскоп таро на тиждень Левам радить переглянути кожну сферу-духовну, фізичну, емоційну і ментальну. Доведеться з'ясувати, як збалансувати енергію у всіх цих сферах.

Гороскоп таро на тиждень - Діва

Карта: Туз кубків.

Тиждень пройде під впливом гарного настрою і легкості. Карта говорить про те, що настає час, переповнений позитивними емоціями, позитивною енергією. Також панувати будуть щастя, творчість і співчуття. Карта також символізує зміцнення відносин з партнером або ж нове романтичне знайомство. Гороскоп таро на тиждень Дівам радить відкрити своє серце для світу, повного позитивних і яскравих можливостей.

Гороскоп таро на тиждень - Терези

Карта: 8 кубків.

У період 12-18 грудня представникам цього знака доведеться розбиратися в собі і відносинах з коханою людиною. Вам вдасться відокремити себе від розчаровуючих відносин, неприємностей. Карта говорить і про те, що розставання буде болючим. Саме ваш душевний стан може стати причиною відсутності просування вперед. Гороскоп таро на тиждень Терезам радить прийняти ситуацію такою, яка вона є і не мучиться. Продовження таких відносин завдасть ще більше болю, ніж їх розрив.

Гороскоп таро на тиждень - Скорпіон

Карта: 10 кубків.

Ця карта символізує емоційний підйом, збільшення сил, успіх в справах серцевих. Гороскоп таро на тиждень 12-18 грудня 2022 радить проводити більше часу з сім'єю, і ви побачите, як зміцнюються відносини в колі сім'ї. Також важливо подякувати Вищі сили за все хороше, що відбувається в житті. Не так часто випадає час, коли щастя є у всьому.

Гороскоп таро на тиждень - Стрілець

Карта: Суд (Суддя, Правосуддя).

Представників цього знака чекає період, коли потрібно буде приймати важливе рішення. Від того, яким воно буде, буде залежати ваше майбутнє. Стрільці вже стоять на роздоріжжі і не знають, куди повернути. Карта правосуддя говорить про те, що найкращий вибір ховається там, де панують розум і серце. Озирнувшись назад в минуле і оцінивши сьогодення, Стрільці зможуть вибрати шлях. Не можна відмовляти собі в бажанні усамітнитися і заглянути в себе, поговорити з самим собою. Гороскоп таро на тиждень Стрільцям радить прийняти рішення і рухатися далі.

Гороскоп таро на тиждень - Козеріг

Карта: 6 жезлів.

Ця карта символізує перемогу, похвалу, рішучість і честь. Вона символізує визнання, яке представники цього знака отримають після старанної роботи. Також це символ досягнення цілей. Гороскоп таро на тиждень Козерогам обіцяє похвалу з боку начальства і визнання колег за виконану роботу. Також ваші зусилля щодо зміни способу життя можуть визнати оточуючі. Це може бути результат занять спортом, курсу схуднення. Всі лаври потрібно прийняти, так як ви їх заслужили. Зараз не час для сором'язливості. Визнання досягнень-нормально, тому вбирайте ці відчуття.

Гороскоп таро на тиждень 12-18 грудня 2022 – Водолій

Карта: 5 жезлів.

Представникам цього знака потрібно остерігатися конфліктів, в які їх можуть непомітно залучити оточуючі. Карта також вказує на бажання досягти мети, але на шляху з'являються перешкоди. Також може з'явитися відчуття, що слова і дії піддаються сумніву, хтось із колег створює дискомфорт. Гороскоп таро на тиждень Водоліям радить прислухатися до думки оточуючих. Погляд на критику зміниться, а висловлена думка буде важливим і конструктивним відгуком.

Гороскоп таро на тиждень - Риби

Карта: Колісниця.

Ця карта асоціюється з силою волі, самоконтролем, витримкою. Гороскоп таро на тиждень Рибам радить взяти себе в руки і просуватися до наміченої мети. Зараз не можна чекати чогось, хороше станеться лише за результатами вашої роботи. Також Рибам належить проявити дисциплінованість. Колісниця символізує отримання результату після проходження певних випробувань, роботи і дисципліни. Одягнувши емоційну і ментальну броню, ви дозволяєте собі кинутися в майбутнє, не зупиняючись ні перед якими перешкодами, що виникають на шляху.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти